Оффтопики.

goool

Well-Known Member
Ивица ПИРИЧ: "Милевский отказался поддержать детей-переселенцев из зоны АТО"
You must be registered for see images

Экс-игрок киевского "Арсенала", а ныне футбольный агент Ивица Пирич, рассказал об отказе Артема Милевского принять участие в гуманитарном проекте для детей-переселенцев из зоны АТО.

"Я искренне не могу понять равнодушие к такой большой проблеме. Когда я только запускал проект, организовывал пресс-конференцию в Сплите, - я позвонил Артему Милевскому, который как раз приехал играть в Хорватию, и пригласил его в качестве гостя, как публичную персону на общение с журналистами.
Но он отказался, сказал, что ему это неинтересно. Просто отказался. Это не укладывается в голове. Пусть он и белорус - но Украина дала ему всё, он здесь стал футболистом, играл за национальную сборную.
Я так же обязан Украине - в 2003-2007 годах играл за киевский "Арсенал", заработал, сумел обеспечить себя и свою семью. И нужно понимать: если страна в этом остро нуждается, необходимо сделать свой социальный вклад", - сказал Пирич.

Loner

Well-Known Member
Я ЕЩЕ ВЧЕРА ПИСАЛ ОБ ЭТОМ.
ТОЛКУ - НУЛЬ (0)

для того что бы дублей НЕ БЫЛО нужно:
=============================================

После написания своего сообщения нажать кнопку "Ответить"
Дождаться ИСЧЕЗАНИЯ серого прямоугольника в правом, верхнем
углу экрана монитора.(примерно 20 сек.)
Подождать 5-10 сек и сделать полное обновление экрана, минуя кэш
браузера. (возможно придется обновить экран 2-3 раза)
Дождаться появление своего послания :) в теме.
Удалить свое старое обьявление внизу экрана, заменив его другим.

Послать новое, повторив вышенаписанное

Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
Керівник сепаратистської Південної Осетії запропонував «референдум про вступ до Росії»

Леонід Тібілов, архівне фото19.10.2015

Керівник фактичної сепаратистської влади самопроголошеної Південної Осетії у Грузії Леонід Тібілов запропонував провести «референдум» про вступ цього грузинського регіону до складу Росії.

Возз’єднатися з Росією є віковічною мрією народу Південної Осетії, заявив він після переговорів зі помічником президента Росії Владиславом Сурковим, який незаконно прибув до цього регіону.

Як сказав Тібілов, цю мрію південноосетинський народ вистраждав «протягом двох століть протистояння грузинському шовінізмові і фашизмові».

Про реакцію Суркова, якого вважають одним із чільних ідеологів сепаратистських рухів у післярадянських державах, зокрема й на сході України, нічого не повідомили.

Південна Осетія, колишня автономна область у складі Грузії, вже кілька разів то проголошувала свою «незалежність», то голосувала за «вступ до Росії», то знову поверталася в бік самопроголошеної «незалежності», то знову просилася в Росію. Фактично Тбілісі втратив контроль над регіоном 1992 року, і він існує завдяки потужній підтримці Росії. Урешті після війни Росії проти Грузії 2008 року Москва визнала цей регіон, як і іншу сепаратистську частину Грузії Абхазію, за «незалежні держави»; крім Росії, таке визнання зробили ще три держави світу: Нікарагуа, Венесуела й Науру. Міжнародна спільнота, як і Грузія, вважає обидва регіони невід’ємними частинами Грузії, тимчасово окупованими Росією – яка, на порушення її міжнародних зобов’язань, відмовилася виводити з них свої війська.

Після влаштування незаконного «референдуму» в окупованому Росією українському Криму про вступ півострова до Росії на неї вже наклали низку міжнародних санкцій, які обіцяють скасувати тільки після повернення півострова.

от так от, оказывается бедные кремляди-колаборанты 200 лет "страдали" от грузинских "хвошиздов"...

Зверху