hed1n.ru
стебанутый
Re: Відповідь: Re: Чи потрібна в Україні російська мова як друга державна?
безусловно википедия очень чесный источник :lol:
безусловно википедия очень чесный источник :lol:
Ти намагаєшся сказати що цього не було? Чи як? Що Мову не нищіли? А просто українці її змінили на російську за того що "великий и могучий"???безусловно википедия очень чесный источник :lol:
Что попало, как некоторые я говорить не хочу.Поэтому, когда подготовлю аргументированный ответ я его озвучу. Терпение 8)Ти намагаєшся сказати що цього не було? Чи як? Що Мову не нищіли? А просто українці її змінили на російську за того що "великий и могучий"???
це не Wiki.безусловно википедия очень чесный источник :lol:
практически - wiki.це не Wiki.
Взагалі це частина моєї курсової з Історії України. Спробуйте заперечити правдивість цих фактівпрактически - wiki.
первоисточник Иван Дзюба.
Хотя Вы наверное не знаете об этом -)
агумсь. вы и на вики статью написали?Взагалі це частина моєї курсової з Історії України.
Можливо (все одно це не з вікіпедії :РР), але це не міняє сенсу написаного. Ви не згодні? Ваше право захищаті свою мову, але треба бути сліпим, щоб не бачити нищення мови нашої. Польща, Рос. Імперія робили все досить логічно, як для імперій, - душили народ, його мову, культуру, але це не означає, що зараз ми повинні прийняти наслідки цього мовно-культурного геноциду ніби так повинно бути.агумсь. вы и на вики статью написали?
You must be registered for see links
уж больно всё слово в слово:lol:
Или Вы Иван Дзюба?
Щож зачекаємо. Цікаво буде почитати -,,аргументированный ответ ,,Что попало, как некоторые я говорить не хочу.Поэтому, когда подготовлю аргументированный ответ я его озвучу. Терпение 8)