Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

Klemento

Забанен
Гражданину klemento бесполезно чтото доказывать,ведь он постоянно пытаетса выдать желаемое за деиствительное,и ето очень тревожные симптомы(с точки зрения психиатрии)!!!Вообщем я пришел к выводу, етот индивидум являетса эталонным представителем Юлькиного электората,одним словом какои лидер - такои и электорат!!!Живут под девизом -не дня без брехни!!!!:razz::D:razz:
А Вам, гимназисту, приколисту, виктории и агату, я думаю, каким то чудом посчастливилось услышать речь не только В.Ф. на шоу у Савика Шустера, но и пламенную речь его жены ...
Потому что такой стойкий и продолжительный эффект сам В.Ф. не сможет обеспечить.
Или Вы предпочитаете секас "неприродним" шляхом, и пропагандируете за своего кандидата, очерняя других. Ну это понять можно.

Гражданин гимназист, , вы психиатр или в дурку интернет провели ? :D
Господа, может хватить балаболить ? Есть факты, - выложите. Нету - нефиг пи...ть. Виктории простительно, у неё работа такая, но Вам, мужикам большой минус, за то, что Вас в детстве и юности не научили отвечать за свои слова.

Klemento

Забанен
КОСТа

Виктория - молодец.
Шановній КОСТа, если и дальше будешь удалять мои информационные посты, то я вынесу тебе выговор.
Повторяю то, шо удалил КОСТа. Всем советую почитать "Рабочую газету" от 25-го декабря, 2-ю страницу, где опубликована БОЛЬШАЯ статья о генерал-полковнике Минобороны РФ, который отсидел 4 года за проделки дамы с косой в бытность её газовой принцессой.
Дай ссылку в интернете на статью, почитаем, что там

Klemento
сонечко, ты угомонишся на счет януковича??? я против юльки и против януковича, моя б воля (цензура)....ибо коста удалит ....

на счет профессии - это ты зря, по крайней мере я умею видить то, что ты сьесть уже в пережеванном виде не можешь :)

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Юлія Тимошенко

Дай ссылку в интернете на статью, почитаем, что там
У видаленому повідомленні, крім "дружніх порад" Вам, за які він власне і був видалений, було таке:
Nahrapov сказав(ла):
...А вообще, почитай "Рабочую газету" от 25 декабря. Там на 2-й странице напечатана большая статья "Генерал Олейник: "Я ОТСИДЕЛ ЗА НЕЁ"". ...
На нього Ви відповіли ( теж видалений, бо і на "поради" відповіли ):
Klemento сказав(ла):
...Я не читаю таких маргинальных газет как "Рабочая газета", которые тоннами вкидывают обычно в почтовые ящики перед выборами и которые содержат "большие статьи генералов олейников" От них происходят массовые растройства психики и раздвоение личности. Появляются в народе Ленины, Нахраповы и Джугашвили. ...
ЗІ: Кого не влаштовує видалення повідомлень, не переводьте тему на інших політиків, не переходьте ні особистості, не пишіть мати, хоч з крапочками замість літер, хоч з зірочками, і взагалі не лайтесь, і все буде добре.

Klemento

Забанен
Klemento
сонечко, ты угомонишся на счет януковича??? я против юльки и против януковича, моя б воля (цензура)....ибо коста удалит ....

на счет профессии - это ты зря, по крайней мере я умею видить то, что ты сьесть уже в пережеванном виде не можешь :)
Не нужно мне тыкать, я и так понял с кем здесь обговариваю Ю.В.Т.
Но мы не на рынке, не нужно показывать свою невоспитанность.

Была б моя воля, Вы бы узнали много интерестного, но есть правила, поэтому прошу и Вас не хамить.

Про послідовність поки що чинного прем'єр-міністра України можна говорити довго. Тимошенко завжди і наполегливо повторює, що вона послідовний політик і дотримується всіх взятих на себе обіцянок. Тож, давайте перевіримо чи це дійсно так.

Розпочнемо з позачергових виборів Київського міського голови. Тоді, в 2008 році, саме за найбільш наполегливою ініціативою Тимошенко ці вибори відбулися.

На усіх мітингах, з екранів телевізорів, і з виборчих листівок БЮТ Тимошенко і Турчинов наполегливо запевняли - необхідно проводити вибори у Києві в два тури. Мовляв, так набагато точніше можна визначити уподобання киян.

Вона публічно й неодноразово обіцяла (далі цитата) "поламати порочну практику обрання мерів двадцятьма відсотками голосів і більше не пускати в місцеву владу таких пройдисвітів, як Черновецький".

І це дійсно потрібно було робити. Тому, що при однотуровому голосуванні перемагає той, хто набрав більшу кількість голосів. А це може бути і 10%. Цей гарний лозунг вони обіцяли втілити в життя і до, і вже після виборів мера.

