Оффтопики.

Re: МЕДВЕДЕВ ЖЁСТКО РАСКРИТИКОВАЛ АНТИРОССИЙСКУЮ ПОЛИТИКУ ЮЩЕНКО

И извините на голом интузиазме, пока вся страна катится в сторону таких как Колумбия и Аргентина. Проблема в том что через пару лет надо будет закрывать украинские реакторы, а для продления эксплутационного срока надо научится заживлять радиационные деффекты к криталической решетке металов. Вот и получается, что я (извините админы!) кацап строю твою энергонезависимость.
1.Про голый энтузиазм и прикладную ценность ваших занятий - поясните, ели не тайна.
2.Сколько реакторов "надо будет закрывать" ?
3.Какова их генерирующая доля во всей атомной энергетике, чтобы влиять на "энергонезависимость" ?
4."..надо научится.." - а что, до сих пор не умеют?

МАХ

Active Member
Re: ВО "Свобода"

вот, вот, узнаю позицию прищавого максималиста!!!!:D:D:D
до чого тут це? ви хоч колись об’єктивно мислити можете? чи вам промили мозки до того що не можете ні на хвилину забути який же поганий Ющенко???

такие как правило не учились в ВУЗе
Якщо це адресувалося мені, то ви глибоко помиляєтесь… я закінчив два курси будівельного факультету, перевівся на заочно, і поступив на перший курс архітектурного, і таким чином вчуся одразу на двох… хоча сам архітектурний досить тяжко тягнути… креслення архітектурних деталей тушшю, десь помарка заново… та й рисунок не всім дається… а на будівельному сапромати, матеріалознавства…теж свої напряги… але все це порівнюючи з першими двома курсами та підготовкою до вступу просто пустяк коли після пар ідеш одразу до художника.. і так по 3 рази на неділю, по 3-4 години малюєш… … особливо коли завдання на екзамені такі що навіть архітектори нашого міста просто губляться і не знають що робити… та й конкурс не малий, а враховуючи що я не ходив на нульовий курс (такий же як і перший, кожний день по 3-4 пари з різних предметів і йде підготовка до вступних екзаменів і конкурс наприклад в Одеський на нульовий курс! По 150 чоловік на місце), бо вчився на будівельному, та й зв’язків не мав… тому поступити було досить тяжко… але вдалося, не буду говорити куди, бо неповірете… але якось вихвалятись чи взагалі розповідати це загальній аудиторії не було ніякого бажання.. якщо вас цікавить пишіть в ЛС…

Jagger

Повелитель Зерга

Макс, эта фраза тебя не косалась, и следует тебе отдать должное в антисеметизме я тебя как-то не заметил

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: Відповідь: Оффтопики.

Ану ж, найдите мои посты про Путина.
Христос з Вами... Чи Ви букви позабували, чи читати вже розучилися? :). Невже я пригадав Ваші пости про Путіна? Чогось я такого не пам'ятаю :).
Я говорив лише про те, що якщо Ви такий принциповий та безкомпромісний ворог націоналізму (слід розуміти, будь-якого націоналізму), то чи зможете Ви засудити націоналіста, якого обожнюють всі чиновники і державні ЗМІ країни, на яку Ви так молитеся, яку так популяризуєте та рекламуєте на сайті своєї "апщини", якому (хоча, поправді сказати, вони ж його нещадно і критикують, мовляв, чому у вас, Ваше превосходительство, всього лише одна дупа, а не дві чи три; нам, мовляв, не вельми комфортно, не можемо водночас вас одразу туди всі цілувати), і нарешті, чи можете Ви засудити чувака, від спогадів про якого у людей, які або входять до вашої "апщини", або є в списку Ваших друзів виникає мимовільне випорожнення сечового міхура (таке складається враження, бо їх пости точно вже пересичені цим "світлим образом": "Путін!!! Путін +100!!! Путін + 1000!!!")? Так що, принциповий Ви наш, готові сказати, що істина для Вас найдорожча, і засудити націоналіста, точніше сказати , чи знову автоматично завантажується "політика подвійних стандартів"?

