Теракт в Днепропетровске

ANGRYMAN

Забанен
Все шито белыми нитками.

Как отвлечь народ от того что избили якобы Юлю, государство сделало микро террористический акт по сценарию ФСБ.

Слава богу не так, как в своё время Норд Ост, но и это далеко не конец!
На самом деле большинству на Тимошенко все равно (мягко сказано). За исключением ну может 5-10% которые при ней, жили как масло в молоке.

@ndrik

vet.sumy.ua
Модератор
На самом деле большинству на Тимошенко все равно (мягко сказано). За исключением ну может 5-10% которые при ней, жили как масло в молоке.
Вы не говорите за всех ;)
Поглядите статистику запросов гугла и яндекса юа, она далеко не в ЖО, а последние дни в топе, ну терь конечно % пониже будет.

hello moto

народный контроль
Как отвлечь народ от того что избили якобы Юлю, государство сделало...
В жизни всё проще - госудаство бы просто вспомнило шо вона и в сизо непонятными синяками по всему теле покрывалась, по крайней мере со слов Власенко, да пустило бы снятое камерой наблюдения по телеку - дёшево, сердито и эротично :mrgreen:

А самые хитроумные эксперты раследователи это конечно наши! Путина вон в первый день вычислили! Даже не подумав что ему проще было бы нашу подлодку подорвать. И напрягаться меньше, и шуму было бы на весь мир!

Два варианта шиты белыми нитками, ищем дальше.

Останнє редагування:

ANGRYMAN

Забанен
А самые хитроумные эксперты раследователи это конечно наши! Путина вон в первый день вычислили! Даже не подумав что ему проще было бы нашу подлодку подорвать. И напрягаться меньше, и шуму было бы на весь мир!
Это былоб очень очевидно. А что, в Севастополе баттхерт?

Grosso

wonderwall
Фєфєтов у Шустера висловився за Фрейдом...
Чекаємо посилення тиску з боку силовиків...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Теракт в Днепропетровске

Маячня. Результат вибухів вигідний:
1. Полякам, бо певний відтік як не народу, то команд з проживанням може статись.
2. Президенту, аби на фоні цього притиснути готелі і змусити знизити ціни, чим виконати свою обіцянку УЄФА.
А щодо "радикальних організацій" - то немає за що підривати Україну. Україна - це нудне стабільне болото. Вона нічого не робить і нічого з себе не являє.
1. Щось тут є, але на біса полякам так все ускладнювати? В них і без терактів є купа важелів. Як на мене варіант дуже мало імовірний.
2. Ну хіба тільки ціни на готелі? Причин, більш суттєвих, ніж якісь ціни на готелі, я зараз можу не дуже замислюючись з 10 назвати:
- 1.
а не сделано ли это,для того что бы посеять панику у местных и переключить замусоленную тему Юли???
тут ще купу підпунктів по темі "Юля" можна додати:
а) змінити головну тему обговорення;
б) розблокувати роботу Ради, для прийняття "негайних" законів;
в) зробити "крайнім" когось з БЮТу, або ще одну справу на Тимошенко відкрити за підозрою у скоєні терактів. Може це вона з за грат керувала терактами у рідному місті.
...
- 2. Під цю тему підсилити президентську гвардію силовиків.
- 3. Провести обшуки у опозиціонерів.
- 4. Відкрити карні справи на тих "на кого треба" і зробити їх "крайніми".
- 5. Попіаритись. Це щось, дивитись, як Янукович зараз це робить. Кинув всі справи і їздить по лікарнях. Ну прям "няшка" і Батько нації, який турбується про кожного маленького українця.
- 6. "Відпрацювати" подібні заходи спецслужбами. При необхідності повторити. При всьому співчутті до постраждалих, але все це виглядає саме як тренування.
- 7. Якщо все пройде "як треба" можна повторити і довести справу "коли треба" до введення надзвичайного стану. Відкласти вибори і ...
- 8. Відвернути увагу від чергового запланованого деребану чи закону.
- 9. Підсилити власну охорону і охорону стратегічних для влади об'єктів...

