Щербань вернулся!!

goroba

suburban knight
Ответ: Щербань вернулся!!

Вы вчера новости смарели? Там Луценко закрепил, что Щербаня отпустили в день защиты прав животных, и это единственное, что оправдывает поступок главного прокурора :)))))
И вообще парадокс, когда министр не указ какомуто прокурору

Светлана Александровна

меркантильная скептичка
Модератор

Думаю мы востанем как мёртвые из Ада!! И снова борьба и снова МЫ!!!!! На барикады господа!!

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор

Повернення блудного сина​
Нарешті знайшовся! Пророцтва про повернення нелегального мігранта, громадянина В.П.Щербаня, які вперто поширювалися Сумами його відданими васалами ще з літа, нарешті справдилися. Найбільше поверненню поданого в розшук зраділи жеребці та кобили з патріотівської конюшні, адже цілих півтора року вони мусили спілкуватися зі своїм улюбленим хазяїном лише по телефону. Крім худоби, мрія про повернення Щербаня гріла ображені серця ряду осіб здебільшого з числа колишніх. Нажаль, не всі зможуть його затиснути в дружніх обіймах – хто в «бігах», як Борц чи Царенко, а хто на нарах як його тезка Омельченко чи мадам Крутушкіна. Щоправда, декому пощастило таки залишитися на політичному плаву – юним вітренківцям Березіну з Тростянця, та меншому братику Борца, нещодавно затриманому міліцією за розбещення дітей.

Найуважніші глядачі українських каналів помітили як з-під куртки Щербаня виглядали схожі на гусячі біленькі янгольські крильця а над головою була помітна світла пляма в формі бублика. Скоро ми дізнаємося, що його адвокатами подано документи на канонізацію підзахисного і внесення його до загального реєстру рівноапостольних великомучеників. Ікона з його ликом буде лікувати такі екзотичні хвороби як псоріаз, діатез та енурез.

Старші люди пам’ятають ажіотаж навколо повернення Солженіцина з еміграції в Росію. Так от, ця подія померкла б на фоні повернення Щербаня в Україну. При цьому публічний копняк під зад отримали наш Сумський всенародно обраний Пасічник, та головний мєнт Луценко, який в Сумах, перед студентами, вихвалявся особисто забрати Щербаня з Америки. Плювок в душу отримали сумчани, які за словами Щербаня під впливом ейфорії не встигли повісити його на ліхтарі в перервах між сесіями Сумської обласної ради навесні 2005 року.

Окремі підстави для занепокоєння мають Сумські студенти, бо не виключено, що американські адвокати докажуть, як під Ромнами в 2004 році було брутально побито триста міліціонерів. А результат президентських виборів в Сумській області та по Україні в судовому порядку буде оскаржено на користь Януковича, бо наш СУД найсправедливіший!

Володимире Петровичу! З нетерпінням чекаємо ВАС на Сумщині! Ми не забули ВАШІ добрі справи і міцну руку! Многая літа!

З.І. 11 листопада, на площі Незалежності мітінг проти повернення Щербаня, на 11.00

111

New Member

Не варто демонізувати ані Щербаня, ані Росію. Свобода ніколи не була разовим актом, вона вимагає постійної роботи і відповідальності інакше перетвориться на солодкий "спогад про свободу".

TerAn

A---C-D-#D-E---G

Що прикро, що його відмазують, американські "адвокати" кажуть, що це політичні переслідування, якби вони побігали від беркуту по полям-лісам, якби ціх "адвокатів" позаарештовували вночі без пред'явлення обвинувачень, якби побули бізнесом у часи "щербатого", то я думаю зрозуміли б де його злочини.
Що ж скажеш, добре хоч почали проти нього деякі робити відкриті заяви, міська рада хоч висилає листи до президента, міністрів, спікера, правда я чомусь думаю, що хоча б щось буде робити тільки Луценко(на мою думку найкращий міністр у КабМіні).

Andys

New Member

Ravenne сказав(ла):
Повернення блудного сина​
....
и на каком основании нельзя Щербаню на Сумщину приезжать. даже упаси, как новому губернатору - просравшик власть пожинают свои плоды.

Останнє редагування модератором:

RAZOR

Drive your dream...
Ответ: Приплыли... вот и Вова вернулся.

я просто фигею. Пол года назад показывали по телеку выставку в киеве вещей конфискованых у щербаня - коллекция. некоторые пропали с частных колекций. некоторые конфискованы из музеев. а он еще и заявляет что непротив опять стать губернатором Сумской области..... просто нет слов - мастер прав
Master сказав(ла):
у этой страны нет будущего

Evil Clown

Убей бобра - спаси дерево

Щербаня на мыло ! :)

Зверху