Будет ли раскол в среде оранжевых?

Sim$Dim

бесконечная жесть
А якщо щось важливе і сенсаційне трапиться? Юля розумна жінка, тому вміє розігріти своїх виборців (згадайте майдан).
А чі є у когось якісь власні спостереження щодо відношення до Ющенко - Тимошенко у нашому місті?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Sim$Dim, ти, як на мене, намагаєшся знайти те, чого не існуе. На мою думку, те що Ющенко убрав зараз Юлю з премьеров, дає їй набагато більш шансів на майбуніх виборах в умовах реформи. Тому, я не вважаю, що у Юлі є на Ющенко велика образа.

Sim$Dim

бесконечная жесть
Те, що у Юлі набагато більше шансів, то це безперечно. Але щодо того, що Юля не має великої образи на Ющенка, то я не згоден. Те, що зробив Ющенко, не пробачають.
Гадаю, що в підтвердження моїх слів може служити той факт, що Юля запросила до себе в команду Зінченка, який сьогодні сказав, що всю відповідальність за події в країні має нести Президент.

Sim$Dim

бесконечная жесть
Хоча, звичайно, ніколи не можна казати ніколи. Звичайно ж існує вірогідність того, що це все командна гра Ющенко та Тимошенко. Не дуже вдала робота уряду не йшла на користь Тимошенко, а кумівство Ющенка теж не додавало рейтингу владі. Тому для того щоб перемогти на виборах, Юля здихалась своєї посади.
Багато маленьких політичних партій (зауважу, що НЕ Регіони та СДПУ(О) , побачивши, що Юля у опалі та готова до коаліції з ними, можуть піти на коаліцію з нею. Якщо це все спрацює, то після віборів у парламенті з'явиться могутня фракція, яка об'єднавшись з НУ створить більшість.
Ось така політична гра, де народ виступає маріонеткою на почуттях та емоціях якої знову пограються.

Sim$Dim

бесконечная жесть
Последние дни показали, что Юля и Ющенко активно обмениваются ядерными ударами. Правда это или игра?

З

Зверюга.ua

Guest
Sim$Dim сказав(ла):
Последние дни показали, что Юля и Ющенко активно обмениваются ядерными ударами. Правда это или игра?
Я вже казав що думаю з цього приводу... Але можу щє додати те що Юля свого не впусте! Та й Ющенко теж. І беду партія регіонів бідна. Бо потрапить під горячу руку.

Sim$Dim

бесконечная жесть
Не потрапить... бо вони зільються з нашистами... вже злились.

Дикая_Кошка

Загадочная!
Ответ: Будет ли раскол в среде оранжевых?

Хм что я могу сказать по этому поводу! Вот читала в некоторых газетах интервью с Юлей Тимошенко, и она в них конкретно оговаривала отказ от какого либо сотрудничества с любыми оппозициями! Там было от нё ещё такое выражение:"Я никогда и нискем небуду сотрудничать, пока нахожусь в здравом уме!!! Я только смогу это сделать, если меня забирут инопланетяне и я вернувшись на землю потеряю память и разум!!! Вот если такое произойдёт, то тогда всё возможно!" И вообщем я думаю что Юля посильнее морально будет чем Ющенко!

taurus__73

New Member
Модератор

Дикая_Кошка сказав(ла):
Хм что я могу сказать по этому поводу! Вот читала в некоторых газетах интервью с Юлей Тимошенко, и она в них конкретно оговаривала отказ от какого либо сотрудничества с любыми оппозициями! Там было от нё ещё такое выражение:"Я никогда и нискем небуду сотрудничать, пока нахожусь в здравом уме!!! Я только смогу это сделать, если меня забирут инопланетяне и я вернувшись на землю потеряю память и разум!!! Вот если такое произойдёт, то тогда всё возможно!" И вообщем я думаю что Юля посильнее морально будет чем Ющенко!
Раскол бывает в любой команде которой есть что делить.... Возьмите предыдущую власть, те же расколы.... откуда взялись "регионы" или "литвины"?

Ultraviolet

Active Member

А была ли команда...?
А я так и не заметил. Наверное надо меньше жить виртуально и больше реально.

Зверху