Все одно знайдуться "особистості", в яких відкриється нестерпна алергія на той сорт квіточок чи панічний страх перед метеликами.Поставте бабочку и цветочки и все будет по фен-шую, и позитивная енергия юзеров накроет Вас.
проблема в том, что Вы помощник модератора.О, знову комусь не до вподоби моя аватарка.
Але що найцікавіше - дана аватарка висить у мене вже втретє, але в попередні роки вона, чомусь, ні в кого нарікань не викликала. Тож здається мені, що проблема трішки не в аватарці. Як і методична поява "You must be registered for see links", що мають лише пару-трійку повідомлень, але вже яро не задоворені модераторським складом розділу "Політика"... :mrgreen:
Це отаку реакцію ви пропонуєте мені передбачати:Стейн, Вы же пом.модера, наделенный достойным интеллектом. Нужно предугадывать реакцию, чем что-либо сделать. Разве что такие "бытовые" конфликты Вам не приносят удовольствия и возможность потроллить %)
******, смени аватар.
С ним ты полное *****.
Я понял что ты крайне глупый, и от того крайне агрессивный. И у тебя проблема: ум не придумал, куда приложить свои силы, вот и ты тут и рвеш волосы на заднице за "попсовые идеи", потому что так все делают, не удосужившись даже разобраться, в матчасти. У нацистов свастика закручено по часовой, и на санскрите означает _смерть_, а меня - в против часовой и означает _жизнь_. Ну ты и убогий. Шуруй на склад мешки грузить. Там будешь авторитет свой продвигать :lol:Я б тебе по ебалу дал, а затем разбирался, что на аватаре, если не свастика, которую активно использовали фашисты.
Понял, баран ?
Не будемо вдаватися в крайності. Ми з Вами морально виховані люди, як і більшість користувачів. А це якийсь підсадний провокатор, ще й хто-зна з чиєї сторони %)Це отаку реакцію ви пропонуєте мені передбачати
, а потім, якби дозволяв стан здоров'я, пояснювали щож воно таке. Треба враховувати історію і відношення людей до такого типу символів.и узри, как глупо ты выглядишь в этой ситуации )))