Корчинський і К0

  • Автор теми Z3RG
  • Дата створення

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Корчинський і К0

Один наш брат звернув нашу увагу на цікавий факт:
Раніше охоронні фірми курирувала ДСО, нині - управління громадського порядку МВС. Передбачається, що співробітники охоронних структур будуть широко залучатися до охорони громадського порядку на допомогу міліції.
Отже, мусора в протидії народу десь удвічі збільшують свої сили за рахунок примусорьонних.
Тому ставлення до співробітників охоронних фірм має бути таке саме толерантне, як до міліціонерів. З формальної точки зору, караванський стрілець - у чотири рази ефективніший народний месник, аніж Віталій Запорожець ( звісно, якщо ігнорувати звання жертв ).
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Корчинський і К0

В Києві вулицю Червоноармійську перейменовано на WehrmachtStrasse (Вермахтівську)

10 грудня в Києві активісти Голосіївського осередку БРАТСТВА перейменували вул. Червоноармійську на вул. Вермахтівську (WehrmachtStrasse). Відповідні написи з'явилися вночі на всіх будівлях вулиці – від Хрещатику до Либідської площі.

Учасники акції зробили таку заяву:

«Все життя вони живуть на вулиці Червоноармійській. Тепер хоч добу нехай поживуть на вул. Вермахтівській. Вермахт зіграв в історії Києва не меншу роль, аніж Червона армія проте, на відміну від останньої, менше зруйнував місто. Акція зроблена з метою показати безглуздість існування в ХХІ-му столітті вулиць за назвою «Червоноармійська».

На жаль, на всіх табличках із номерами будинків, навіть на нових, встановлених у 2012-му році, а також в усіх довідниках для туристів та сервісах GPS-навігації досі вживається саме ця назва. Було б добре, нарешті, дати вулиці яку-небудь іншу назву, наприклад, Велика Васильківська».


You must be registered for see images
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Корчинський і К0



Співачку-українофобку з Національної опери на очах ICTV закидали майонезом

Оперну співачку Катерину Абдуліну, яка назвала українську школу та українську культуру "бидлячою", невідомі особи у масках під будівлею Національної опери у Києві закидали майонезом
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Корчинський і К0

Коли Абдулліна залишить сцену і втече під тиском публіки, ми теж перед нею вибачимось

"Свого часу більшовикам таки вдалося створити "нову історичну общность - совєтскій народ", сказав Корчинський відповідаючи на запитання iPress.ua, про те, чому співачка Національної опери України дозволила собі такі висловлювання.
"Всі хто належать до цього народу, що інтелігенти, що бетонщики, щирою дитячою ненавистю ненавидять українців", - вважає громадський діяч.
Політик висловив переконання, що "нація потроху прокидається й дедалі менше готова миритися з приниженням", виходячи з того, яку хвилю обурення здійняли слова Абдуліної у користувачів соціальних мереж, та суспільстві.
Характеризуючи вибачення, яке поширила сьогодні співачка Корчинський скав, що "тон "вибачення" блюзнірський, отже, воно не було щирим. Після того, як вона під тиском публіки полише сцену і втече з України, ми теж перед нею вибачимося".

Інформацію про те, що члени "Братства" закидали співачку майонезом коли вона давала інтерв'ю одному з українських телеканалів, політик прокоментував наступним чином: "Дії братчиків я, звісно ж, не схвалюю, проте, і засудити не наважуюся - а що як вони і мене майонезом обмажуть".

 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Корчинський і К0

"Вождь" не может себе позволить поделиться собственным мнением?
Он поступает очень мудро: он не говорит прямо. Он говорит метафорами. Вроде как и все понятно, а ментам не за что взять и нечего предъявить.
 

Vic_51

Миссионер
Re: Відповідь: Корчинський і К0

Он поступает очень мудро: он не говорит прямо. Он говорит метафорами. Вроде как и все понятно, а ментам не за что взять и нечего предъявить.
Или браткам не за что обмазать майонезом?
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Корчинський і К0

Прямое признание "да, мы обмазали" - ведет к неприятным последствиям со стороны репрессивных органов и не дает абсолютно никакого профита организации. Поэтому смысла прямо признавать нет. Есть слух, что "вроде как они" и этого достаточно.
 
Зверху