Але вже 7 грудня 2009 року на зібранні, присвяченому дню місцевого самоврядування, Тимошенко заявила: "У Верховній Раді продавлюватиметься закон, яким вибори міських голів будуть пропонувати проводити у два тури. Я знаю це. Я знаю, що це мета, це технологія, з тим, щоб налагодити все як слід. Але хочу сказати, що наша команда за це голосів не віддасть".

Далі шалені оплески мерів міст і здивовані обличчя тих депутатів від БЮТ, хто "продавлював" цей законопроект. І на сьогодні навіть не існує єдиної думки у фракції щодо цього питання. Всі приголомшені заявами Тимошенко.

Власне, Юлія Володимирівна завжди перед виборами обіцяє багато і різне, а потім, під час наступних перегонів, обіцяє протилежне. Головне - аби відповідало очікуванням виборця.

Ну, приміром такий випадок: загальновідомо, Тимошенко проти закону про підвищення прожиткового мінімуму і мінімальної заробітної плати, ініційованого Партією регіонів.

Вона навіть повідомила вустами міністра соціальної політики Денисової, що за цим законом реальне підвищення складає всього 60 копійок.

Одночасно з тим, Тимошенко говорить про неможливість виконання такого закону, так як потрібно багато грошей, а в кризу, мовляв, їх не вистачає на виконання навіть чинного бюджету.

Після цього на офіційному сайті Тимошенко 7 грудня 2009 з'являється повідомлення, що "..потенціал України при розумній економічній політиці дозволяє забезпечити збільшення заробітної плати в еквіваленті до 1 тисячі доларів".

Як це зрозуміти?

І взагалі, як можна обіцяти такі речі, за умови навіть неподаного бюджету?

До речі, про те, коли буде ухвалено закон про бюджет на 2010 Тимошенко сказала під час виступу на всеукраїнському форумі залізничників 16 грудня 2009: "Бюджет на 2010 рік, швидше за все, буде прийнятий після президентської кампанії".

Не перестаючи дивуватися політичним маневрам Тимошенко, відзначимо її чергову непослідовність. До початку виборчої кампанії, вона зазначала: "На мою думку, було б правильно запитати у людей, яку форму правління вони хочуть бачити: президентську чи парламентську".

При цьому лідер БЮТ відзначила, що її особиста позиція - це діяти так, як скажуть люди. І навела приклад, що у Європі більшість країн є парламентськими за формою правління.

Вже 14 грудня 2009 Тимошенко заявила: "Нам необхідно позбутися від цього хаосу, безпорадності і дурості в політиці. І ми це зробимо, тому що це виникло, в тому числі, і тоді, коли ми змінили Конституцію, і навести порядок ми зможемо, починаючи зі змін документів ... Така Конституція, яка дасть сильну президентську чітку консолідовану владу в Україні".

І на останок. Хочеться відзначити, що Тимошенко, напевно, вже не досить вірить у свою перемогу. Підтвердженням цього є її слова:

"Якщо я не буду у другому турі, то я однозначно підтримаю кандидата від демократичних сил, незважаючи на історію наших стосунків. Я не буду воювати зі своїми - ні з Ющенком, ні з Тягнибоком, ні з Гриценком...".

Валентин Колєчкін, для УП
Украинская правда

Останнє редагування:

Agat

New Member
You must be registered for see images

И надпись к этой "картинке": "вот этот палец, на котором я вас всех вертела".
Надпись очень четко раскрывает всю суть этой субстанции. Подобные проходимцы описывались лишь в художественных произведениях и показывались в фильмах. Увы, Украина испытала это наяву. Пострадали в итоге 46 млн. ее граждан за исключением штабных ботов :)

gimnast1981

мыслитель
Про послідовність поки що чинного прем'єр-міністра України можна говорити довго. Тимошенко завжди і наполегливо повторює, що вона послідовний політик і дотримується всіх взятих на себе обіцянок. Тож, давайте перевіримо чи це дійсно так.

Розпочнемо з позачергових виборів Київського міського голови. Тоді, в 2008 році, саме за найбільш наполегливою ініціативою Тимошенко ці вибори відбулися.

На усіх мітингах, з екранів телевізорів, і з виборчих листівок БЮТ Тимошенко і Турчинов наполегливо запевняли - необхідно проводити вибори у Києві в два тури. Мовляв, так набагато точніше можна визначити уподобання киян.

Вона публічно й неодноразово обіцяла (далі цитата) "поламати порочну практику обрання мерів двадцятьма відсотками голосів і більше не пускати в місцеву владу таких пройдисвітів, як Черновецький".

І це дійсно потрібно було робити. Тому, що при однотуровому голосуванні перемагає той, хто набрав більшу кількість голосів. А це може бути і 10%. Цей гарний лозунг вони обіцяли втілити в життя і до, і вже після виборів мера.

