Геннадий Минаев и " полный пидпысздэсь "

krafs

Active Member
Re: Відповідь: Геннадий Минаев и " полный пидпысздэсь "

Надішліть офіційний запит до Сумитеплоенерго та на Мінаєва. Потім відскануйте і викладіть тут запит та відповіді. Слабо? Чи ви тільки тріпатись гаразд?
Почему слабо? Запит посылают когда чего то не знают. Я и так знаю сколько Минаев каждый месяц имеет откатов с Техновы. Сколько они с Техновой выводят по липовым договорам. Сколько денег обещано Техновой Минаева на выборы в Раду.

Кстати, это знает и прокуратура, наперед вам скажу. Помните ПР в свое время их извещала про фиктивные договора, по которым воруются деньги. Ну там десятки миллионов типа за сертификацию. :razz: Это я вам наперед говорю.

Ну а где эти КЛЛЛЛЛЛОметры теплотрасс, которые зменили, я и без запыта вижу. У меня ещё ОЧИ не повылазили. Я в Сумах живу.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Геннадий Минаев и " полный пидпысздэсь "

Почему слабо? Запит посылают когда чего то не знают. Я и так знаю сколько Минаев каждый месяц имеет откатов с Техновы
Ви нічого не знаєте. Ви як той журналіст - отримуєте інформацію з чийогось запаленого мозку, або з "радіо ОБС".
А слабо про ваші "знання" повідомити компетентні органи? Напишіть в СБУ - воно то точно ніяк Мінаєву не підконтрольне. Чи слабо?

krafs

Active Member

Ви нічого не знаєте. Ви як той журналіст - отримуєте інформацію з чийогось запаленого мозку, або з "радіо ОБС".
А слабо про ваші "знання" повідомити компетентні органи? Напишіть в СБУ - воно то точно ніяк Мінаєву не підконтрольне. Чи слабо?
Ну не знаю так не знаю. Городок наш маленький, кто нибудь мэру взятку дал, о этом уже весь город знает. Кстати, в вашей мерии тоже все знают кто и от кого столуется. Только в отличие от вас мы не едим госхлеб, так что нам за кресла держаться нечего.

И таки не слабо. Просто в отличие от вас я понимаю, что в том ВОРОВСКОМ беспределе, который сегодня творится в Украине в том числе и с помощью приспособленца Минаева, хоть самому господь богу пиши, толку не будет. Думаю вы знаете, что мы по уровню коррупции Украина где то ниже Сомали. И Сумы с Минаевым тут не исключение. Так что щеки раздувать тут не нужно. Время покажет, кому кушать икру, а кому на кичи сидеть. Вон Омельченко тоже такой из себя видный был, а тюремной баланды хлебнул. Дай бог и Минаева сия чаша не минет. Юля укже поехала по этапу. Тоже была вся такая честная как Минаев. Так что от сумы и от тюрьмы Минаеву уж точно зарекаться не нужно. И получит он это уж точно без моей, и вашей помощи.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

...
Чому ви не згадуєте Льошу-мегафона, який нині є секретарем міської ради.
Чому не згадуєте пана Бабенко, що фігурував як один з двох зачинщиків нападу на депутатів міської ради в минулій каденції, а нині сам є депутатом.
Чому, а? Може тому, що всі ці люди - члени Партії регіонів?
Пане Штайне, Ви страждаєте на амнезію, чи в своєму принципі "а баба Яга проти" плюєте на те, що вчора було сказано Вами таки?
А чи не Ви хіба в свій час захищали Льошу-мегафона? (До речі, тоді Ви його так не називали, коли мені не зраджує пам'ять). А щодо того, другого, Ви говорили "поважна і серйозна людина", (складалося таке враження, що в цей час "машинально встали, як це роблять немаючі гідності подчиньонні при виді начальника" (с)).
Врешті про саму бійку... Ви ж тоді були присутні в залі, і казали, що ніякої бійки не було, що Чернотицький "та компані" самі заварили шкандаль, ледве не самі себе побили, як та гоголівська унтер-офіцерша.
Пане, Штайне, так коли Ви казали правду - тоді чи зараз?
Ась?

