Оффтопики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: ВО "Свобода"

...
О, вы ещё знаток Российской истории! Для особоумных, в России тоже были восстания и не мало. На моей памяти восстания Пугачева, Разина. А бунтов сколько то было! ух!
На Вашій пам'яті? То Ви їх пам'ятаєте? А може ще й участь брали в них? А на чиєму боці, "позвольте полюбопытствовать"?:lol::lol::lol:
І найшли чим пишатися!!! Бунтами Стєнькі Разіна та Ємєлькі Пугачова. Ви певно не знаєте, що за ці бунти РПЦ (мила Вашому серцю) наклала на них анафему. А Ви їх (бунти) як зразок волелюбності росіян наводите. Дограєтесь, що Ваш друг "прєподобний старець бсв" накладе на Вас єпітім'ю (чи як це називається) за відхилення від курсу РПЦ.
З.Ы. Вроде умный человек, а путает термины российский и русский... Не стыдно ли?
А Вашому Карамзіну було дуже соромно, коли він, за Вашими ж словами, перетасовував терміни "руський" та "російський"? А кремлівським ідеологам, що запустили в світ телепроект "Історія государства російського" (озвученого Шевчуком), де місто Київ називалось "матерью городов российских"? Таке враження, що Ви надто часто забуваєте, що писали в недалекому минулому.
З.З.Ы. Здесь я живу. Это родина моя. Вопросы?
Ну, коли жити в якомусь місці, це не означає, що воно автоматично стає "родиной". Наскільки я розумію, в цивілізованому суспільстві не прийнято паскудити на свою батьківщину чи Батьківщину.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: Відповідь: Re: ВО "Свобода"

У русского народа единые песни. Много чего ещё общего в культурах. Что тут странного? Ой, хотя я забыл. Вы ж не русские уже.
Росія вкрала назву, а тепер вже й руки до пісень простягає? Нєхорошо!!!:lol: Тільки мені скажіть, чому ось самі справжні "представники єдіного народу" москвичі чи лєнінградці не розуміють ні мови, якою співаються ці "единые песни", ні змісту самих "единых песен"?

P.S. не говирка, а балачка.
Не треба "умнічать". Слова "кубанська говірка" не мої. Їх вжив саме той казачок, про якого йшлося в моєму попередньому пості.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: Відповідь: Оффтопики.

...Не люблю национализм, что мне от родины отказываться теперь?
Невже не любите? І отого чувака (мачітьвсартірах), що гордо заявляв про те, що він російський націоналіст, тому буде завжди діяти виключно в інтересах Росії, також не любите? Судячі з Ваших постів, якось не схоже на правду.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: ВО "Свобода"

... Вот подумал, может статья украинофила, члена Кирилло-Мефодиевского братства вызовет у тебя доверие.
Пардон, а ось Ви самі вірите Костомарову? Колись з Вашого ж посилання наводив Вам цитату Костомарова, в якій він підносив величезну дулю тим "вченим", що говорили про походження української мови від польської. Тільки не пам'ятаю, щоби Ви тоді якось зреагували на це моє зауваження. А ще пам'ятаю, як Ви самі неодноразово заявляли про таке польське коріння, а ще й викладали чисельний словничок якогось "вченого залізяки" про полонізми в українській мові.
Тому повторю питання: "А Ви вірите Косомарову, якого так густо цитуєте?" Чи як, перефразувавши "доцента", "ось тут вірю, а ось тут не вірю". Просто складається враження, що у Вас або політика подвійних стандартів, чи якась амензія, бо не пам'ятаєте, що самі писали раніше...
 
Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: ВО "Свобода"

... Бузина не историк, Бузина беллетрист.
Сравнить Костомарова с Бузиной может только идиот.
Тому то на сайті вашої "апщини" значне місце і посідають "історії від Бузини"?
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: ВО "Свобода"

... и я давным давно для себя понял ,что я против национализиа в общем и бандеры в частности !!!:rant::rant::rant:
Вдруге прошу Вас висловитися відносно зауваження "кремлівського гнома" (пардон, Вашого брата, за Вашими ж словами): "Я, как русский националист, всегда буду действовать в интересах России".
 

МАХ

Active Member
Re: ВО "Свобода"

Фокс Малдер не зважайте уваги… цей шановний пан (hed1n.ru) вже стверджує що в Сумах проживає сто років… а українці себе називали малоросами бо Кремль іменував нинішню територію України як Малоросія, ні би то українці себе так називали за місцем проживання… але ще два дні тому категорично заперечував можливість того що росіяни називались московітами, хоча держава звалася Московським царством і йдучи за його логікою, саме московітами вони й були за місцем проживання… і це лише свіжі перли від цього пана.. справа в тім що власної думки не має, цитує і повторює інші а потім і отримує от такі то казуси… на що я й наголошував йому неодноразово… за що і потрапив в його список ігнорування)))… нагадало ситуацію 80-х… коли США проігнорувало Олімпіаду… на що СССР відповіло тим же в 84му… смішно… але від цього втратили лише вони і їх спортсмени… тому ігнорування як показало не вирішує проблеми… я навпаки ж з опонентами намагаюсь товаришувати щоб зрозуміти їх точку зору, проаналізувати, співставити зі своєю (можливо я помилився) і знайти причину їх хибності, щоб в подальшій дискусії довести хибність їхньої думки піддавши сумніву сам фундамент їх світогляду…
 

Merime

New Member
Re: ВО "Свобода"

я навпаки ж з опонентами намагаюсь товаришувати щоб зрозуміти їх точку зору, проаналізувати, співставити зі своєю (можливо я помилився) і знайти причину їх хибності, щоб в подальшій дискусії довести хибність їхньої думки піддавши сумніву сам фундамент їх світогляду…
Слушна думка, яку я не просто поділяю, але й намагаюсь її дотримуватись. Хотілося, що б і опоненти це ж зрозуміли. Ми не доведемо свою точку зору, більше того, нас не дослухають (дочитають) до кінця, якщо ми від обговорення фактів і проблем перейдемо на особистості. Я не є членом "Свободи" і не найнявся їх пропагувати, я ділюсь з людьми своїми думками. Невже це заслуговує на те, щоб ображати мене, ображати мою стару матір і вже покійного батька? Сподіваюсь, що тут немає покидьків, а просто людині інколи важко втримати емоції.
 

hed1n.ru

стебанутый
Re: ВО "Свобода"

Тому то на сайті вашої "апщини" значне місце і посідають "історії від Бузини"?
если вы не заметили их там бурно обсуждают.
Фокс Малдер, я что-то говорил о Железном, о том что поддерживаю его точку зрения?
Кстати говоря, вы мне можете привести историка с которым вы целиком и полностью во всём согласны?
Росія вкрала назву, а тепер вже й руки до пісень простягає?
интересно, кто в эту чушь кроме вашей братии верит?
 

hed1n.ru

стебанутый
Re: Відповідь: Оффтопики.

Невже не любите? І отого чувака (мачітьвсартірах), що гордо заявляв про те, що він російський націоналіст, тому буде завжди діяти виключно в інтересах Росії, також не любите? Судячі з Ваших постів, якось не схоже на правду.
Ану ж, найдите мои посты про Путина.
 
Зверху