Оффтопики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Чмырь - наш губернатор

Фокс, обязательно обследуйся. Я давно заметил у тебя симптомы ..... (не буду тебя расстраивать). Могу порекомендовать хорошего специалиста. Может даже, шо тебе инвалидность припишут, будешь 700 грн пенсии получать, понимаешь. Будешь меня благодарить, дорогой.
А пока принимай перед сном тёплый душ и читай на ночь псалтырь - главу за главой. Иногда помогает, понимаешь.
Діду, що ж ти рекомендуєш та радиш іншим, коли тебе самого ні твої фахівці, ні теплий душ на ніч, ні Псалтир разом з повним зібранням творів Леніна і досі до тями не привели?

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Відповідь: При владі

Явний оффтоп, але я таки відповім. Ні, мені ніхто не платить за повідомлення. Немає кому. Якщо уважно слідкувати за моєю діяльністю - то ви побачите явну критику практично всіх політичних сил та течій. Тож хто буде платити за критичну правду про себе?
Щодо мотивованості, то тут пункт лише один - особистий розвиток. Якщо вас цікавить якась тема, то немає кращого способу навчитись її захищати, ніж завчасно почути аргументи опонентів та знайти аргументовані відповіді на них. Форум дає час на пошук аргументів, особисте спілкування - ні. Там треба мати вже відточені заготовки. Де їх взяти? На форумах. Саме тому я іноді висуваю тези і намагаюся підтримувати ті позиції, які аж ніяк не відповідають моїй власній думці, а навпаки, протирічать їй.
Щодо закидів про "держслужбу" - то до відома особливо заздрісних товаришів, я займався тим, чим займаюсь зараз і працюючи в комерційній структурі. Хто хоче - той завжди знайде спосіб, а хто не хоче - той шукатиме причини.
Умён!! В мэры тебя, в мэры. Бери меня в замы.

Re: Відповідь: Оффтопики.

Є претензії по суті? Чи так, аби щось сказати?..
Что вы , какие претензии. Скорее вопрос, вот хотя бы один из ряда - о причине перемещения сообщения #5381 в раздел "оффтопики"

Корон: ..Ты че-то часто тупого стал включать (с)
"Жмурки" (2005)

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

Обговорення наявності чи відсутності демократії в нашій країні, причетноті наших державних мужів до касти демократів, а також принципів периторіальної політики США чи Великобританії без найменшої причетності даних питань та відсутності будь-яких логічних зв'язок з кадетським корпусом в Сумах.

Re: Відповідь: Оффтопики.

Обговорення наявності чи відсутності демократії в нашій країні, причетноті наших державних мужів до касти демократів, а також принципів периторіальної політики США чи Великобританії без найменшої причетності даних питань та відсутності будь-яких логічних зв'язок з кадетським корпусом в Сумах.
Вооот. И тут мы подходим к главному: по какой причине эта же участь не постигла сообщение некоего пользователя ? Вы случаем ? Именно неприкасаемость этого сообщения и имелась ввиду под двойными стандартами модерирования. Сказывается профнепригодность ? Или свой оффтоп - не оффтоп ?

Stein

Well-Known Member

Якщо ви уважно прочитаєте дане повідомлення і моє пояснення, то вам стане зрозуміло, що суть не в обговоренні вищеназваних проблем, а у їх зв'язку з кадетами та кадетським корпусом. У вищезгаданому повідомленні обговорюються моральні якості та мотивація кадетів, а відповідно і смисл створення того кадетського корпусу.
У вашому ж повідомленні жодних зв'язків з кадетами чи кадетським корпусом відсутні. От і вся різниця.
Ще питання?

Stein

Well-Known Member

Концептуально до проблеми. А не до вирваних слів.

Elk_Polite

+38О6З7бЗЗ85О my phone
Re: При владі

Stein, подтвердите или опровергните, Вы пишите на форуме за зарплату?
Я думаю что он из этой "армии":
Умаодан — это армия интернетчиков, которых нанимает правительство Китая; немало людей также работает добровольно. Число таких людей, по некоторым оценкам, 280-300 тысяч человек (!).

Они сидят в чатах, на форумах, в блогах, и в резкой или ироничной форме опровергают сообщения с негативной информацией о правительстве Китая и его политике.

Если человек где-то напишет, например, что правительство скрывает данные о загрязнении воздуха или эпидемиях, или даже просто напишет, что менты, сволочи такие, оштрафовали его — он уже через 15 минут начинает получать комментарии, в которых сам он высмеивается, а его слова выставляются бредом и абсурдом.
Очень уж по повадкам похож... «пол-юаневая партия», в украине видимо 50ти копеечній...

Зверху