Злочини комуністичного режиму

треба проводити міжнародний трибунал?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    242

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: В ОБСЕ сталинизм приравняли к нацизму!

Зато не было бы безработици, все бы были при деле и полностью имелось бы все для жизни.
Для смерті.
 

Tom d`Cat

Кот. Просто кот.
Модератор
Re: Відповідь: Re: В ОБСЕ сталинизм приравняли к нацизму!

Э-хе-хе... Даремно я в цю політику встряв, тип паче супроти світової спільноти... Якби Україна виборола незалежність у визвольній національній революції, було б зрозуміло, що треба викорінити усі згадки про попереднє правління. Але ж ми є спадкоємцями і тих і тих. Маємо якось шануватися...
У нього руки по локоть у крові українців.
Заперечувати не можу, але згодитись - також. Було розслідування з цього приводу?
А, якщо Вашою тофтологією користуватись, то так само можна і про Гітлера, чи ще когось з його генералів казати. Ну трохи там під його командуванням українців повбивали, але коли Україна була під їх контролем, почали відбудову того, що більшовиками при відступі було знищено.
А оце вже - зась! Фашистів було переможено, а переможеним переможці пам'ятників не ставлять. Правда я чув, як один "національно свідомий" на повному серйозі говорив, щоб Україну зарахували не до країн-переможниць другої світової війни, а навпаки...
Ну давайте і на їх честь якусь вілицю назвемо.
"Назвемо" - це новизна. Тут втричі більш потрібно доказів, ніж для того, щоб зоставити старе, те, що вже стало історією.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: В ОБСЕ сталинизм приравняли к нацизму!

Э-хе-хе... Даремно я в цю політику встряв, тип паче супроти світової спільноти... Якби Україна виборола незалежність у визвольній національній революції, було б зрозуміло, що треба викорінити усі згадки про попереднє правління. Але ж ми є спадкоємцями і тих і тих. Маємо якось шануватися...

Заперечувати не можу, але згодитись - також. Було розслідування з цього приводу?
Не можу погодитись, що щоб викорінювати пам'ятники крівавому колоніальному минулому обов'язковою омовою повинна бути чергова крівава різанина. Як на мене, так, навпаки, її відсутність лише підтвержує те, що якщо і були яри прихильники тої сістеми, щонайменьше брати в руки зброю, щоб її захищати не наважились. Це зараз майстри базикати, як було колись добре. Тож позбутися його ще у 91-му році вирішили. Мирно. Тож, так само мирно потрібно і надалі позбавлятись, не пам'яті, а пам'ятників, усього того що возвелічує усіх хто приймав активну участь у злочинах проти наших дідів і прадідів.
Як Ви згадали Черепін був членом "трійки". Чим займались ці "трійки", сподіваюсь, Вам відомо. І як вони "рослідували" і яки вироки ставили. Скільки смертельних вироків було винесено саме цією "трійкою", де був Черепін ось у цій більш докладно написано, дублювати не хочу, лише цифру наведу, яка там вказана: "З 3 серпня 1937року до 5 листопада 1938 року. "Трійкою" в Київській області було репресовано 19003 особи". Це факти. Яке ще тут рослідування потрібно? І відносно окремо Черепіна мова йде не про те, щоб його прямо зараз брати і судити. Мова йде лише про те, щоб називати речи власними іменами.
І відносно "переможців" і "переможених". На цей час нема вже не Гітлеровської Німетчини, ні Сталінського СРСР. А є Незалежна Україна. Не забувайте про це. І виходити потрібно саме з цього. Тому при ціх умовах залишання, чи тим більш встановлення, пам'ятників чи цьогось іншого що возвеличує совецький режим, така ж нісенитниця як і встановлення у СРСР пам'ятників гітлерівським генералам.
 

Tom d`Cat

Кот. Просто кот.
Модератор
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: В ОБСЕ сталинизм приравняли к нацизму!

Чим мені цікаве спілкування в інтернеті - це тим, що досить часто люди, що мають зовсім мало розбіжностей у точках зору, щось з натугою доводять один одному. ;)
Тож, так само мирно потрібно і надалі позбавлятись, не пам'яті, а пам'ятників, усього того що возвелічує усіх хто приймав активну участь у злочинах проти наших дідів і прадідів.
На превеликий жаль, ті діди й прадіди частенько пострілювали один в одного... А онуки те пам'ятають.
Як Ви згадали Черепін був членом "трійки". Чим займались ці "трійки", сподіваюсь, Вам відомо. І як вони "рослідували" і яки вироки ставили. Скільки смертельних вироків було винесено саме цією "трійкою", де був Черепін ось у цій більш докладно написано, дублювати не хочу, лише цифру наведу, яка там вказана: "З 3 серпня 1937року до 5 листопада 1938 року. "Трійкою" в Київській області було репресовано 19003 особи". Це факти. Яке ще тут рослідування потрібно?
Коли говорять про одну особу, її діяння й розбирають.
Якщо я бачу резолюцію Леніна на звіті про розстріл 10 000 священнослужителів: "Мало! Треба ще 20 000!", то обличчя вождя світового пролетаріату непогано вимальовується.
Більшовики взяли владу. Країною потрібно було керувати - і віднаходилися такі кадри, як Черепін. І бруднили собі руки і будівельним брудом, і кров'ю, і голови свої клали у війну. Важко тут судити. Тим більш, що, схоже, найменування вулиці не пройшло без лобі впливових (на той час) родичів. Бог суддя і їм і Черепіну.
І відносно "переможців" і "переможених". На цей час нема вже не Гітлеровської Німетчини, ні Сталінського СРСР. А є Незалежна Україна. Не забувайте про це. І виходити потрібно саме з цього.
Ага. Ні батька, ні матері - один добрий дядя з-за океану - а дитинча є. ;)
А якщо таки були батьки, то ми-таки відповідаємо за їх діяння чи шануємо їх діяння (в залежності від того, що зроблено). То вже писано:
"Нема ні пекла, ані раю.
Немає й Бога, тільки я!
Та куций німець узлуватий"
А то дяді з ОБСЕ кажуть - "Ви моголи!" - а ми радо "Моголи! Моголи!" й гайда нищити все, що про те могольство нагадує...
Тому при ціх умовах залишання, чи тим більш встановлення, пам'ятників чи цьогось іншого що возвеличує совецький режим, така ж нісенитниця як і встановлення у СРСР пам'ятників гітлерівським генералам.
На жаль, жодна сила не хоче спинятися на досягнутому. Ну, зоставили назву вулиці - й добре. Але треба ще й меморіальну дошку повісити, щоб видніше була перемога... Як на мене, можна було б і обійтися...
 
