SlawaKPSS
>>>
Re: Відповідь: В Сумах будет кадетский корпус
Поехали. Тема ветки "В Сумах будет кадетский корпус", и тут же нам:
Еще вопросы ?
Ну то й грець з ним, їдемо далі. Про що там в резолюції Європарламента:
Далі:
Потім:
І наостанок: яким чином, поясніть, члени КПРС можуть будувати демократію ? Ніяким. Ось і місять лайно вже 20 років. Яка тут до біса демократія ?
Вот как, оффтоп значит ?Не розводьте оффтоп.
Поехали. Тема ветки "В Сумах будет кадетский корпус", и тут же нам:
... демократична держава ...
Толерастію?
Оспівування "народовладдя"
... будь-який злодій чи гопник ..
... відсидіти пару термінів,..
... стати президентом?
... Країни третього світу..
Каким боком это все к кадетам в Сумах ? Двойные стандарты модерирования раздела.... рішенням якогось вшивого судьішкі-бюргера ..
Еще вопросы ?
Подивимось уважно, Про щоЧому наша країна вважається демократичною я вже розповідав у відповідній темі:You must be registered for see links
.. я вже розповідав
Я - не я, і хата не моя.Це не я сказав, це сказав Європарламент:
Ну то й грець з ним, їдемо далі. Про що там в резолюції Європарламента:
Тобто по вашому європейска = демократична ?.. Україна – це європейська держава ..
Далі:
Декларація неписаних істин. Де про демократію в Україні, ДЕ ?..може подати заявку на членство у ЄС як будь-яка інша європейська країна, яка дотримується принципів свободи, демократії...
Потім:
Це вже означає про відбудовану в країні демократію ? Про "зовнішні статеві ознаки" вже згадував вчора....спостережної місії ОБСЄ, яка визнала президентські вибори в Україні як такі, що, переважно, відповідали міжнародним стандартам. ...спроможність України проводити вільні та справедливі вибори..
І наостанок: яким чином, поясніть, члени КПРС можуть будувати демократію ? Ніяким. Ось і місять лайно вже 20 років. Яка тут до біса демократія ?