Рівень життя в Україні та світі

Супчик

Съёмщик
Вот так и наше правительство нужно сначала пересадить на Таврию и ЛУАЗ :), и дать наконец нормально развиватся своему автопрому. И все получится!
ЛуАЗа уже нет. Выпуск модели 1302 прекращен несколько лет назад, модель 1301 в серию не пошла.

Теперь на ЛуАЗе собирают автобусы и троллейбусы "Богдан"

я знаю не одну гос структуру где люди только и живут за счет того что закупается за гос деньги в управление ;), это не слова это реальность!!! может вы только словесно об этом знаете, а я это видел изнутри в реальности!!! и поверьте почти во всех структурах бабло отмывают везде по полной, стараются не превышать цен выше которых нужно устраивать тендера, а если и выше то уже сидят там свои ребята ;). Так что все эти сложности не помеха лишь бы побольше выделяли бабла из бюджета!!! а его поверьте выделяют ой как немало в разные структуры, и их там не стараются экономить!!! особенно под конец года!!!

и еще вы знаете сколько получает слесарь и уборщица на станции перекачки газа на роменской и на белопольском шоссе? а я знаю. это вам не исполком. Хотя тоже государственная структура. Я бы с удовольствием пошел бы туда работать уборщицей, но даже на эту должность туда не прощимится!!!

UL22

Active Member
Re: Відповідь: Рівень життя в Україні та світі

Т.к. приведенные мной цифры о расстаможке машин, Вам не понравились, предлагаю привести пример из любимой Вами электронники (например 32 телевизор JVC, который проадют сейчас за 3499 грн), сколько закупка, сколько транспорт, сколько налогов, сборов, пошлин и сколько торговая наценка.
Расскажите нам чему равны эти цифры?!

Так как до этого Вы не смогли аргументировать с цифрами ни одного предмета , а все Ваши высказывания основаны только на эмоциях, а не на здравом смысле!
Модель телевизора не указана что и говорить.

По машинам вообще Вы привели провакационную модель которую я даже обсуждать не имею намерений. Для тех кто не знает просто дам ссылку на видео и ограничусь высказыванием что чем такие машины дороже тем лучше будет житься простым Украинцам

Так можно еще начать сравнивать цены Цианида, или патронов.

UL22

Active Member
В индии, в отличии от вас понимали, что лучше ездить на "недомашине" но своей сборки, чем на мерседесе!
А Вот с эти крайне не соглашусь. Это крайне ущербный ход мысли. Украина и Россия в чем то хороши - например вооружение, некоторые виды Самолетостроения еще что то.

А в чем то крайне плохи - особенно Украина - это автомобилестроение. Заставлять рядовых Украинцев многие из которых что бы выжить вынуждены конкурировать на глобальном рынке покупать это местное гавно - иначе эти Таврии или Ланосы не назвать - это крайне несправедливо и ущербно. Это мало чем отличается от воровства и взятничества совершаемых чиновниками.

Надо открыть рынок и дать этим динозаврам-бездарям пойти по миру. Инжененры и руководство этих предприятий непригодны для своих должностей пусть и идут по миру. Моежт когда эти динозавры вымрут и цена рабочей силы в тех городах упадет какая то западная (или восточная) компания и пожелает окрыть производство, возможно даже автомобилей на Украине и конечно же не таких ущербных.

А если нет то возможно эту удешивевшую рабочую силу смогут пристроить те предприятия которые производят хорошую продукцию способную конкурировать на мировых рынках.

С точки зрения уровня жизни - содержание этих непродуктивных менеджеров и работников автомобилестроения так же нецелесообразно как и БАЗАРНЫХ БАРЫГ которые желают продавать один спортивный костюм в неделю и с этого хорошо жить.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Рівень життя в Україні та світі

Т.к. приведенные мной цифры о расстаможке машин, Вам не понравились, предлагаю привести пример из любимой Вами электронники (например 32 телевизор JVC, который проадют сейчас за 3499 грн), сколько закупка, сколько транспорт, сколько налогов, сборов, пошлин и сколько торговая наценка. Расскажите нам чему равны эти цифры?!
А ви сходіть на ринок і спитайте, за скільки турецький світер ввезли, кому перепродали, за скільки власник його купив, і скільки витратив на доставку.
При ввезенні електроніки система складається з імпортера -> дистриб'ютора -> субдистриб'ютора -> дилера (іноді навіть не одного-двох). Шлях може змінюватися в залежності від величини партій закупівлі. І вже потім товар потрапляє на прилавок. І ви хочете сказати що вся ця "братія" працює безкоштовно? Чи може "компсервіс" сам возить комплектуючі з Китаю?

Так у нас и президент с премьер-министром на зоне отметились...
А що, Азаров теж сидів? Які цікаві подробиці відкриваються... :lol:

Производственный цикл - заливка жидкостей, прикручивание готовых дисков с покрышками
Не знав що у нас вже Мерседеси збирають.

Достойное развитие за 20 лет независимости?! А на мой взгляд регресс - налицо! Почему в России открываются автосборочные производства, а у нас нет? Ответ прост - Украина лидер по коррупции в Европе!!
Ні. Просто в Росії влада не грається в демократію, а займається розвитком країни. У них немає "свободи слова", у них немає вільних мітингів, немає "сильної опозиції", у них результат виборів відомий задовго до їх початку. І у них, якщо чиновник десь був спійманий на хабарі, чи політика, що він проводив у своєму регіоні виявилася згубною - він не знайде роботи на державній службі навіть рядовим клерком в глибокому сибірському селі. А що у нас? Зруйнував економіку - у президенти. Зняли з губернаторства за профнепридатність - у депутати. Спіймали на хабарі - воплі про "політичні репресії" та "утиски опозиції".

