При владі

Як ви оцінюете діяльність влади в 2010 р.


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
  • Опитування закрито .

hello moto

народный контроль
Понятное дело, что Тимошенко та же не поменяет резко идеологию,
Ну прям! А не вона ли майданила "Ющенко ТАК!", а потом готова была ему горло перегрызть ( если не большее :mrgreen: ) и решила что оказывается "Юля это Украина"? А потом из кипящёй идеями революционерки моментом превратилась в немощную, неспособную подняться на защиту идеалов особь?
ЗЫ Доверчивые так и будут с флажками мельтешить, прагматики прагматично выберут более выгодное, реалисты продолжат заниматься своими делами.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: При владі

Адже член партії не співпрацює з партією, він сповідує її ідеологію
У БЮТу є ідеологія? "Не, не слышал." (с)
БЮТ, ПР, НУНС і т.п. організації не мають жодної ідеології. Тому говорити про "зраду ідеалів" у них неможливо. Можна говорити лише про бізнес. А бізнес передбачає заробляння грошей: хто платить - за того й голосують.
 

Grosso

wonderwall
Племінниця міністра культури Михайла Кулиняка Оксана Гайдук очолить журнал "Українська культура".
Про це стало відомо на прес-конференції, присвяченій виходу 1000-го номера журналу, пише "Дуся".
"... А 15-го травня на моє місце призначили випускницю Інституту журналістики, племінницю міністра культури України Оксану Гайдук", - заявила на заході вже колишній головний редактор журналу Марія Хрущак.
You must be registered for see images

Судячи зі сторінки Оксани Гайдук у соцмережі Facebook, дівчині десь 23-24 роки. У 2006-му вона закінчила школу № 16 у місті Кузнецьк Кемеровської області Російської Федерації.
Освіту журналіста племінниця Кулиняка отримувала в Інституті журналістики при університеті Шевченка. А своїм роботодавцем Оксана вказала Міністерство культури і туризму.
Як відомо, раніше редакція журналу "Українська культура" звільнилася у повному складі.
Як тоді заявила головний редактор журналу Марія Хрущак, редакція здала в друк 1000-й номер і звільнилася.
"Якщо коротко - ми пішли з поваги до свого проекту, який, не виключено, може в майбутньому з’явитись за підтримки інших людей і трохи під іншою назвою. Красно дякуємо вам усім за підтримку, без вас усіх ми б набагато раніше прикрили лавочку", - написала Хрущак.
Як зазначає Телекритика, журнал "Українська культура" газетно-журнального видавництва Міністерства культури відновив вихід в оновленому форматі у червні 2011-го. Видання цього періоду відзначає сучасна верстка та дизайн, а також увага до сучасного мистецтва.
 

Вкладення

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: При владі

Як кажуть окремі користувачі форуму, покарання можновладців в інших країнах носить скоріше "показушний" характер, а ось у нас зате відбувається все щиро, так би мовити від усієї душі. З цього приводу дві інформації:
1) В Англії показушно покарали дочку мільйонера.
19-річну дочку англійського мільйонера Лауру Джонсон звинувачено у крадіжці на суму 5 тисяч фунтів з магазину електроніки під час масових пограбувань у південно-східному кварталі Лондона.

Телевізори, мобільні телефони та мікрохвильову піч нібито було знайдено в автомобілі дівчини. Крім електроніки, у машині знайшли рукавчики, бандану та маску, повідомляє газета The Daily Mail.

Міс Джонсон навчалася в одній з найпрестижніших та дорогих гімназій Великобританії (St Olave's Grammar School) в Орпінгтоні. Вона має відмінні оцінки з французької та англійської літератури, географії та історії цивілізацій. Наразі вона вивчає англійську та італійську мову в Університеті Екзетер (Exeter University).

Батьки дівчини, Роберт та Ліндсей Джонсон мешкають у великому будинку в Орпінгтоні. Свій попередній будинок родина продала за 930 000 фунтів стерлінгів.

