Народ задет вопросы Президенту
Вот несколько примеров, взятых
You must be registered for see links
)))
Інші теми
ПРОСТО ШЕДЕВР)))
Код:
Уважаемый Президент, немогу разобратцо как это ?
дан символьный массив (b1,b2....bn)--набор символов
n не преышает 45
найти значение выражения
y=x1^2+x3^2+....+xm^2
где m - наибольшее нечетное число не превышающее n
xi- коды символов bi
сделать в статическом и динамическом варианте ?? как это ?
----------------------------
Хочу поблагодарить Вас за Ваш нелегкий труд. У меня все хорошо. Зарплата высокая, живу в тепле, одет-обут. И все благодаря Вам. Потому что вовремя выехал за пределы государства Украина. Низкий Вам поклон.
--------------------------------
Освита
Шановний Вікторе Андрійовичу! Чому останнім часом так рідко попадаються виграшні кришки з - під пива Оболонь ?
-------------------------------
Тема: Інтернет - больше всего приколов)
Пане Президенте? Як пропатчити KDE2 під FreeBSD? - 16 тыщ голосов!(как по мне - боян)
-------------------------
Як ви относитесь к бландингам ?
-------------------------
Скажіть, чи підтримуєте Ви петицію 2006 року "Про оголошення HTML другою державною мовою"
--------------------------
Какой версией программы Photoshop пользоваться для работы с вашими фотографиями?
------------------
До вас теж приходить спам про московских грузчиков?
------------------
Тема: Армія і флот
Шановний Вікторе Андрійовичу, чи буде українська армія комплектуватися сучасними людиноподібними роботами після відміни призову, який ваш кабінет планує вже наступного року?
-----------------------------
Пане Президенте,
Коли гігантські бойові бджоли нарешті почнуть охороняти Державні кордони України?
----------------------------
Сільське господарство
Як ви ставетесь до того, шоб надати статус державного героя Богдану Трохимовичу з села Крихівці (Івано-Франківська область)?
-------------------------------
Пане президент Я хочю щоб ви дозволили мені вирощувати МАРИХУАНУ, Я 40 років пропрацював агрономом у селі, а зрозумів що від коноплі гарно почуваеш себе та і гроші добрі маеш
------------------------------------
Шановний Вікторе,ми з вами вже 3 роки знайомі і добре знаемо одне-одного.Але всеж таки є до вас питання.Чи будуть прийняті міри щодо проблеми розкиданого конячого та собачого гімна по вулицям міста Києва.Я кожний день відвідую свою сестру у центрі міста і кожний день вступаю у гімно.Я вважаю що ця проблема актуальна не тільки для мене але і для всіх жителів міста.Дякую
[Леонід Кучма]
-------------------------------------
Віктор Андрійович, я дуже захоплююся бджільництвом. Чи не могли б ви дати деякі консультації по вирощуванню бджіл в місцях позбавлення волі? Ви моя єдина надія. Ще років десять...