Верка Сердючка на Евровидении

Может ли Верка Сердючка представлять Украину на Евровидении?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    196
Статус
Закрита.

MechEng

New Member
посредственности перемывают косточки яркой личности. гг. улыбнуло, :)

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Боря Моісєєв теж яскрава особистість, теж вистачає в нього фанатів та прихильників... Але нехай я краще буду "посредственностью", ніж такою "перлиною".
Коли нас представляли Руслана та Тіна Кароль, то ми могли сказати: "Дивіться і заздріть нам, бо ось які наші українські жінки". А що ми можемо сказати тепер? "А датський кандидат набагато жахливіший від Сердючки!". Особисто мене це не зовсім тішить.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: Верка Сердючка на Евровидении

А ты не бойся за нашу культуру. Данилко - один из немногих, кто не проет про сиськи-письки, про какашки в бобике и т.п. Он отличный актер, у него классный уникальный образ. И ты назови еще хотябы пару-тройку исполнителей, под которых старшее поколение на пьянках может потанцевать...
Нужно реально смотреть на вещи, а не через какую-то свою призму.
А про він співає? Розкажи, будь-ласка, а то я своїм "посереднім" розумом не можу зрозуміти значення яскравої пісні, з якою він поїхав на Євробачення.
А давайте ще влаштуємо рейтинг книжок,які найбільш читаються в туалеті і будемо цим пишатись! Ну це ж ми, все природньо, як і напиватись...
І перестань переходити на особистості. Щось в мені не влаштовує? Пиши ПП.

Sashka

Александрович
на сколько я понял по объяснениям телеведущих
Андрей в 4ке лучших =)
даже теперь... кто там гнал на него? %)

jjonghyo

Active Member
Боря Моісєєв теж яскрава особистість, теж вистачає в нього фанатів та прихильників... Але нехай я краще буду "посредственностью", ніж такою "перлиною".
Коли нас представляли Руслана та Тіна Кароль, то ми могли сказати: "Дивіться і заздріть нам, бо ось які наші українські жінки". А що ми можемо сказати тепер? "А датський кандидат набагато жахливіший від Сердючки!". Особисто мене це не зовсім тішить.
ну борька уже не наш.
а веркка своё призвание получила через свой "вагон", терьна евровидение, что ни что,а рекламу как никак получила огого,а ето плюсс.
групппами в каааком стиле поеет данилко уже давно не интерсуюсь...хотя его песни саміе прослушимік и танцівальніе.....а чии ещё??? виа гра???смс???козловский????....да нет
лучши он...
да и главное в последнее время получиь призвание в росии и в УКРАИНЕ
А ДАЛЬШЕ МОНА И С ГАСТРОЛЯМИ ПО ВСЕМУ МИРУ...
соглашуся с феофаном..

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
на сколько я понял по объяснениям телеведущих
Андрей в 4ке лучших =)
даже теперь... кто там гнал на него? %)
Ви мене не зрозуміли. Я допускаю, що він (вона) може перемогти в конкурсі. Але, як на мене, краще вже ніяк не представляти Україну в світі, ніж так представляти, як то робить він.

Adr1AN

My Love ∞
Ви мене не зрозуміли. Я допускаю, що він (вона) може перемогти в конкурсі. Але, як на мене, краще вже ніяк не представляти Україну в світі, ніж так представляти, як то робить він.
Поверь некоторые политики представляют Украину в мире не лучше.
А то что Данилко так поехал, это нормально, это его образ, вспомним хотя бы Дану Интернешенел, был скандал ! и что? Он (она) победила на Евровиденье,
Тот же Асюта, председатель вроде отборочного конкурса на Евровидения в России 2 года назад хотел что бы Сердючка поехала от России, я не думаю что Россия в этом плане глупее, или ей безразлично как ее представят на этом конкурсе...

svago

New Member
Вважаю, що Вєрка Сердючка є квінтсенцією всієї Української попкультури. Данілко красавчік. Його неприхильникам пропоную сісти за стіл, ковтонути 2-3 стакана доброго самогону, добре закусити. І коли в голові почнуться непонятки вийти потанцювати. Тоді побачите під яку музику буде народ виджігерювать. Ось і всі бітли. Бвжаю їй(йому) перемоги.

TerAn

A---C-D-#D-E---G
А як Вам фраза, сказана на репетиції "Подняли свои жопы от кресел и танцуем."
Це нормально? бажаю ВОНО першого місця... з кінця.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
А то что Данилко так поехал, это нормально, это его образ, вспомним хотя бы Дану Интернешенел, был скандал ! и что? Он (она) победила на Евровиденье
Дану Інтернешенел пам"ятаю, але тут зовсім інша історія. Це просто хвора людина (народився чоловіком, але почував себе жінкою - таке буває, можливо на форумі є медики, щось вони про це скажуть). Наскільки я знаю, весь скандал полягав саме в цьому. Він зробив собі операцію по зміні статі - і тепер це вже ВОНА. Але ж Дана Інтернешенел не "обезьянничал", не блазнював, свою країну (Ізраїль) аж ніяк не дискредитував. А про Сердючку я такого сказати не можу.

Статус
Закрита.
Зверху