Якого корпуса? Корпуса в розумінні будівлі? Не сперечаюся. Чи корпусу в розуміння військового закладу російської імперії? А ще виховуватися на їх традиціях? Скажіть тоді мені, бо я не розумію як можуть майбутні захисники української держави виховуватися на традиціях військових імперії, в якій у свій час одна думка про незалежність України вважалась крамолою, імперії, яка називалася "тюрмою народів" і "європейським жандармом" (в чому була велика заслуга і військових), імперії, в якій заборонялися українська мова і українська культура, а самі українці були названі "інородцями"? Які традиції колишнього корпусу цієї імперії можна взяти за взірець для нинішнього покоління українських військових? Це аналогічно тому, коли б в свій час Болгарія вчила своїх майбутніх офіцерів на традиціях яничар колишньої Османської імперії.
До речі, спілкувався з випускниками "артяги" (курсантами) а також з тими, хто проходив в "артязі" строкову службу. Ніхто не зміг сказати про Свідлова (нинішнього керівника ліцею) чогось гарного. Сам його особисто не знаю. Проте добре пам'ятаю, як за часів Ющенка він поліз в депутати від "Нашої України", як виступав на мітингах і які при цьому промови штовхав.А ще добре пам'ятаю, як він заспівав в унісон з ПР-астами, коли їх вага стала зростати. Скажіть, це прояв честі, совісті чи доблесті? Чому може навчити такий керівник на власному прикладі? Це Вам риторичне питання, коли знову захочете заспівати пісеньку про моральні якості