Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: ВО "Свобода"
І найшли чим пишатися!!! Бунтами Стєнькі Разіна та Ємєлькі Пугачова. Ви певно не знаєте, що за ці бунти РПЦ (мила Вашому серцю) наклала на них анафему. А Ви їх (бунти) як зразок волелюбності росіян наводите. Дограєтесь, що Ваш друг "прєподобний старець бсв" накладе на Вас єпітім'ю (чи як це називається) за відхилення від курсу РПЦ.
На Вашій пам'яті? То Ви їх пам'ятаєте? А може ще й участь брали в них? А на чиєму боці, "позвольте полюбопытствовать"?:lol::lol::lol:...
О, вы ещё знаток Российской истории! Для особоумных, в России тоже были восстания и не мало. На моей памяти восстания Пугачева, Разина. А бунтов сколько то было! ух!
І найшли чим пишатися!!! Бунтами Стєнькі Разіна та Ємєлькі Пугачова. Ви певно не знаєте, що за ці бунти РПЦ (мила Вашому серцю) наклала на них анафему. А Ви їх (бунти) як зразок волелюбності росіян наводите. Дограєтесь, що Ваш друг "прєподобний старець бсв" накладе на Вас єпітім'ю (чи як це називається) за відхилення від курсу РПЦ.
А Вашому Карамзіну було дуже соромно, коли він, за Вашими ж словами, перетасовував терміни "руський" та "російський"? А кремлівським ідеологам, що запустили в світ телепроект "Історія государства російського" (озвученого Шевчуком), де місто Київ називалось "матерью городов российских"? Таке враження, що Ви надто часто забуваєте, що писали в недалекому минулому.З.Ы. Вроде умный человек, а путает термины российский и русский... Не стыдно ли?
Ну, коли жити в якомусь місці, це не означає, що воно автоматично стає "родиной". Наскільки я розумію, в цивілізованому суспільстві не прийнято паскудити на свою батьківщину чи Батьківщину.З.З.Ы. Здесь я живу. Это родина моя. Вопросы?