Я дивився цю пресконференцію. Зміст залишу без коментарів ,бо я не володію достатньою кількістю, фактів ,але сама безкультурна й хамовита манера подачі (що так характерно для Богословської, яка на жаль не відповідає своєму прізвищу) відразу ж насторожила. А те ,що для особливо тупих її слогани ще й дублювались на величезних моніторах, не залишало сумнівів. Якщо б були якісь факти - їх варто було б передати в прокуратуру раніше, а не за тиждень до виборів викидати на голову виборців. Завершенням картини став підбів "своїх" репортерів, які "с негодованием" в голосі задавали завчені питання про "злодійку Юлю".Кто-б сомневался что она нагло врала на Юлию Тимошенко Ганьба Богословкой !
горе мне, проголосую за вашу "Свободу"Я дивився цю пресконференцію. Зміст залишу без коментарів ,бо я не володію достатньою кількістю, фактів ,але сама безкультурна й хамовита манера подачі (що так характерно для Богословської, яка на жаль не відповідає своєму прізвищу) відразу ж насторожила. А те ,що для особливо тупих її слогани ще й дублювались на величезних моніторах, не залишало сумнівів. Якщо б були якісь факти - їх варто було б передати в прокуратуру раніше, а не за тиждень до виборів викидати на голову виборців. Завершенням картини став підбів "своїх" репортерів, які "с негодованием" в голосі задавали завчені питання про "злодійку Юлю".
Трусанёт олигархов голубых и деньги найдутсяТимошенко обещает с одним условием отказаться от премьерства
Лидер БЮТ Юлия Тимошенко обещает отказаться от премьерского кресла, если ей за два года не удастся вернуть гражданам их сбережения в Сбербанке.
// Подробности.ua 11:18
поражает твоя детская наивность.Трусанёт олигархов голубых и деньги найдутся
Так как и тогда когда она была премьером : закрыла СЕЗ (через которые несплачуются миллиарды налогов а идут через разные схемы в карман тем кто их создал) , закроет коррупционные схемы . И если как тогда когда она была бюджет увеличится на 57 % за 7 месяцев , то деньги реально найтипоражает твоя детская наивность.
Как ты себе это представляешь?
Ты предлогаешь вобще не выплачивать вклады ? Я розумию , ты путаешь некоторые вещи :шановні, а ви розумієте, до чого призведе виплата боргів вкладникам радянського Ощадбанку? Якщо ні, то я вам розповім. Навіть діти в школі знають формулу, за якою розраховується кількість грошей в обігу.
Кількість грошей в обігу=товарна маса(грошовий еквівалент)/швидкість обігу грошей.
Повернення вкладів - це збільшення кількості грошей в обігу без збільшення товарної маси. А це означає автоматичну інфляцію. Саме цей дурний популізм ЮТ (вона розуміє, на що йде, адже вона - економіст) призвів до того, що я в 2006 голосував за НУ, а не за БЮТ.
Вибач, Life-ua, але такі речі треба розуміти