Українські мажори

XideX

<font color=red><b>чітай ніже о.О
А так же некого будет "запростотак" изнасиловать, потом убить... Либо на охоте подстрелить вместо кабанчика, ну или там на кладбище прирезать во время "модных" обрядов. А может беднякам взять, и распотрошить брюха багатым, их то меньше.. Все логично, не правда ли?
правда правда, всем распотрошить, и тебе в том числе!
 

ANGRYMAN

Забанен
ну конечно, только после Вас )))) У меня доходы публичные, я свою з\п показывал ))
 

lucky13

Member
во-во так все и заканчивается,передерутся между собой )))
 

hello moto

народный контроль
Здесь из-за возможности беззаботно поклацать по клаве это одно, а душой подорвавшиеся сюда выложат ксерокопию перевода? Или на нашей станции кровушку сдадут? Или в обычный стёб уйдут?

Похоже что в стёб...
 

SooS

New Member
Да это умные бабы могут, а глупые работают без сутенёра, а потом их палят живьем.
Так что не работайте без сутенёра, всё таки какая никакая а крыша.
 
Останнє редагування:

A-alex

Member
Да это умные бабы могут, а глупые работают без сутенёра, а потом их палят живьем.
Так что не работайте без сутенёра, всё таки какая никакая а крыша.
Истинну глаголишь,мне конечно жалко ее что она стоко вынесла и пережила,и виноватой не хочу сделать,но про шо она думала,когда поехала с тремя незнакомыми парнями неизвестно куда?
 

goool

Well-Known Member
Відомий правозахисник не впевнений, що Оксана Макар була зґвалтована

Відомий правозахисник не виключає, що ситуація з Оксаною Макар може нагадувати "зґвалтування по-українськи" - ввечері напилась, а зранку прокинулась зґвалтованою.


Справа Оксани Макар є дуже двозначною, адже є всі підстави думати, що ґвалтівники можуть виявитися не ґвалтівниками та отримати умовні строки.


Таку думку висловив президент Ліги захисту прав людини Ігор Годецький.

"Уявіть ситуацію: невинна молода дівчина вирішила піти ввечері до ресторану випити горілки, що досить природно для молодих дівчат. Там вона познайомилась одразу з трьома молодими людьми, щоб їй було веселіше, і випила горілки з ними. Потім вона вночі завітала до них на чай, де знову випила горілки. Як кажуть, зґвалтування по-українські – ввечері напилась, а зранку прокинулась зґвалтованою", – сказав Годецький.

За словами правозахисника, до того, як дівчина знепритомніла, усе схоже на те, що відбувалося добровільно. І якщо говорити про зґвалтування, то це спірне питання.

"Еротичні ігри, де стискають горло, іноді призводять до автоматичної рефлекторної зупинки дихання. Будь-який юрист може сказати, що на шиї у людини є точки, які призводять до рефлекторної зупинки дихання навіть без сильного стиснення горла", – додав адвокат.

Він також зазначив, що удушення та підпал, які, за наявною інформацію, відбулись далі, теж викликають багато питань.

"Є дівчина, яка не подає ознак життя у квартирі, і три безпутних хлопці. А в нашій країні, якщо є випадково померла дівчина, то перший, кого звинуватять – це хлопці. Тому вони її винесли та поклали на вулицю... Лише тут виникає перша фактична стаття – ненадання допомоги", – сказав Годецький.

Водночас він зауважив, що стаття про ненадання допомоги передбачається в тому випадку, коли видно, що людині потрібна допомога і їй її не надають. А у випадку О.Макар – вона вже не подавала ознак життя.

"Якщо б вони хотіли її спалити, то в неї не були б тільки обгорілі ступні та руки. Вона би згоріла повністю. Адже не зрозуміло, яким чином дівчина могла горіти та рефлекторно не відсунутись. Адже за даними, вона не була зв'язана і мала рефлекторно опритомніти, або рефлекторно відсіпнутись", – додав правозахисник.

"Це дуже двозначна ситуація... Судячи з усієї інформації, яка існує, там явно щось не так. Це схоже на підтасовку фактів. Більш того, існує поняття співучасті. Тоді співучасникам багато не дадуть, якщо один уже все взяв на себе, то двоє будуть іти як співучасники на умовні терміни", – сказав Годецький.

На думку правозахисника, роздмухування ситуації з досить звичайною українською дівчиною скоріш є спробою відвернути увагу населення від кричущих фактів ігнорування цих злочинів міліцією. Адже в Україні реєструється 600-700 на рік випадків зґвалтування. Згідно зі статистистичними законами, їх має бути в десять разів більше.
 
Зверху