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Ось, покопав і знайшов трішки:

А ось ще трішечки:

Тож депутат Мовчан (ні в якому разі не Льоша-Мегафон, Боже збав) кришталево чистий, прийшов з квітами і тортиком на сесію, щоби поділитися своїм гарним настроєм з Чепіком та Чорнотицьким, аж ті почали його принижувати, "в'язали бійку" і врешті стали вовтузити... "Падонкі, адназначна"(с). А "серйозна людина" з хлопчиками-мізинчиками стояли поруч, нікого не чіпали, просто були випадковими свідками. Все цілком зрозуміло.
Ось лише не второпаю, чому Ви раптом накинулися на ганебного Льошу-Мегафона, пана Бабенко та говорити про влаштовану ним бійку?

krafs

Active Member
Ну уважаемый, неужели вы не поняли, что у человека РАБОТА такая, сидеть на работе и защищать на форумах подонков. Ну сами подумайте, сколько времени человек тратит своего РАБОЧЕГО государственного времени, которое оплачивают налогоплательщики сидя на этом, думаю и на других, форумах. Да ему пофиг кто есть кто. Платят деньги, пишет, не платят, не пишет. Ну вспомните, Борис Годунов, "дай копеечку"..... Воспринимать государственного форумного троля серьезно, это ну просто верх наивности, и уж серьезно с ним дискутировать. Пусть пишет, пусть показывает сегодняшенее ДВУЛИЧИЕ власти.

ЗЫ. Хотя если честно меня интерисует, что может чувствовать человек, который защищает подонков. Вот не противно ли после этого? Ведь это все равно, что руки в говно опустить, и даже после этого их помыв сесть руками кушать колбасу, которую купил за 30 серебрянников. ФУУУУУУУ МЛЯ КАК ПРОТИВНО!!!!!!!!!:x

Stein

Well-Known Member

Ось лише не второпаю, чому Ви раптом накинулися на ганебного Льошу-Мегафона, пана Бабенко та говорити про влаштовану ним бійку?
А де я на нього "накинувся" зараз? Я лише сказав, що ті, хто критикує Мінаєва зараз - могли б послатися на той епізод. Тоді було досить людей, які кричали про "Льошу-мєгафона", та про "братву", яка "влаштувала разборкі". Але, на диво, зараз вищезгадані товариші цього епізоду не пригадують. Як не пригадують і жодного іншого епізоду з членом Партії регіонів, який нині є "членом команди Мінаєва". А уж діяння якщо не секретаря міськради, то першого заступника чи радника - куди більше стосуються Мінаєва, ніж якийсь там партійний депутат з області.

krafs

Active Member

Я лише сказав, що ті, хто критикує Мінаєва зараз - могли б послатися на той епізод. Тоді було досить людей, які кричали про "Льошу-мєгафона", та про "братву", яка "влаштувала разборкі". Але, на диво, зараз вищезгадані товариші цього епізоду не пригадують. Як не пригадують і жодного іншого епізоду з членом Партії регіонів, який нині є "членом команди Мінаєва". А уж діяння якщо не секретаря міськради, то першого заступника чи радника - куди більше стосуються Мінаєва, ніж якийсь там партійний депутат з області.
Вот первый раз с вами согласен. ПЕРВЫЙ. А теперь давайте припомним ПОФАМИЛЬНО, кто там больше всех кричал про Лешу-мегафона? Даю наводку. Минаев-Чепик-Чернотицкий-Хоруженко-Ночной Позор. А кто сейчас целуется в ЗАСОС с Лешей мегафоном? Даю наводку. Минаев-Чепик-Чернотицкий-Хоруженко-Ридне Мисто ( читай Ночной Позор).

И уж думаю что тут нет человека который воспронимает сегодня Лешу-мегафону более чем мебель в горсовете. Сидит себе человек, улыбается, нихрена не делает, ничего не решает. Так себе, недоразумение одно только.

Stein

Well-Known Member

Ну, я б не сказав що він так уж зовсім "нічого не вирішує"...

Зверху