Оффтопики.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

Ви хочете величі чи свободи? Все має свою ціну, і за все треба платити. Якщо моя держава звеличуючи себе гнобить інші народи і перетворює їх на рабів, на дешеву робочу силу задля підвищення власної могутності та звільнення свого народу від виконання важкої та небезпечної праці із заміною її на працю рабів - то я не проти того. Мені абсолютно байдуже кого там "угнєтают" задля мого блага і блага моєї держави.
Якщо хтось не хоче боротися - то нехай попрацює. Знаєте, "свідків єгови" і т.п. істот, яким "релігія" забороняє тримати у руках зброю, відправляють на альтернативну службу, в лікарні - вигрібати лайно з-під лежачих хворих. Якщо ви не здатні захистити себе зі зброєю в руках - значить доведеться працювати лопатою.
Виживає найсильніший - це закон природи.

например, называет удушение Польши, Украины и т. д. “защитой отечества”
Ця фраза викликає щонайменше посмішку, особливо враховуючи події з 1918 року...

S#RG

Забанен
Ну что, КОСТяныч, спор наш помнишь? ;) Или уже потер все?

Nahrapov

Буржуй и учёный
Всех женщин - с приближающимся праздником!
Некоторое время буду в отъезде, на форум заходить не буду.

Nezabuvaemaj

Забанен
Re: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Не соглашусь. Деньги пахнут сами-собой. Дурно может пахнуть только работа на буржуев.

Nahrapov

Буржуй и учёный

Дурно может пахнуть только работа на буржуев.
Почему же? Если торговать духами или новыми, неподержанными, колготками, то и работа на буржуя будет неплохо пахнуть. Согласись.

Почему же? Если торговать духами или новыми, неподержанными, колготками, то и работа на буржуя будет неплохо пахнуть. Согласись.
а что значит неплохо? уточните! в моем к примеру понятии это 3000 грн.

Пахнуть абы не нахраповым.Пан нахрапов эм ай райт?

Nahrapov

Буржуй и учёный

а что значит неплохо? уточните! в моем к примеру понятии это 3000 грн.
Ты шо-то шибко размахнулся. А 800 грн не хотел? Плюс хороший запах товара. Плюс банка кильки на день рождения. Плюс половина стоимости проезда на маршрутке к рабочему месту.

х3
Пахнуть абы не нахраповым.
Почему же? Меня народ уважает. За порядочность.

А вы шо в наше то время не бартером расплачуетесь?
Ой не дочитал.Мне то казалось за ваше личико предрасположенное к общению.Пардон пардон.С первого погляда я вас за гниду принял.А тут и ЗП и наверное соц пакет.

Зверху