А про він співає? Розкажи, будь-ласка, а то я своїм "посереднім" розумом не можу зрозуміти значення яскравої пісні, з якою він поїхав на Євробачення.А ты не бойся за нашу культуру. Данилко - один из немногих, кто не проет про сиськи-письки, про какашки в бобике и т.п. Он отличный актер, у него классный уникальный образ. И ты назови еще хотябы пару-тройку исполнителей, под которых старшее поколение на пьянках может потанцевать...
Нужно реально смотреть на вещи, а не через какую-то свою призму.
ну борька уже не наш.Боря Моісєєв теж яскрава особистість, теж вистачає в нього фанатів та прихильників... Але нехай я краще буду "посредственностью", ніж такою "перлиною".
Коли нас представляли Руслана та Тіна Кароль, то ми могли сказати: "Дивіться і заздріть нам, бо ось які наші українські жінки". А що ми можемо сказати тепер? "А датський кандидат набагато жахливіший від Сердючки!". Особисто мене це не зовсім тішить.
Ви мене не зрозуміли. Я допускаю, що він (вона) може перемогти в конкурсі. Але, як на мене, краще вже ніяк не представляти Україну в світі, ніж так представляти, як то робить він.на сколько я понял по объяснениям телеведущих
Андрей в 4ке лучших =)
даже теперь... кто там гнал на него? %)
Поверь некоторые политики представляют Украину в мире не лучше.Ви мене не зрозуміли. Я допускаю, що він (вона) може перемогти в конкурсі. Але, як на мене, краще вже ніяк не представляти Україну в світі, ніж так представляти, як то робить він.
Дану Інтернешенел пам"ятаю, але тут зовсім інша історія. Це просто хвора людина (народився чоловіком, але почував себе жінкою - таке буває, можливо на форумі є медики, щось вони про це скажуть). Наскільки я знаю, весь скандал полягав саме в цьому. Він зробив собі операцію по зміні статі - і тепер це вже ВОНА. Але ж Дана Інтернешенел не "обезьянничал", не блазнював, свою країну (Ізраїль) аж ніяк не дискредитував. А про Сердючку я такого сказати не можу.А то что Данилко так поехал, это нормально, это его образ, вспомним хотя бы Дану Интернешенел, был скандал ! и что? Он (она) победила на Евровиденье