Останнє редагування:

YUPI

Подполье
Модератор
Re: Ответ: чи протрібно осудити злочини московсько-советських оккупантів?

Гадаю, що треба судити і судити жорстоко, треба переіменувати вулиці, що носять ім'я цих страшних тиранів і назвати їх іменем справжніх Українських Героїв..
Назовите парочку таких героев. Мне просто интересно кого вы считаете героем.

Було б ще непогано заборонити комуністичні партії взагалі, як ідеологію, що пропогує насильство, розсекретити списки "друззів" НКВС.
Демократия лутче, да? "Влада народу" - это власть толпы, в этой толпе только еденици что-то соображают остальные просто робочие пчёлки. В стране там где мой сосед алкаш или еще один сосед зек бывший что-то решает я жить не хочу. Это все приведет к краху. Демократия - это система управленя которая обречена на крах, по своей сути. Пусть лутче решают что лутче стране знающие люди и сильные личности чем всякий зброд как в данный момент.

А американская демократия как раз и пропогандирует насилие, войны, и рассовые конфликты. Попробуй сейчас маджахеду сесть в самолёт, или черному достать бумажник чтоб розплатится за еду, их сразу повяжут и проверять начнут еще и прослушку повесят он ведь же террорист.
Так нафиг нада такая демократия.

Не вам и не мне судить что для обычных людей лутче. Пусть лутче за меня решат что лутче чем я буду кричать а меня не будет слушать никто.
 

Prav_da

underground
За историю (в целях что-то доказывать или просто брызгать пеной) цепляются только ослы и тупые политические черви.Также ведомые 95% людей,ведутся на россказни разного рода "аляушей",этим самым засоряя свой и без того убогий мозг дерьмом.
 

Rodinal

Забанен
Интересная тема : коммунизм :"за" и "против".
А главно, что она бесконечна...
Я, например, "за", но с оговоркой, что он будет не у нас и вождями будут инопланетяне.
 

hed1n.ru

стебанутый
Коммунистическая идеология не убивает. Убивают правители.
Это как сравнивать нашу "демократию" с демократией в классическом понимании.
 

тов.Черный

анархист
Классовый выбор Петра Симоненко

Среди массы рабочих – активных, равнодушных или купившихся на посулы януковичей и тимошенок – нет-нет да и найдется еще чудак, который верит КПУ и лично Петру Симоненко. Верит, будто те хотят «возродить социализм», защитить обездоленных и поддержать трудящихся.

Внимательно читайте партийную прессу, товарищи. В газете «Коммунист» вождь четко расставляет приоритеты. Статья называется «Экономическое возрождение Украины зависит от установления социалистического строя». Однако в тексте никакого социализма нет и в помине. Рассказывая об антикризисных инициативах Компартии, ПНС вовсю выгораживает бизнес, бизнес и снова бизнес. Перечислим декларируемые «мероприятия»:
Приостановка законов о вступлении в ВТО – чтобы поддержать отечественный бизнес.
Отмена НДС и введение налоговых каникул для малого и среднего бизнеса.
Обеспечение бизнеса заказами за счет предприятий металлургической и судостроительной отраслей.

Как видим, все предельно конкретно. А как Петр Николаевич собирается защищать рабочих?

Сохранение рабочих мест и повышение покупательной способности рабочих. Все. То есть максимально абстрактное обещание при отсутствии механизмов реализации.
И эта партия называет себя левой? Коммунистической? Она рассчитывает на голоса «трудящихся»? Да не рабочие, а бизнесмены стройными рядами должны идти голосовать за такую партию! В Европе такая программа была бы впору самым правым социал-демократам, которые уже давно оторвались от рабочего движения и вовсю обслуживают буржуазию. А, собственно, в чем разница? Только в том, что, в отличие от европейских соцдемов, КПУ к рабочему движению не имела отношения НИКОГДА.

И все рабочие, идя на избирательные участки, должны об этом помнить.
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Да не рабочие, а бизнесмены стройными рядами должны идти голосовать за такую партию!
Ай, да т.Чёрный! Ай, да анархист! Как говорят в народе, анархия - мать беспорядка. Понял?
Запомни, шо мы, молодые буржуи, не пойдём голосовать за коммуняк треклятых, кровососов народных. Ни стройными рядами, ни по одиночке. Так шо не надо нас к этому призывать.
 
Зверху