Роберт Джонсон є членом ради директорів низки великих фірм. У 2007 році він керував компанією, яка володіє газетами Daily Sport та Sunday Sport.
2) У нас, від щирого серця, під заставу відпустили синка прокурора, який відправив на той світ трьох жінок.
В Запоріжжі суд звільнив з-під варти сина прокурора. Торік він збив на смерть трьох жінок у Дніпропетровську. Засідання Хортицького райсуду проходило за закритими дверима. Дмитра Рудя відпустили під заставу 17 тисяч гривень. Державний обвинувач з таким рішенням не згоден. Стаття Кримінального кодексу, за якою проходив син прокурора, передбачає позбавлення волі від 5-ти до 10-ти років. Нагадаємо, після ДТП Дмитро Рудь утік з місця пригоди.

Євген Просвєтов, начальник відділу прокуратури Запорізької області:

- Дане рішення дійсним Кримінальним процесуальним кодексом не підлягає оскарженню, так як воно не перешкоджає подальшому розгляду кримінальної справи в суді.
 

lion.ts

[deleted]
Томенко подал в отставку

Томенко написал заявление о сложении полномочий вице-спикера.

Николай Томенко написал заявление о сложении с себя полномочий заместителя председателя Верховной Рады Украины.

Как передает корреспондент УНИАН, об этом Н.Томенко сообщил сегодня на брифинге в парламенте.

«Вчера я написал заявление», - сказал он.

Н.Томенко отметил, что Верховная Рада Украины превратилась из представительского органа народа в институт обслуживания политического режима Президента Виктора Януковича.

Кроме того, добавил он, принятие «языкового закона» поставило точку в существовании парламента текущего созыва.

«Имеем не парламент, а место для принятия решений в интересах одной партии, одной организованной властью преступной группировки с ее бандитской ментальностью и тюремной лексикой. Поэтому дальнейшее пребывание в таком президиуме такой Верховной Рады считаю невозможным и неправильным», - сказал он.

Как сообщал УНИАН, 3 июля за принятие «языкового закона» в целом почти в полном составе проголосовали фракции Народной партии, Партии регионов и КПУ, два члена группы «Реформы ради будущего» Валерий Гацко и Евгений Константинов и 10 внефракционных. Всего проголосовали 248 из 364 народных депутатов.

При этом на сайте ВР указывается, что также проголосовала карточка Н.Томенко. Он заявил, что обратится в суд и прокуратуру по поводу голосования его карточкой за «языковой закон».


Литвин подал в отставку и покинул ВР

Литвин заявил о своей отставке с должности председателя ВР.

Председатель Верховной Рады Украины Владимир Литвин подал в отставку.

Как передает корреспондент УНИАН, об этом он заявил на заседании парламента.

В.Литвин отметил, что вчера на 14.30 его пригласили на совещание к Президенту Украины.

«Эти мероприятия закончились где-то около 20 час. и в это же время, как сказал один народный депутат Украины, «мы развели их, как котят». Развели, в первую очередь, меня. Но, по большому счету, развели Украину, развели народ. И я думаю, что плоды этого развода мы еще будем пожинать», - подчеркнул В.Литвин.

Он отметил, что при таких обстоятельствах «прошу рассмотреть вопрос и принять решение о моей отставке». Эти его слова встретили аплодисментами присутствующие в ложе журналистов и помощников.

В.Литвин попросил включить этот вопрос в повестку дня работы ВР.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: При владі

При этом на сайте ВР указывается, что также проголосовала карточка Н.Томенко. Он заявил, что обратится в суд и прокуратуру по поводу голосования его карточкой за «языковой закон».
А не напомните, чем закончилась аналогичная история с товарищем Арьевым? Или кто там вопел, что он не голосовал, а голосовала его карточка сама?
Хорошо пристроились: проголосовал, бабулек срубил, а теперь кричит, что "не воноватая я - оно само".


Развели, в первую очередь, меня.
в полном составе проголосовали фракции Народной партии
Литвин не контролирует свою же пратию? Или это просто пиар на публику и попытка оторвать кусок от лакомого пирога недовольных новым законом?
 
Оцениваю власть примерно так
п.с. Прекрасный фильм сняли американцы по поводу выборов - "Человек года". В конце фильма главный герой говорит замечательную фразу : " Все политики - это памперсы и поэтому менять их надо как можно чаще". Наши же украинские политики, все без исключения, особенно, которые мелькают по телевизору, это вообще - "переполненные памперсы". И чем чаще мы их будем менять, тем чище будет наша страна.
п.с. остается понять, это власть сделала нас такими? Или просто мы такие? Ну собственно чего тогда хотеть? Если из таких власть выбираем!
 
Останнє редагування:
Зверху