Новые маршруты общественного транспорта

setty

Граф
Якби ви їздили маршруткою через центр щодня - було б очевидніше.
Чтоб без всяких "бы-бы" все на самом деле стало очевидным, предлагаю выяснить это -
А я вам уже називав плюс цієї ситуації: реально уїхати стало простіше.
Можете ли вы назвать еще плюсы этой ситуации?
Я утверждаю что уехать стало сложнее и привожу следующие доводы:
1. ждать маршрутки стало дольше, а это усложнение.
2. маршрутки стали более наполнеными, а это усложнение особенно если едешь не с пустыми руками.
Пожалуйста признайте правоту моего утверждения либо оспорте мои доводы.

Останнє редагування:

setty

Граф
Как видим из опроса (ссылка в предыдущем посте), польза от нововведений в глазах рядовых граждан весьма сомнительна.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Новые маршруты общественного транспорта

Мне так кажется, что кое-кому после выборов будет совсем невесело.
Я не хвилююсь на рахунок виборів. "Если бы выборы что-то решали - их бы уже давно отменили."

а руты уже разсыпаются,двп выперает,пол протирается
ну это и не удивительно ведь ее делали наши дебилы.
А може дебіли на них їздять, що якось умудряються зламати нові машини за 2 місяці?

Как видим из опроса (ссылка в предыдущем посте), польза от нововведений в глазах рядовых граждан весьма сомнительна.
Вибірка, "реальність" городян та місце проведення опитування - залишають бажати кращого. Тож результати вкрай сумнівні. І навіть по ним видно - що велика частина таки бачить покращення. А якщо з результату "ні" відрахувати тих, хто голосував "а я не знаю, бо рідко їжджу через центр" - то результати будуть ще більше не на вашу користь.

1. ждать маршрутки стало дольше, а это усложнение.
Зараз зупиняючи маршрутку шанс уїхати на ній - прямує до 100%, бо беруть всіх, хай навіть в давку та стоячими. Раніше шанс уїхати зупиняючи маршрутку в годину-пік був відсотків 30. А якщо за зупинкою стояв патруль "ДАІ" - то і того менше. Раніше виходиш на зупинку і голосуєш дивлячись як "часто ходячі" маршрутки проїжджають мимо не зупиняючись. Зараз: вийшов-під'їхала маршрутка-сів.
Тож не дивлячись на зменшення кількості машин - реально уїхати стало простіше.

2. маршрутки стали более наполнеными, а это усложнение особенно если едешь не с пустыми руками.
Тут згоден. Хоча зараз вже такого ажіотажу як в перший час не спостерігається. В набитій маршрутці останнім часом не їжджу. Може тому, що свята. Подивимось далі.

Alexsandr

Well-Known Member
А може дебіли на них їздять, що якось умудряються зламати нові машини за 2 місяці?
мерседесы не ломали, а наши ломают :) Качество нашей продукции зачастую ниже цены. Посмотрите на новые троллейбусы, там все изначально приделано вкривь и в кось, долго ли они проездят неведомо.

І навіть по ним видно - що велика частина таки бачить покращення. А якщо з результату "ні" відрахувати тих, хто голосував "а я не знаю, бо рідко їжджу через центр" - то результати будуть ще більше не на вашу користь.
Там слишком мало вариантов, что бы судить о результатах (не считая кол-во проголосовавших). Поэтому соглашусь что та выборка ничего не показывает.

Зараз зупиняючи маршрутку шанс уїхати на ній - прямує до 100%, бо беруть всіх, хай навіть в давку та стоячими. Раніше шанс уїхати зупиняючи маршрутку в годину-пік був відсотків 30.
Маршрутки нынешние после 3-й остановки уже не останавливаются с утра, шанс уехать стремится к 0. Зато машины битком набиты, как ехать детям, пожилым людям, родителям с детьми?

marley_bob

люблю С2Н5ОН
Мне кажется опрос в этой ситуации не уместен, что бы понять разгрузился-ли центр нужно посчитать количество транспорта ДО нововведений и ПОСЛЕ .
Ну а мнения могут быть разные.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Новые маршруты общественного транспорта

Жулька тоже так думала...
Вона сидить краще ніж я живу. ;)

мерседесы не ломали, а наши ломают
Не бачив нових Мерседесів в якості маршруток в Сумах.
А міжміські прирівнювати не треба. Хоча іноді як виходиш з тої міжміської, як озирнешся в якому стані її народ залишив... жах бере... Інша справа, що водії драють їх весь час, то і вигляд зберігається ще якийсь.

Маршрутки нынешние после 3-й остановки уже не останавливаются с утра, шанс уехать стремится к 0. Зато машины битком набиты, как ехать детям, пожилым людям, родителям с детьми?
Я особисто такого не помічав. Уїхати можна було завжди. Навіть в давці. З початку введення нової схеми не зупинилася маршрутка лише 1 раз. І то це було на початку. Зараз навіть давок таких немає - їздять зі стоячими, але не набиті. Принаймні ті, на яких я їжджу. А на початку і вони були набиті. Зараз трішки утрясеться, звикнеться, обкатається - тоді і результати можна буде дивитись.

Зверху