Оффтопики.

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Who is Mr. Путин ?

Ну не знаю, брегет не был такой супер-пупер часовой маркой как скажем патек филлип, ализи нардин или скажем морис лакруа!...
Сравните сами: Самая дорогая модель Брегета - 32104410 RR, "Патек Филип" примерно в 8 раз дешевле. Но еще раз повторяю - дело не в этом, а в том, что фирма "Breguet" никогда не выпускала часов моддели "Breguet 5188", поэтому фотографии на которых они якобы изображены на руке Патриарха - фейк...
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

Не згоден. Це чмо ("гном") на мою країну заявляло "Это і не страна вовсе", його холуї то обіцяють перенаправити на нас ракети, то закликають зробити з Україною те саме, що зробили з Грузією (про наміри відірвати Крим, про Тузлу, про ЧФ (тощо) вже взагалі не йдеться, давно всі звикли до подібної риторики). А мені тепер його за це "Уважаемый Владимир Владимирович" називати, так? Хай він спочатку культуру опанує, бо поки що він не дав мені підстав його поважати.
А що вам не подобається? Що ви хотіли почути від нього? Заклики "давайте віддамо українцям Кубань та Хабаровськ"? Чи може "давайте заради укріплення братських стосунків станемо сателітами Києва"? Не смішіть. Країна без амбіцій мертва. Росія завжди претендувала на все, до чого могла дотягнутися, тому вона завжди була великою світовою Імперією. Україна весь час хотіла лише спокійно орати поле та мирно жити з сусідами. В результаті ми маємо державу лише завдяки жахливому збігу обставин та страшенному геополітичному непорозумінню. Протягом віків Росію не вдалося завоювати нікому. Україна ж не виграла ще жодної війни... То може прийшов час переглянути свої позиції?
Якщо Росія хоче Крим - нехай спробує його забрати. Якщо українці не зможуть його втримати - значить вони не мають права ним володіти. І це цілком нормально. Якщо ж ми виб'ємо росіян із Криму - то справедливо можемо спробувати продовжити наступ на Кубань. Виживає найсильніший. Це закон природи.

P.S. Якщо держава не може себе захистити - то навіщо потрібна тоді ця держава?
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Розмова зараз не про те! Про імперські амбіції РФ вже давно відомо, це скоріше аксіома, що не вимагає доказів, ніж предмет для диспуту. Тут я говорив про інше. Невже мені, після того, що бандою Путіна було сказано про мою країну слід показувати якусь культуру та виявляти до нього якусь повагу? Обійдеться. З вовками жити - по вовчі вити.
Росія завжди претендувала на все, до чого могла дотягнутися, тому вона завжди була великою світовою Імперією.
Як казав український художник Сергій Поярков (етнічний росіянин, доречи): "Россия не великая, она большая". :)
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

Як казав український художник Сергій Поярков (етнічний росіянин, доречи): "Россия не великая, она большая".
Це лише зараз, і це тимчасово.. ;)

Невже мені, після того, що бандою Путіна було сказано про мою країну слід показувати якусь культуру та виявляти до нього якусь повагу?
Якщо якась малолітня розумово відстала істота ходить і пише на будинках "наци для лохов", то невже я маю опуститися до її рівня і написати на сусідній стіні "антифа пи..раси"?
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Це лише зараз, і це тимчасово.. ;)
Можна вважати великою країну, про яку в різні моменти історії говорили "європейський жандарм", "тюрма народів", "немытая Россия - страна рабов, страна господ". А дідуся Леніна пам'ятаєте? "Не может біть свободным народ, который только то и делал, что угнетал соседние народы!"

Якщо якась малолітня розумово відстала істота ходить і пише на будинках "наци для лохов", то невже я маю опуститися до її рівня і написати на сусідній стіні "антифа пи..раси"?
А я десь вже таке чув. :) Пам'ятаєте?
"Не можна мстить. Повинні ми любити всіх під*расів, злодіїв, убивць. Бо кожний з них - народ, всі - богоносці." (с) :) Принаймні дуже схоже.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

"Не может біть свободным народ, который только то и делал, что угнетал соседние народы!"
Ми про народ, чи про Імперію?

"Не можна мстить. Повинні ми любити всіх під*расів, злодіїв, убивць. Бо кожний з них - народ, всі - богоносці."
"Мстить нужно уметь." (с) ;)
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Ага. Это унизительно. А вот туалеты мыть европейцам - это TRUE! Этим можно гордиться.
А почему бы и не мыть им туалеты! Тоже мне, деятель! Кто-то ж должен выполнять черновую работу. Христос - так тот ноги мыл простым людям, понимаешь. И этим гордился! Так шо не надо отвращать українців от общественного труда. А то если українки откажутся вытирать задницы европейским старухам за 800 евро в месяц, то кто тогда будет выполнять эту важную миссию?
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Вот если другие откажутся - тогда вероятнее всего этим можешь заняться ты, Нахрапов.
Ведь деньги не пахнут.Согласись.
Я - человек не гордый. По заграницам не шастаю. Бо и тут неплохо зарабатываю.
Однако если заниматься у Європі тем женских українським бизнесом, который я упомянул выше, то деньги там действительно не пахнут. Они воняют. Согласись.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Ми про народ, чи про Імперію?
Не знаю, що Вам і сказати. Фразу: "Не может быть свободен народ, угнетающий другие народы" процитував Лєнін в своїй роботі . Що він мав на увазі, чи імперію, чи народ? Як на мене, то йдеться про народ, що керований своїми імператорами, про імперію, неодмінною складовою якого є народ. А втім можете почитати оригінал, можливо, Ви якось по-своєму будете трактувати цей вислів. І коли народ рукоплескає "батюшкам-царям" незалежно від їх кольору, то несуть відповідальність за гніт чужих націй всі: і народ, і імператори...

P.S. В свою чергу Лєнін зацитував свого вчителя і натхненника Енгельса: "Не может быть свободен народ, угнетающий другие народы. Сила, нужная ему для подавления другого народа, в конце концов всегда обращается против него самого".
P.P.S. В тій же ленінській роботі читаємо: "Никто не повинен в том, если он родился рабом; но раб, который не только чуждается стремлений к своей свободе, но оправдывает и прикрашивает свое рабство (например, называет удушение Польши, Украины и т. д. “защитой отечества” великороссов), такой раб есть вызывающий законное чувство негодования, презрения и омерзения холуй и хам".
 
Останнє редагування:
Зверху