ШаПа
New Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: В Сумах будет кадетский корпус
Повторюсь, спровоцировать людей на то, чтоб не голосовали за ПР, ведь Чмырь...(и пошел рассказ про икону и про лицей и что вы там еще придумаете)А ось я аж ніяк не розумію, що Ви мали на увазі. Можу припустити, що Ви просто не знаєте значення слова "спровокувати".
У нас не Франция или Литва, в Украине не все поголовно говорят на украинском в повесдневной жизни, не все любят украинскую музыку, и заставить кого-то ее полбить нельзя. Тем более если в Штатах сотни радиостанций, то у нас всеукраинских не так много, и некоторые имеют определенное направление. Если по радион Рокс будут крутить фактически только украинский рок, не отбирная его, то никто не будет слушать ни это радио, ни эту музыку. Подобные закону, способствующие насильно украинизации лишь подстегивают украинофобские настроения, невозможно человека заставить слушать музыку, если он ему не нравится, а тем более если она не качественная. Я привел пример ОЕ, есть еще ВВ и другие украиноязычные группы, которые с удовольствием слушают и по всей Украине и чуть ли не по всей РФ, ведь продукт качественный и он может вытеснить конкурентов из эфира.Бла-бла-бла... І далі в такому ж дусі. А ще в цивілізованому світі є така практика, як захист національного продукту, в тому числі культурного:
You must be registered for see links
Але ж Вам, поціновувачу любої партії регіонів та співаку дефірамбів в бік північного сусіда захист українського культурного простору такий же ворожий прояв, як і для депутатки Оленки Бондаренко. На першому національному ця жаба, захищаючи свій закон, так забрехалася, що заявила, про те, що їй остогидло слухати "блатняк та попсу", вочевидь забувши, що "блатняк і попса", це аж ніяк не український винахід, і її законопроект спрямований саме на те, щоб російський блатняк і попса заповнили наш культурний простір. Але я відхилився від теми.
Ну пусть будет так, хотя все эти пункты являются спорнымиА чи не здається Вам, що тема присвячена не політичним партіям. ПР - точно українофобська, тому я навів багато прикладів.
Причем тут комунисты??? К чему тут они? Я не говорю сейчас не об ОУН, н еоб УПА (привет Боровцу), а лично о Шухевиче, я говорю о том, что по вашей логике (по которой икона чуть ли не проклята, раз она была у русских националистов; а флаг тоже проклят, ведь был в руках у Романова) и Шухевич не может быть признан героем, ведь он сотрудничал с Германией. И ваше отношение к нему должно быть не лучше, чем в Советскому Союзу, ведь какая разница, что там у них еще в истории было, главное, что они сотрудничали с немцами, так? Ну, как минимум, по вашим комментариям в этой теме, в теме про икону я видел лишь такой ход ваших мыслей.Знаєте, таку дешеву і примітивну локшинку будете на вуха вішати бабусям, що засідають під під'їздами, які погано чують, погано бачать і погано думають. "Гаспада" на кшталт Вас чомусь дуже неохоче говорять, що Шухевич співпрацював з Німеччиною набагато менше, ніж комуністи, які зробили все, аби з розбитої, зломленої і деморалізованої країни Німеччина перетворилася в монстра, який завоював всю Європу. Це і навчання майбутніх військових Вермахту в військових закладах СССР, і активне економічне співробітництво, і спільний переділ Європи, і спільні паради з цього приводу. І вже тим більше Шухевич не так співпрацював з нацистами, як власовці (з рух яких Чмирь намагається отримати прапор колишнього кадетського корпусу і почати "успадковувати славні традиції"). :lol:You must be registered for see linksА тоді вже дорікайте когось Шухевичем. Вся його співпраця припинилася, коли стало зрозуміло, що Гітлер не має наміру надати українцям права жити у власній країні. Після цього співпраця перетворилася на ворожнечу. Навіть коли стало зрозуміло, що боротьба не матиме успіху, він продовжував боротися. Шухевич мав безліч можливостей перейти через кордон і жити у Європі. Але він не лишив підрозділи УПА, що залишалися в Україні. І свій останній бій він прийняв, як справжній солдат зі зброєю в руках. Жив і загинув з ідеєю української незалежності. А ось з якою ідеєю жив Власов? СССР зробив його генералом, та коли "запахло смаленим", він перетворився на "борця з комунізмом". І попри це в Росії його шанують. Ще не на загальному рівні, але вже ця пошана набирає масштабів. В Москві власовцям встановлювали пам'ятника, аYou must be registered for see links
Та вже й офіційна Москва не дуже гребує зустрічатися з подібними "героями". І, о, чудо, серед них є також представники "кадетського руху". Якось дивно перегукується це з подіями з нашим ліцеєм. не знаходите?