При владі

Як ви оцінюете діяльність влади в 2010 р.


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
  • Опитування закрито .

mangust

патріот
Відповідь: При владі

Де гроші отримати за агентурну діяльність, ще раз у вас питаю.
Ви у мене питаєте, де ваші гроші?
Людина, що цілодобово провисає на "форумах", повинна на щось існувати. Навіть будучи сином полковника.

Після «мітингового» дня у російському сегменті інтернету спалахнув скандал. «Революційні» хакери зламали поштову скриньку прес–секретаря пропутінського руху «Наші» Христини Потупчик і виявили в ній листування з найпопулярнішими авторами «Живого журналу», які досі вважалися незалежними або опозиційними. А насправді, як з’ясувалося, охоче брали від влади гроші за публікацію у своїх блогах провладних матеріалів. Найдорожче свої послуги оцінив чеченський блогер wild_che, який запросив на 2012 рік 18 мільйонів рублів (близько 4,5 млн. гривень). А найдешевшим — 37–річний українець, мешканець Комсомольська Ігор Бігдан (ibigdan), який погоджувався на публікацію наданих йому матеріалів за «копійки» — від тисячі гривень. Також серед інтернет–«джинсовиків» — відомі блогери Ілля Варламов (zyalt), Олег Макаренко (fritzmorgen) та Сергій Мухаммедов (ottenki_serogo).
 
Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: При владі

Пишуть: " опозиція зіпсувала Януковичу виступ...". Мається на увазі сьогоднішній виступ у ВР.
Насправді у Януковича таки виявилися міцні нерви. Правда мала б звучати так: Янукович зіпсував опозиції її протест.
Я б не розраховував на дешевиий понт. Режим сильний саме нервами Януковича.
Натомість сила опозиції має вимірюватися ступенем невротичності її вождів. Більше істерик, більше скандалів, більше піни на губах! Верніть нам Юлю!
 

Z3RG

Забанен
смотреть с 6:28 Это реалии, или почему собака лает.
[youtube]p3FO8g37ZbI[/youtube]
 

Grosso

wonderwall
особливості вітчизнянної ...ее... законотворчості....




- "Сегодня тожее до упора планируете?"
- "Да я смоюсь :). До вечера. Цем!"

(с)
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: При владі

Новий кримінально-процесуальний кодекс - це дуже добра справа. Прикро, що законопроект встигли попсувати своїми поправками прімусорьонниє депутати більшості, але попри те він незрівнянно кращий за нинішній.
Наскоки опозиції на законопроект і неголосування за нього абсолютно дурні. Втім, зараз ми розуміємо чому помаранчеві не прийняли його коли були при владі.
Портнов - один з найбільш симпатичних персонажів у країні. Він здатен на те на що неспроможні більшість українців - на систематичне застосування волі.
 

lion.ts

[deleted]
Re: Відповідь: При владі

Новий кримінально-процесуальний кодекс - це дуже добра справа. Прикро, що законопроект встигли попсувати своїми поправками прімусорьонниє депутати більшості, але попри те він незрівнянно кращий за нинішній.
Чем лучше?) "Лучше" - потому что "просто лучше", или есть факты))?

З.ы. - Спрашиваю это не как сторонник какой-то из партий, а как человек, который его не держал в руках)) Расскажи в кратце:mrgreen:
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: При владі

Ми переймаємося долею кількох людей, які перебувають в ув'язненні. Адвокати стверджують, що після введення в дію кодексу їх буде легше витягувати.
 
Зверху