Рабочих на заводе 1-2 тысячи, а их говнопродукцию по сверх ценам покупают миллионы, так кого жальче?!
"По сверхценам" купують "говнопродукцію" продукцію китайських робітників, а наша порівняно з ними доволі таки дешева. Економічна незалежність країни - це в першу чергу наявність власного виробництва. Нехай воно поки що гірше ніж імпорт, але воно своє. І розпочати випуск нормальних машин замість Ланосів - не є проблемою, треба лише креслення моделі. А от будувати новий завод після того як ви відкривши кордони поріжете власний - оце вже зовсім інша справа. ВАЗ теж донедавна випускав лайно тридцятирічної давнини, але зараз виробляє досить таки непогані зразки. Уж точно кращі за китайські "Чері". Те саме, коли ми нарешті закінчимо займатись онанізмом з "демократичними цінностями", а почнемо підіймати державу - буде й у нас, якщо до того часу ще існуватиме завод.

Но зарплата не должна быть - у рядового сотрудника 700 гривен, а у начальника со всеми надбавками, выслугами и "помощами" 6000...
У начальника управління зарплата 1800 грн. Начальник відділу - 1200. 6000 отримують лише мер та заступники.

И у меня как у обычного жителя нет желания что-то платить этому госсударству, т.к. из каждой заплаченной сотни гривен - лиш 10-15 пойдют на зарплату или оборону, а 85-90 - будут СВОРОВАНЫ. Я их зароабатываю достаточно тяжело и я НЕ ЖЕЛАЮ что бы эти деньги РАСТАСКИВАЛИ.
Ну так значить треба міняти систему, не просто обличчя при владі, а систему взагалі. Якщо за 20 років зміни облич ми не побачили результату - так значить варто замислитись, що, можливо, ми йдемо не тим шляхом?

Stein

Well-Known Member

может вы только словесно об этом знаете, а я это видел изнутри в реальности!
Де ви бачили? Управління, посади, прізвища.

и еще вы знаете сколько получает слесарь и уборщица на станции перекачки газа на роменской и на белопольском шоссе? а я знаю. это вам не исполком. Хотя тоже государственная структура.
Ви б ще Нафтогаз у приклад навели. Теж "держструктура".

я знаю не одну гос структуру где люди только и живут за счет того что закупается за гос деньги в управление
А я вам назву: Держказначейство, Виконавчий комітет Сумської міської ради. За цих я вам відповідаю особисто. В міському управлінні земельних ресурсів люди рішення на "обратках" друкують, бо паперу немає, бо видають 100 аркушів на тиждень, а друкується пачка на день. Монітори стоять електронно-лучові 15-дюймові, про комп'ютери я взагалі мовчу. Сходіть і "подивіться ізнутрі"! Мишка поламалася - люди за свої кошти купують, за сої 900 грн. зарплати! І це земельне управління! "Центр корупції та дерибану"! Що ж казати про інших? В управління по приватизації житла сходіть, погляньте на комп'ютери на базі Pentium II та останні робочі зразки модулів SIM-пам'яті. В музеї, мабуть, такого вже не побачите. А потім розкажіть нам як вони там "дерибанять 85% бюджету" але втрачають зір за моніторами, які на сумському форумі вже не те що за пиво - за самовивіз вже ні хто не бере.

Re: Відповідь: Рівень життя в Україні та світі

Де ви бачили? Управління, посади, прізвища.

Ви б ще Нафтогаз у приклад навели. Теж "держструктура".

А я вам назву: Держказначейство, Виконавчий комітет Сумської міської ради. За цих я вам відповідаю особисто. В міському управлінні земельних ресурсів люди рішення на "обратках" друкують, бо паперу немає, бо видають 100 аркушів на тиждень, а друкується пачка на день. Монітори стоять електронно-лучові 15-дюймові, про комп'ютери я взагалі мовчу. Сходіть і "подивіться ізнутрі"! Мишка поламалася - люди за свої кошти купують, за сої 900 грн. зарплати! І це земельне управління! "Центр корупції та дерибану"! Що ж казати про інших? В управління по приватизації житла сходіть, погляньте на комп'ютери на базі Pentium II та останні робочі зразки модулів SIM-пам'яті. В музеї, мабуть, такого вже не побачите. А потім розкажіть нам як вони там "дерибанять 85% бюджету" але втрачають зір за моніторами, які на сумському форумі вже не те що за пиво - за самовивіз вже ні хто не бере.
Я согласен что там плохое выделение средств, но помимо Исполкома, Казначейства, полно других гос. структур которые составляют возможно 70-80% от гос структур города и области, и там воруют везде безбожно!!! это факт!!! не поверишь пока не столкнешся

Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member

Я не можу говорити напевно за інші держструктури, бо не знайомий з їх внутрішньою обстановкою. Але не думаю що вони фінансуються значно краще за ці та їх структура відрізняється на стільки, що там секретарки проводять тендери отримують за них "відкати". Три роки тому я працював з одним суддею Зарічного суду. У нього в приймальні стояв 150-мегагерцовий Cirix з 14 дюймовим монохромним монітором, а всі роботи по обслуговуванню техніки, заправці картриджів і т.п. він оплачував зі своїх власних коштів. Коли зламався принтер - він купив новий також за свої. Це вам до того, як в держструктурах "прибиральниці розкрадають миючий порошок" і закупають за державні кошти все що тільки можна. Хоча може цей суддя - вийняток? Сумніваюсь.

Щодо "фактів", то я вже втомився розповідати про реальні факти, які я описав вище, любителям стверджувати про "6000 грн. зарплати у всіх чиновників" і про "продаж інструменту слєсарямі"...

Зверху