МАХ
Active Member
Розчарую вас але я в перше чую про Лисяк-Рудницький. Я не являюсь фанатиком істориків котрі вдаються в крайності…Спасибо за напутствие...
А взагалі то я не зрозумів до чого тут канадська діаспора? З чого ви взяли що я люблю канадських істориків? Чи це намагання якимось чином піддати сумніву те що написано в моєму попередньому коментарі?... Більше того хочу вас розчарувати, в тому коментарі, я не цитував жодного з канадських істориків, и керувався лише власними думками, що ґрунтуються на історичних фактах, які визнані всіма незаангажованими , нормальними істориками… тими фактами, котрі вивчають як в українській так і російській шкільній програмі… тобто якщо розглядати під призмою взаємовідносин Росії та України, факти якими я користувався визнають обидві сторони… якщо ж ви не згодні з моєю думкою, можемо подискутувати… тільки давайте більш конкретно, з чим не згодні і чому… а не як деякі починають апелювати до мого підпису…
Ставлення до канадських істориків, а саме до Субтельного, я неодноразово висловлював (в попередньому коментарі також)…