Интернет и межнациональная вражда

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: 30 советов гражданам Украины по ведению политических споров в росс

Хто не збагнув, пояснюю, цє юмор. :)
Хоча дійсно від правди недалеко. Я особисто майже з усіма пунктами зштовхнувся.

Andys

New Member
Ответ: 30 советов гражданам Украины по ведению политических споров в российском инте

разве место этой статье не в соотвествующей теме?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: 30 советов гражданам Украины по ведению политических споров в росс

разве место этой статье не в соотвествующей теме?
Можливо. Але, як для розділу юмор, тим, хто дійсно вміє сміятись, вона буде не цікава :). А в цьому розділі теж інколи потрібно посміхнутись, щоб все так близько до серця не сприймати.

Santolege

Забанен
Ответ: 30 советов гражданам Украины по ведению политических споров в российском инте

Чушь полная.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: 30 советов гражданам Украины по ведению политических споров в российском и

Найцікавіше, що ознаки, які описані в статті, носить і наш форум. Так що те, що дехто каже брєд і чуш, закономірно)

R

Radianta

Guest

Жесткая статья, интересно как на неё отреагировали оранжевые и все ихние прибежники

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: 30 советов гражданам Украины по ведению политических споров в российском и

Екскюз мі, леді. Кесь ке се (що означає) слово "прибежники"? Щось я такого не чув ніколи. А мій Офіс-2003 відмовляється його сприймати, і реагує, як на помилку (в українській та російських мовах). :):):)

Ці пункти на практиці можна перевірити на Кубанському форумі, наприклад. Його яскраво характеризує ця цитата:
3. Помните: россияне любят украинцев. Просто они не любят Украину.

Ultraviolet

Active Member

Бред, тему в анналы.

Я общаюсь на русских ресурсах и часто выражаю свое мнение под острым углом. Никаких проблем.

rfvgy

Ukrainian

Бред, тему в анналы.

Я общаюсь на русских ресурсах и часто выражаю свое мнение под острым углом. Никаких проблем.
Спробуй це робити на Українській мові , прблеми з"являться ;)

Зверху