Особисто я переконаний, що за теракти в Дніпрі відповідальна саме влада. Хоча б тому, що опозиція просто беззуба і у ній відсутні структури, які б були здатні організувати і провести подібне. Єдина сила, яка б таке могла провести, це "афганці", але ж підозрювати їх у подібному просто абсурдно.

Підозрювати націоналістів теж смішно. Відсутні мотиви, чому саме трамвайні зупинки, а не ті ж самі пам'ятники, чому Дніпро, а не Донецьк, Луганск, Севастополь чи Київ. Та і взагалі від залякування саме дніпропетровців націоналісти нічого не отримають. Так само, як і якісь уявні фанати Тимошенко чи ще когось.

Причетність російських спецслужб... Ну хіба що, як консультантів...

В кого міцні нерви можуть запасатись попкорном і чекати наступних серій, у кого слабкі, вже час продавати майно і купувати квіток подалі. Варіант "брати вили", я так розумію, не для нас.

hello moto

народный контроль
Re: Відповідь: Теракт в Днепропетровске

1. Щось тут є, але на біса полякам так все ускладнювати? В них і без терактів є купа важелів. Як на мене варіант дуже мало імовірний.
2. Ну хіба тільки ціни на готелі? Причин, більш суттєвих, ніж якісь ціни на готелі, я зараз можу не дуже замислюючись з 10 назвати:
- 1.
тут ще купу підпунктів по темі "Юля" можна додати:
а) змінити головну тему обговорення;
б) розблокувати роботу Ради, для прийняття "негайних" законів;
в) зробити "крайнім" когось з БЮТу, або ще одну справу на Тимошенко відкрити за підозрою у скоєні терактів. Може це вона з за грат керувала терактами у рідному місті.
...
- 2. Під цю тему підсилити президентську гвардію силовиків.
- 3. Провести обшуки у опозиціонерів.
- 4. Відкрити карні справи на тих "на кого треба" і зробити їх "крайніми".
- 5. Попіаритись. Це щось, дивитись, як Янукович зараз це робить. Кинув всі справи і їздить по лікарнях. Ну прям "няшка" і Батько нації, який турбується про кожного маленького українця.
- 6. "Відпрацювати" подібні заходи спецслужбами. При необхідності повторити. При всьому співчутті до постраждалих, але все це виглядає саме як тренування.
- 7. Якщо все пройде "як треба" можна повторити і довести справу "коли треба" до введення надзвичайного стану. Відкласти вибори і ...
- 8. Відвернути увагу від чергового запланованого деребану чи закону.
- 9. Підсилити власну охорону і охорону стратегічних для влади об'єктів...

Особисто я переконаний, що за теракти в Дніпрі відповідальна саме влада. Хоча б тому, що опозиція просто беззуба і у ній відсутні структури, які б були здатні організувати і провести подібне. Єдина сила, яка б таке могла провести, це "афганці", але ж підозрювати їх у подібному просто абсурдно.

Підозрювати націоналістів теж смішно. Відсутні мотиви, чому саме трамвайні зупинки, а не ті ж самі пам'ятники, чому Дніпро, а не Донецьк, Луганск, Севастополь чи Київ. Та і взагалі від залякування саме дніпропетровців націоналісти нічого не отримають. Так само, як і якісь уявні фанати Тимошенко чи ще когось.

Причетність російських спецслужб... Ну хіба що, як консультантів...

В кого міцні нерви можуть запасатись попкорном і чекати наступних серій, у кого слабкі, вже час продавати майно і купувати квіток подалі. Варіант "брати вили", я так розумію, не для нас.
Поверхостно... А шо если копнуть поглубже? Тогда увидим выгоду оппозиции просчитавшей всплеск таких коментов и рост народного возмущения ;)

Зверху