Але вже 7 грудня 2009 року на зібранні, присвяченому дню місцевого самоврядування, Тимошенко заявила: "У Верховній Раді продавлюватиметься закон, яким вибори міських голів будуть пропонувати проводити у два тури. Я знаю це. Я знаю, що це мета, це технологія, з тим, щоб налагодити все як слід. Але хочу сказати, що наша команда за це голосів не віддасть".

Далі шалені оплески мерів міст і здивовані обличчя тих депутатів від БЮТ, хто "продавлював" цей законопроект. І на сьогодні навіть не існує єдиної думки у фракції щодо цього питання. Всі приголомшені заявами Тимошенко.

Власне, Юлія Володимирівна завжди перед виборами обіцяє багато і різне, а потім, під час наступних перегонів, обіцяє протилежне. Головне - аби відповідало очікуванням виборця.

Ну, приміром такий випадок: загальновідомо, Тимошенко проти закону про підвищення прожиткового мінімуму і мінімальної заробітної плати, ініційованого Партією регіонів.

Вона навіть повідомила вустами міністра соціальної політики Денисової, що за цим законом реальне підвищення складає всього 60 копійок.

Одночасно з тим, Тимошенко говорить про неможливість виконання такого закону, так як потрібно багато грошей, а в кризу, мовляв, їх не вистачає на виконання навіть чинного бюджету.

Після цього на офіційному сайті Тимошенко 7 грудня 2009 з'являється повідомлення, що "..потенціал України при розумній економічній політиці дозволяє забезпечити збільшення заробітної плати в еквіваленті до 1 тисячі доларів".

Як це зрозуміти?

І взагалі, як можна обіцяти такі речі, за умови навіть неподаного бюджету?

До речі, про те, коли буде ухвалено закон про бюджет на 2010 Тимошенко сказала під час виступу на всеукраїнському форумі залізничників 16 грудня 2009: "Бюджет на 2010 рік, швидше за все, буде прийнятий після президентської кампанії".

Не перестаючи дивуватися політичним маневрам Тимошенко, відзначимо її чергову непослідовність. До початку виборчої кампанії, вона зазначала: "На мою думку, було б правильно запитати у людей, яку форму правління вони хочуть бачити: президентську чи парламентську".

При цьому лідер БЮТ відзначила, що її особиста позиція - це діяти так, як скажуть люди. І навела приклад, що у Європі більшість країн є парламентськими за формою правління.

Вже 14 грудня 2009 Тимошенко заявила: "Нам необхідно позбутися від цього хаосу, безпорадності і дурості в політиці. І ми це зробимо, тому що це виникло, в тому числі, і тоді, коли ми змінили Конституцію, і навести порядок ми зможемо, починаючи зі змін документів ... Така Конституція, яка дасть сильну президентську чітку консолідовану владу в Україні".

І на останок. Хочеться відзначити, що Тимошенко, напевно, вже не досить вірить у свою перемогу. Підтвердженням цього є її слова:

"Якщо я не буду у другому турі, то я однозначно підтримаю кандидата від демократичних сил, незважаючи на історію наших стосунків. Я не буду воювати зі своїми - ні з Ющенком, ні з Тягнибоком, ні з Гриценком...".

Валентин Колєчкін, для УП
Украинская правда
И что на ето сможет возразить гражданин Klemento ???Какие еще нужны факты???:razz::razz::razz:

VinDizel

=|||---190кг---|||=
Ох и тяжко таким как Вы будет, если выборы выиграет Виктор Фёдорович ... В ТОМ обществе, которое он представляет, очень не уважают балаболов.

На счёт Ю.В. то вернитесь к реалиям и посмотрите на рейтинги. Среди своих друзей, знакомых и коллег я ещё не встречал людей, которые не собираются голосовать за неё, т.к. большинство людей со сложившейся жизненной позицией понимают, что хоть у Тимошенко и есть некоторые негативные стороны и недостатки, но в данном случае она меньшее из трёх зол.
я тебя наверное удивлю, но в моем окружении как молодеж, так и люди "со сложившейся жизненной позицией" понимают, что вона - это зло!
и не буду таить, но лишь несколько человек за нее! но это люди, которые не особо хотят смотреть правде в глаза или вообще не интересуются политикой как таковой!
вообщем вона не станит президентом - это факт!
я в этом так уверен, что могу ради интереса поспорить с тобой допустим гривен так на 200-300)))))

gimnast1981

мыслитель
Подобные проходимцы описывались лишь в художественных произведениях и показывались в фильмах. Увы, Украина испытала это наяву. Пострадали в итоге 46 млн. ее граждан за исключением штабных ботов
Полностью с вами согласен !!!Место етои дамочки за колючеи проволокои ,и чем дольше, тем лучше!!!Хотя за все ею содеянное ,ето слишком мягкое наказание!!!

Статус
Закрита.
Зверху