Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

[NAME]

Забанен
Согласен полностью. В кабмине БЮТ преобладает популизм, ханжество, и алчность (про такие детские болячки депутатов как ложь я вообще молчу). Слов куча, пафос со всех каналов так и прет, а дел ноль. Подняли зарплаты на 50%, цены соответственно на 100-150% поднялись, это разве рост экономики? Это инфляция и девальвация гривны! За то по телику как при Сталине: " Жить стало хорошо, жить стало веселей". И наконец, если бы Тимошенко так хотела добра Украине, то поступилась бы своим амбициям, как делают многие мудрые жены в многих семьях (а ссора Тимошенко и Ющенко в моем понимании - обычная семейная склока, "кто в доме главный"), и получила бы с этого дивиденды ещё большие чем сейчас. Но видимо страна ей параллельна (оно и так понятно, родственников то она почти переправила "за кордон"), так что делайте выводы опираясь на факты а не на обещания, нам уже 17 лет обещают, да вот только делают - почти ничего.

З.Ы. Вчера слышал что зам главы СБУ заявил, что нашелся заказчик рейдерской атаки на ПИБ, им оказался Александр Шепелев (владелец комерц. банка, депутат от партии БЮТ).
 

sum4ataya

Забанен
[NAME] совершенно правильно обрисовал ситуацию, Юлька вместо белой и пушистой принцессы, как многие её себе представляли, превратилась в склочную базарную бабу, которая забыла о своих обязанностях и хочет подмять весь базар под себя (то есть всю Украину), забыв что сейчас в стране кризис и гиперинфляция. Тимоха так и неудосужилась принять хотя бы один антикризисный документ, вот и вся её работа.
 

mangust

патріот
Блин, задолбал этот весь популизм про розвал экономики. Откуда ж тогда стипендии подняли, если экономика разваленна??? У дяди Фэди из кармана достали??
Те що степендії підняли-це добре.Але,вибачте,це ненормально,коли степендії підняли до такіх розмірів(да і пенсії теж),а зарплату залишили на попередньому рівні.А з наступного року з зарплат в пенсійний фонд додатково будуть відраховувать ще 2%
 

sum4ataya

Забанен
mangust верно глаголит, такие изменения хотя и приняты, существенно на ситуацию не повлияют, разве что с зарплаты больше отчислять будут на налоги. А Тимошенница сделала все, чтобы сорвать календарный план подготовки к досрочным выборам - отказывала в финансировании, оказывала давление на судей, осаждала ЦВК и все-таки добилась желаемого результата - выборы, но все Ющ переломил Юльку, выборы все-таки будут, и народ сможет сказать свое веское слово дерьмократам из БЮта.
 

mangust

патріот
Прем’єр Юлія Тимошенко пропонує створити коаліцію захисту від світової фінансової кризи за участю всіх фракцій парламенту та створити на її основі уряд.

Про це вона заявила у телезверненні до народу в неділю ввечері.

Тимошенко зазначила, що у понеділок о 12:00 чекає всіх лідерів фракцій у парламенті для створення такої коаліції.

"На базі такої коаліції терміново переформатувати Кабінет міністрів, створити уряд захисту України від економічної кризи, надавши йому можливості негайно реагувати на світові виклики", - пропонує прем’єр.

За її словами, кожна фракція повинна надати для роботи в цьому уряді найкращих фахівців, в тому числі на міністерських посадах.

"Така коаліція й уряд повинні діяти доти, доки загроза не буде відведена від країни і від світу. А потім робіть які завгодно вибори", - зазначила Тимошенко.

Вона також звернулася до президента та лідерів фракцій з пропозицією "терміново відновити роботу Верховної Ради для миттєвого прийняття невідкладних законів, в тому числі бюджетних".

Тимошенко наголосила на необхідності оголосити мораторій на будь-які політичні протистояння. За словами лідера БЮТ, її політична сила виходить з політичного протистояння в односторонньому порядку й не буде реагувати на будь-яку політичну агресію.

"Якщо наші ініціативи будуть відкинуті, тоді наша команда буде самостійно протистояти кризі", - зазначила Тимошенко, додавши, що вона "ніколи не залишить поле бою в час важких викликів для країни".

Українська правда
 

loyer_1

той самий Otto
Чули, чули... Не зрозуміло лише те, що не далі як третього дня Юля запевняла всіх, що начебто світова фінансова криза сильно нас не зачепить, бо ми не надто інтегровані в світову економіку. А не пройшло й дві доби, як вона тепер лагідним голосом стверджує протилежне: буцімто всім потрібно об`єднатися навколо неї перед "всесвітньою катастрофою". Кароче, зненацька форс-мажор підкрався. ("Всі на боротьбу з фінансовою кризою, таварісчі!"):lol:
Здається, їй цю ідею "об`єднання всіх з усіма" підкинув "найкреативніший" сьогодні серед "юльків" - заслужений рейдер України Портнов. Суть ідеї: мовляв, зрозуміло, що вибори неминучі, але тепер всі, хто так їх прагнуть, хай самі пояснюють своїм виборцям: чому це вони не захотіли "гарантованої стабільності".:lol:
Про таке й таких завжди казали: цинізм межі не має.
 

Serg_T

Забанен
Мне интересно, а те два якобы владельца сумского хлеб комбината с каких партий ) (это я про рейдерскую атаку, реальных сумских пацанофф).
 

sum4ataya

Забанен
Сегодня страна требует новых и реальных шагов по выходу из сложной ситуации. А значит и в парламенте, и в правительстве необходимы новые люди, которые работают профессионально и ответственно. Затягивание процесса обновления власти со стороны БЮТ только приводит к ухудшению ситуации в Украине.
 

mangust

патріот
Валентин Зубов у прямому ефірі радіо "Свобода" сказав, що причина розвалу коаліції і союзу БЮТ з регіоналами є у ставленні до грузино-російської війни. У середовищі БЮТ більшість не підтримує позиції Віктора Ющенка та "Нашої України" щодо Грузії та НАТО. За словами Зубова, об'єднання з Партією регіонів є логічним, бо у них спільне бачення історичного минулого України і багато спільного у ставленні до політики Росії на сучасному етапі світового розвитку. І це було сказано щиро, завдяки вміло та професійно поставленим запитанням відомого журналіста Романа Скрипіна.

Вона любить Україну як ляльку, як іграшку. Так і хочеться застережливо гукнути: "Україно, бережися! Тебе любить Юля!"
 
Останнє редагування:

sum4ataya

Забанен
Тимошенко в перевыборах не заинтересована, а заинтересована в срыве самого процесса, причем таким образом, чтобы он не мог возобновиться. Поэтому, на мой взгляд, речь не идет о том, что есть какая-то заинтересованность ее в проведении выборов. Она не заинтересована в выборах вообще! Поэтому она будет пытаться всеми силами или затянуть или «подвесить» эти выборы или опротестовать их результаты. Какая тут может быть борьба з кризисом, когда у Тимошенко на первом месте, борьба за власть.
 
Статус
Закрита.
Зверху