Andys_sumy
Member
предлагаю с бездетных женщин брать налог в 10 раз больше чем с бездентных мужчин...
Як казав герой одного фільму: "Давай убьем его, нах.. он такой кому нужен!" (с)Ну а если я не хочу детей, например. Почему я должен платить за это?
Я згоден що в нинішній ситуації толку з таких дій не буде, бо така в нас зараз система. Проте це не значить що такі дії безсенсові в принципі.А разве с этими ворами в ВР сможем что нить накопить?
Ну он в Європі життя досить непогане, і податку такого нема, і який результат? Демографічна ситуація якщо й краща за українську - то лише за рахунок мігрантів, а білі вимирають так само, а то і швидше.Демографическую ситуацию в стране нужно исправлять не увеличением рождаемости, а улучшением жизни населения для последующего увеличения средней продолжительности жизни
Ну вы сравнили яйцо с автоматом Машину я же могу потом и продать чтобы расплатиться со штрафами. А ребенок- не вещь. Это на всю жизнь. Вы явно тот человек у которого нет детей. поэтому вам просто сложно понять...Як казав герой одного фільму: "Давай убьем его, нах.. он такой кому нужен!" (с)
Ну мало лі чого ви хочете? Я може хочу їздити по місту під 140, благо машина дозволяє, тож давайте відмінимо штрафи - чого це я раптом повинен їх платити, якщо мені не хочеться?
Я не сравниваю Украину с Европой и другими странами вообще, там свои проблемы. В Индии, например, ситуация с демографией совершенно иная и что? Давайте рожать побольше детей чтобы если вдруг нападут инопланетяне было кому защищать планету?Ну он в Європі життя досить непогане, і податку такого нема, і який результат? Демографічна ситуація якщо й краща за українську - то лише за рахунок мігрантів, а білі вимирають так само, а то і швидше.
Необхідне скасування безглуздого "рівноправ'я", заборона фемінізму і повернення жінок до їх природних обов'язків.Необходимы программы материального поощрения при рождении ребенка женщинами до 30 лет, которые, к слову, есть существуют в той же Европе.
Значить треба збільшувати кількість нормальних людей і йти скорочувати чисельність населення "стран трєтьего міра".Перенаселение планеты и так неизбежно, мы правда это не увидим. И произойдет это, скорее всего, за счет стран третьего мира.
Цінності не можливо впровадити - це не простго закони які можна підписати за пару хвилин. Цінності формуються в процесі виховання і соціалізації - і дана ініціатива може і буде корисною, але наразі вона істотно суперечить домінуючим у суспільстві цінностям.До впровадження демократичних загальнолюдських цінностей...