Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

Сьогодні пан Турчинов,в інтев'ю 5 каналу заявив,що надіється на на широку коаліцію.Часом не БЮТ+ПР?
 

AKULA GRANDIS

критикант
а какая разница??? Бют+ПР или БЮТ-ПР???
Они решения вместе принимают и без коалиции.
 

Tropic

New Member
Ми тепер будемо платити інфляційний податок, який придумала Тюлька, його наче не так помітно, але крамани похуділи і так добряче.
 

Ultraviolet

Active Member
"И когда это напомаженное существо с маникюром, педикюром и бриолином на волосах - господин Хорошковский, прямо из салона красоты, вышел на трибуну парламента и спокойно докладывал о том, что он человека, который выполнял свои обязанности, бросил за решетку, и что человек уже второй день находится в невыносимых условиях, то он докладывал это с улыбкой".
Ю. Тимошенко.

You must be registered for see images
 
Останнє редагування:

Dobrofey

Active Member
немытые, грязные и длинноволосые мужЫкЫ нравятся не Юлии Владимировне, а ее дочке :lol:
 

Zuzuka

прагну...
взято з інету. про рейтинг БЮТу у Тернопільській облраді:

Оголошення в тернопільській газеті, обрамлене чорним:

"З сумом повідомляємо, що 3 березня 2009 року після важкої срамної хвороби у Тенопільській області несподівано помер РЕЙТИНГ Юлій Капітельманович.

Сиротою залишилась Юлія-Коса та незаконно народжені діти: Губський, Фєльдман, Каламойський, Партнов, Медведчук, Абдуллін, Васадза, Глусь і багато дрібніших байстрюків з Блоку Юдейки Тимошенко.

Покійного РЕЙТИНГА поважали і на нього молились всі без виключення члени Блоку Юдейки Тимошенко. Його зростання діяло запаморочливо на юлєфанів і нейтралізувало помаранчевих хробаків. Поважний РЕЙТИНГ помножений на шарм Юлії-Коси мав надзвичайну здатність чарівно вести всіх кар'єристів до влади і тотальної наживи, до бєзпрєдєлу і брехні.

Без нього стане пусткою комунальна земля, залишаться бездоглядними майно та бюджет, стануть некерованими суди, зникнуть синагоги, осиротіють богообрані та стануть пустими їхні кишені, всі побачать прищі на лиці Юлії-Коси.

Ця важка втрата ще більше згуртувала Губського, Фєльдмана, Каламойського, Партнова, Медведчука, Абдулліна, Васадза і Глуся навколо останнього, що в них залишилося – посади осиротілої Юлії.

Світла пам'ять про РЕЙТИНГА Юлія Капітельмановича завжди житиме в серцях спонсорів-олігархів, юлєфанів і всього Блоку Юдейки Тимошенко".
 

Tropic

New Member
Скоро будем перед всем миром на коленях стоять - милостыню просить. Благодаря Кабмину много людей остались без работы, семьи не за что кормить. А тарифы и цены растут!
 

sooka

New Member
Да, Тимошенко уже не контролирует себя - ей бы лишь унизить кого-то, оскорбить... Но скоро наступит время, когда мы узнаем о её махинациях - нервы сдают, наверное
 

Сан

Поклонник ЖК
Кто это мы? Я знаю о ее махинациях. И еще несколько тысяч людей, свободных от помутнения разума знают об этом. Что дальше?
 
Статус
Закрита.
Зверху