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

если вы не заметили их там бурно обсуждают.
Це Ви про "історичні статті" Бузини? Не треба лестити самому собі, "бурного обсуждения" на вашому сайті я не побачив! Пару добродіїв висловились, що Бузина кретин (не дослівно, але зміст той) і все. На цьому "бурное обсуждение" закінчилося. Головне, що той, хто ці "пісульки" жовтого журналістішки викладав на сайт "апщини" його аж ніяк не засуджує. І вже виклали не для того, щоби його там обсудити та засудити, а для того, щоби цим вилити чергову порцію помиїв на Україну.
Доречі, ще раз переглянув той сайт. Один з розділів так і називається "ІСТОРІЯ". Половина його змісту - не що інше, як вищезгадані "праці" Бузини. І після цього Ви безапеляційно заявляєте, що
Бузина не историк, Бузина беллетрист.
Сравнить Костомарова с Бузиной может только идиот.
Якось логіки не видно. Якщо він не історик, то навіщо розміщувати його "роботи" у відповідному розділі? Може краще створити розділ "Белетристика"? Ась?

Фокс Малдер, я что-то говорил о Железном, о том что поддерживаю его точку зрения?
Як кажуть кляті америкоси, "повєргаємиє російськімі патріотамі": "ВАУ!" Оце так номер, щось новеньке!
Особисто я вважав, що на подібних дискусійних темах форумів викладають матеріали:
1) які близькі дописувачу за духом, щоби підтвердити свою особисту позицію чи думку;
2) своїх опонентів, щоби показати всю їх безпідставність, підступність, дурість, невігластво, агресію тощо...
Виявляється, що матеріали можна викласти ще просто так, аби щось було? :lol::lol::lol: Якось не переконливо.
Щось я не помітив, щоби Ви засудили позицію Желєзного за його ставлення до української мови, заперечили його теорію про її польське походження. Чи може я не правий, та щось таке пропустив? Ась?
Отож і залишається думати, враховуючи Ваші особисті пости здебільшого антиукраїнського характеру, а також пости Ваших недолугих друзів про штучність походження української мови, що позицію Желєзного Ви виклали не просто так, і вже точно не для того, щоби її засудити. Чи може щось не так?

Izubr_

Member
Re: любая реклама алкоголя - это убийство людей

Научись без ошибок писать (хотя тебе,видимо, уже поздно с таким правописанием),потом будешь доказывать что-то вообще.
А пока что..
Твоё мнение меня не интересует совсем ,именно из-за твоего правописания.
Для меня лично
,
это (грамотность) "лицо" и сущность человека (см. оппонента в споре,обсуждении,разговоре)

p.s.:уроки нужно было в школе не прогуливать. :)
Многие великие люди писали с ошибками и масса посредственностей пишет каллиграфически и грамотно.

hed1n.ru

стебанутый

Це Ви про "історичні статті" Бузини? Не треба лестити самому собі, "бурного обсуждения" на вашому сайті я не побачив! Пару добродіїв висловились, що Бузина кретин (не дослівно, але зміст той) і все. На цьому "бурное обсуждение" закінчилося. Головне, що той, хто ці "пісульки" жовтого журналістішки викладав на сайт "апщини" його аж ніяк не засуджує. І вже виклали не для того, щоби його там обсудити та засудити, а для того, щоби цим вилити чергову порцію помиїв на Україну.
Доречі, ще раз переглянув той сайт. Один з розділів так і називається "ІСТОРІЯ". Половина його змісту - не що інше, як вищезгадані "праці" Бузини. І після цього Ви безапеляційно заявляєте, що
Якось логіки не видно. Якщо він не історик, то навіщо розміщувати його "роботи" у відповідному розділі? Може краще створити розділ "Белетристика"? Ась?
Некоторые его статьи вменяемы, к примеру последняя про Талергоф. Там я нашел лишь одну неточность. По поводу раздела беллетристика подумаю. Ещё мне нравится его стиль подачи, он не научный, журналистский что ли. Кстати, очень много переходов на сайт из-за Бузины. С гугла и яндекса. Так, что полезную функцию его статьи всё таки несут. Если вам они противны, либо вы уверены в их неправдивости, милости прошу к обсуждению. Только в научном русле, а не в эмоциональном.

Щось я не помітив, щоби Ви засудили позицію Желєзного за його ставлення до української мови, заперечили його теорію про її польське походження. Чи може я не правий, та щось таке пропустив? Ась?
Отож і залишається думати, враховуючи Ваші особисті пости здебільшого антиукраїнського характеру, а також пости Ваших недолугих друзів про штучність походження української мови, що позицію Желєзного Ви виклали не просто так, і вже точно не для того, щоби її засудити. Чи може щось не так?
То я Путина не осудил, то Железного не осудил, то ещё кого-то. То мне приписываете что я мол не знал, что кого-то там посадили за карикатуру на Путина. Если я считаю нужным высказать своё мнение, не волнуйтесь я его выскажу. Если я нейтрален к определённым вопросам, либо они мне не интересны, вы прикажите мне писать об этом?

