Оффтопики.

rfvgy

Ukrainian
You must be registered for see medias

... щур з ворожого корабля ... Земляк :sick:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

... щур з ворожого корабля ... Земляк :sick:
Ну, з мордора він втік 2 березня. Це майже відразу після початку нападу, коли там ще зовсім не було зрозуміло, чим все для кацапстану скінчиться.
А в інтерв'ю багато цікавого вирізано ). Ця людина таки багато що знає, і як свідок дуже цінна. Тому мені пофіг, чому він перемітнувся, аби свідчив.

rfvgy

Ukrainian
Ну, з мордора він втік 2 березня. Це майже відразу після початку нападу, коли там ще зовсім не було зрозуміло, чим все для кацапстану скінчиться.
А в інтерв'ю багато цікавого вирізано ). Ця людина таки багато що знає, і як свідок дуже цінна. Тому мені пофіг, чому він перемітнувся, аби свідчив.
Я тільки ЗА , нехай свідчить ... хочу що б таких ,,пєрєбєжчиков,, ставало ще більше , і долі Вороненкова їм не бажаю ...
Але ж скільки він наробив шкоди своєю діяльністю ? Мабуть не ідіот , розумів що робить , але гроші не пахнуть ...

d324co

Well-Known Member
Але ж скільки він наробив шкоди своєю діяльністю ? Мабуть не ідіот , розумів що робить , але гроші не пахнуть ...
Тисячі українських заробітчан працювали на благо кацапстану... і я не певен, що значна частина їх повернулась в Україну. Працюють і далі...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Я тільки ЗА , нехай свідчить ... хочу що б таких ,,пєрєбєжчиков,, ставало ще більше , і долі Вороненкова їм не бажаю ...
Він ніколи не був громадянином України. Заробляв собі нормально гроші. Закривав очі на ворожі дії його держави відносно його Батьківщини. Але це скінчилось наприкінці лютого. І зараз він хоче і добровільно домогає Україні.
А взяти ватника хоч з Сум, хоч з Харкова. Він втік з зони, де його життю "руський мир" почав загрожувати. Влаштовує пікніки десь на заході країни, або взагалі у Польщі чи інший країні. І вважає, що йому там всі винні, бо він постраждалий. І все через тих, хто свої майдани влаштовував. Чи поспішає придбати собі круту іномарку, доки здешевшали.
І з кого з них зараз більш користі?

rfvgy

Ukrainian
Тисячі українських заробітчан працювали на благо кацапстану... і я не певен, що значна частина їх повернулась в Україну. Працюють і далі...
Знадав цитату :

Чесно заробляти собі та своїм сім"ям на життя - це не злочин . Так є моральна відповідальність , там у кожного своя , особлива ситуація .
А от у випадку менеджера газпромбанку маємо ВОРОГА який активно шкодив Україні .
Добре що він перебіг на нашу сторону , але ,, панять и прастить ,, не вийде .

rfvgy

Ukrainian
А взяти ватника хоч з Сум, хоч з Харкова. Він втік з зони, де його життю "руський мир" почав загрожувати. Влаштовує пікніки десь на заході країни, або взагалі у Польщі чи інший країні. І вважає, що йому там всі винні, бо він постраждалий. І все через тих, хто свої майдани влаштовував. Чи поспішає придбати собі круту іномарку, доки здешевшали.
І з кого з них зараз більш користі?
Більше користі з тих ватників що виїхали , бо вони десь там тратять свої кошти , вони тут не заважають !
А от у випадку ,,пєрєбєжчіка,, - не зрозуміло , чи допомагає він Україні , чи співпрацює з ким потрібно ?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Знайшов більш повне інтерв'ю (перше 25 хвилин, це трохи більш години)

Зверху