Оффтопики.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

сколько я по твоему плачу, если у меня налог был 200 грн? сколько по новым законам?
Ставки єдиного податку не змінилися в Сумах.

А зимой на велосипеде удобно ездить ? А во сколько нужно выехать в 20 градусный мороз с 12 мкр ,чтобы доехать до Веретиновки?
Купіть Матіз - підтримайте вітчизняного товаровиробника! :mrgreen:

Якби у вас вона була - ви б у робочий час займались тим, за що ви одержуєте заробітну плату (від тих, кого ви так зверхньо називаєте "баригами"), а не тролінгом на форумах м. Суми.
Є думка, що як раз за тролінг мені і платять. Тільки от явно не бариги. ;)

А,что схема новых маршрутов сугубо женские проблемы?
А що в ній не так? Чудова схема. Зараз мені доводиться виходити на Покровській площі, а за новою схемою я доїжджатиму ледь не під двері будівлі. Все супер, мені подобається. :)

Роман

http://legaloffice.com.ua
Re: Відповідь: митинг Сумских предпринимателей

А, ну да 200 грн податку - то величезна сума. Відсотків 40 мабуть місячної виручки мабуть на то списуєте?
Так ви просто заздрите, що ФОПи платять до бюджету менше ніж троллі-протирателі штанів в держадміністрації)))

А ще так зверхньо віщували про "совість" та "високі моральні принципи" )))

Роман

http://legaloffice.com.ua
Re: Відповідь: митинг Сумских предпринимателей

Та ладно. Прямо там так і ходять, і хабарі трусять. Годі вже тих казок. Тим паче до ЧПшників - що до них ходити? У них і перевіряти нічого, таз з документів одне свідоцтво. Та й податкова може ходити на перевірки лише раз за певний період часу. Не частіше. До нас у ТОВ ходили раз на три роки. А ви прямо "хабарі" в ціну вкладаєте.
А перевіряльники перевіряють тільки документи про право на підприємницьку діяльність та звітність? Ну-ну, слухайте бабусь під під'їздом далі - вони вам розкажуть про клятих бариг, що живуть за рахунок трудового народу ))))

Stein

Well-Known Member
Відповідь: митинг Сумских предпринимателей

Так ви просто заздрите, що ФОПи платять до бюджету менше ніж троллі-протирателі штанів в держадміністрації)))
За то ФСБ, кажуть, платить рублями і без податків... :mrgreen:

Зверху