И вообще к чему это всё? Если вы давным-давно сделали обо мне выводы?

hed1n.ru

стебанутый
Re: Відповідь: Оффтопики.

Христос з Вами... Чи Ви букви позабували, чи читати вже розучилися? :). Невже я пригадав Ваші пости про Путіна? Чогось я такого не пам'ятаю :).
Я говорив лише про те, що якщо Ви такий принциповий та безкомпромісний ворог націоналізму (слід розуміти, будь-якого націоналізму), то чи зможете Ви засудити націоналіста, якого обожнюють всі чиновники і державні ЗМІ країни, на яку Ви так молитеся, яку так популяризуєте та рекламуєте на сайті своєї "апщини", якому (хоча, поправді сказати, вони ж його нещадно і критикують, мовляв, чому у вас, Ваше превосходительство, всього лише одна дупа, а не дві чи три; нам, мовляв, не вельми комфортно, не можемо водночас вас одразу туди всі цілувати), і нарешті, чи можете Ви засудити чувака, від спогадів про якого у людей, які або входять до вашої "апщини", або є в списку Ваших друзів виникає мимовільне випорожнення сечового міхура (таке складається враження, бо їх пости точно вже пересичені цим "світлим образом": "Путін!!! Путін +100!!! Путін + 1000!!!")? Так що, принциповий Ви наш, готові сказати, що істина для Вас найдорожча, і засудити націоналіста, точніше сказати , чи знову автоматично завантажується "політика подвійних стандартів"?
Если вы выбираете друзей по политическим взглядам - мне вас искренне жаль.
По поводу его фразы
Я чувствую, что некоторые ждут не дождутся, когда я закончу свои полномочия. Думают, что с другим им будет проще, — вкрадчиво начал ВВП. – Я давно привык к ярлыкам вроде того, что трудно разговаривать с бывшим агентом КГБ. Медведев будет более свободен от того, чтобы доказывать свои либеральные взгляды. Но и он в хорошем смысле такой же русский националист, как и я. Он настоящий патриот и будет самым активным образом отстаивать интересы России на международной арене.
Я более чем уверен, что он её употребил не в правильном смысле.
Может Вы помните его фразу:
Россия для русских - говорят придурки либо провокаторы
И назвать себя можно как угодно. Националист или нет нужно судить по поступкам. Забавно вы хватаетесь за подобные фразы, прям как желтые газетёнки.
P.S. список друзей на форуме не тождественен друзьям по жизни.

hed1n.ru

стебанутый
Re: Реклама алкоголю-геноцид українського народу

А сколько лет преподают сейчас в школе русский язык, и преподают ли вообще? Сколько часов в неделю?

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Некоторые его статьи вменяемы, к примеру последняя про Талергоф. Там я нашел лишь одну неточность. По поводу раздела беллетристика подумаю. Ещё мне нравится его стиль подачи, он не научный, журналистский что ли. Кстати, очень много переходов на сайт из-за Бузины. С гугла и яндекса. Так, что полезную функцию его статьи всё таки несут. Если вам они противны, либо вы уверены в их неправдивости, милости прошу к обсуждению. Только в научном русле, а не в эмоциональном.
Обговорювати "історичну спадщину" Бузини? Цього шрекоподібного жовтого журналістішки, та ще й (як про те не раз чув) з "блакитним віддтінком"? Надто багато честі для нього.

То я Путина не осудил, то Железного не осудил, то ещё кого-то. То мне приписываете что я мол не знал, что кого-то там посадили за карикатуру на Путина. Если я считаю нужным высказать своё мнение, не волнуйтесь я его выскажу. Если я нейтрален к определённым вопросам, либо они мне не интересны, вы прикажите мне писать об этом?

И вообще к чему это всё? Если вы давным-давно сделали обо мне выводы?
Ніхто Вам нічого не вказує і не наказує. Поки що наявний факт - Ваш нейтралітет розповсюджується виключно в потрібному напрямку: то Ви не бачите утисків свободи слова в Росії, то нейтрально ставитеся до націоналізму її лідерів. І весь нейтралітет наче вітром здуває, коли йдеться про аналогічні факти, але вже в Україні. Тут і про свободу слова можна повиступати, і націоналізм засудити. Тобто наявна політика подвійних стандартів. А це з боку надто фальшиво виглядає. Так само фальшиво, як і те, що зараз Ви намагаєтеся розказати про Вашу байдужість до "словничка" Желєзного, хоча в свій час, виклали його не просто так.

Зверху