Организованная праведность

slaper

Member
Уявіть, що сьогодні виникне секта,
Их в последнее время будет возникать все больше,но для этого Бог-Отец дал Свое Слово(Библию),чтобы люди имели эталон и могли отличать что есть что.Этому может научиться любой человек,если будет следовать Писанию,а не человеческим приданиям,традициям,обрядам и обычаям,которые сейчас в обществе имеют более значительный вес,чем Божьи постановления.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Организованная праведность

Це ви секта, а РПЦз - єдина кононічна Православна церква, послідовниця Православної церкви Російської Імперії.

Их в последнее время будет возникать все больше,но для этого Бог-Отец дал Свое Слово(Библию),чтобы люди имели эталон и могли отличать что есть что.
В усі часи Християни — це була публіка, яка вимагала для себе абсолютно виняткового місця.
Це були люди, які з самого початку претендували на вишу владу.
Ісус Христос з'являється у Палестині, в якій до нього було дуже багато Пророків. Навіть Іоанн Предтеча, один з найбільш поважних і, так би мовити, «просунутих» Пророків, діяв тут от, прямо зараз. А що робили Пророки в той момент? Вони продовжували і поглиблювали традицію. Іоанн Предтеча каже: «У нас є обмеження в їжі у зв'язку з нашою вірою. Так от, я взагалі нічого не буду їсти. Буду харчуватися акридами і медом диких бджіл. Себто сараною, стрибунцями буду харчуватися. Ви кажете, кашрут? А я взагалі нічого не їм. Не можна їсти риби без луски? А я ніякої риби не їм. Я заборону поглиблюю. Ви кажете, що потрібно поститися? Так от, я буду поститися завжди, кожну хвилину свого життя. Ви кажете, що потрібно молитися? Я буду молитися весь час — поки я думаю, до тих пір я молюсь».
Це поглиблення традиції, і він є поважна людина. Він є надзвичайно поважна людина, яка дозволяє собі речі, неприпустимі щодо тамтешньої влади, але суспільство носить його на руках. І тут з'являється Ісус Христос, який претендує на виняткове становище. Він каже, що все це не має жодного значення — ваш кашрут, ваші традиції, ваші обмеження в їжі, ваші уявлення про Бога, Ви, всі разом узяті, не так його уявляєте. Ви нічого не знаєте про Царство Небесне. Я один знаю.
З'являється людина (вони думають, що це всього лише людина), яка одразу претендує на виняткове положення. «Я, — каже він, — знаю Істину».
Найкращі люди до Нього, найрозумніші люди в світі, найрозумніші люди з тих, що були після Нього, казали, що я знаю тільки те, що нічого не знаю. І в цьому була їхня істина. А він каже: «Ні, я знаю. Я сам є Істина. Я знаю, що таке Істина. І я можу транслювати вам Істину, я можу вам розказати, що таке Істина. Тобто, я претендую на виняткове становище. Ось тут є царі, так я вищий, ніж царі. Я — двері, через які можна спастися. І інакше, ніж через мене, ніхто тут не спасеться!». Найвищий ступінь нахабства!

Этому может научиться любой человек,если будет следовать Писанию,а не человеческим приданиям,традициям,обрядам и обычаям,которые сейчас в обществе имеют более значительный вес,чем Божьи постановления.
Це відбувається саме тому, що сучасні "християни" і "священники" вже давно відійшли від Заповідей Писання і проповідують єресь схожу на вашу. Розквіт Християнства припадає не добу, коли люди готові були не лише вбивати - вони без вагань ладні були вмирати за Віру. Коли на невірних збирали походи, а єретиків палили живцем. Нині ж ви пропагуєте "толерантність", терпимість до садомітів та язичників. Саме тому сьогодні в людях вже немає Бога - ви його вбили. Сьогодні історію пишуть радикальні ісламісти. З подвигів Мохемеда Ата та його друзів - іслам невпинно набирає обертів, а з часів, коли християнська церква проміняла Слово Боже на "демократичні цінності" і розпочала терпимо ставитися до садомітів, єретиків і т.п. - християнство невпинно загниває...
Сьогодні деякі осередки справжнього Християнства ще лишаються в країнах, куди не дісталася отрута демократії. В країнах Африки, де щодня йде запекла війна за Віру. Де хрестик на грудях є не "даниною моді", а ознакою приналежності до Братства Воїнів Христових. Він є мішенню і становить смертельну небезпеку для свого власника. І право носити його має бути підтверджене в бою. І коли тобі треба пройти "всі кола пекла" щоб здобути можливість носити того хрестика - він матиме для тебе найвищу цінність в усьому світі. Коли ж той хрестик куплений за двадцятку в найближчому ларьку - він вартує не більше ніж пачка чіпсів, на яку можна було б витратити ту ж саму двадцятку.

Разве можно людей, убивающих себе подобных,сотворенных по образу и подобию Божьему,считать христианами - ложь,навязанная религиозниками.
Можна. Ібо Слово дане нам від Бога-Отця каже нам:
Лев.20:13 Если кто ляжет с мужчиною, как с женщиною, то оба они сделали мерзость: да будут преданы смерти, кровь их на них.
По плодам их узнаете их. Собирают ли с терновника виноград, или с репейника смоквы? Так всякое дерево доброе приносит и плоды добрые, а худое дерево приносит и плоды худые. Не может дерево доброе приносить плоды худые, ни дерево худое приносить плоды добрые. Всякое дерево, не приносящее плода доброго, срубают и бросают в огонь. Итак по плодам их узнаете их. (Матф.7:16-20)
Мф10_34-36 Иисус: “не думайте, что Я пришел принести мир на землю; не мир пришел Я принести, но меч, ибо Я пришел разделить человека с отцом его, и дочь с матерью её, и невестку со свекровью её, и враги человеку домашние его”;
Л14_26 Иисус: “если кто приходит ко Мне и не возненавидит отца своего и матери и жены и детей, и братьев и сестер, тот не может быть моим учеником”;
Огонь пришел Я низвести на землю, и как желал бы, чтобы он уже возгорелся! Крещением должен Я креститься; и как Я томлюсь, пока это совершится! Думаете ли вы, что Я пришел дать мир земле? Нет, говорю вам, но разделение; ибо отныне пятеро в одном доме станут разделяться, трое против двух, и двое против трех: отец будет против сына, и сын против отца; мать против дочери, и дочь против матери; свекровь против своей невестки, и невестка против своей свекрови.

Насправді Ісус Христос — це абсолютна сила. Наш Християнський Бог — це абсолютна особистість і абсолютна сила, і саме тому він надзвичайно небезпечний для тих людей, які його торкаються. Для всіх людей взагалі, але в першу чергу для тих, хто має з ним стосунки.
Як казав один блюзнір, якщо ви бесідуєте з Богом — це молитва, якщо Бог бесідує з вами — це шизофренія. Це справді загрожує шизофренією, це загрожує цілою купою різноманітних неприємностей. А головне те, що Бог — живий, він справді існує.
Уявіть собі, що ви сьогодні приходите додому з проповіді і засинаєте, як завжди. І ось уві сні вам являється Богородиця. І Богородиця каже вам, людині, яка ніби вважає себе Християнином: «Знаєш що, рідний, я так вважаю, що у тебе має бути місія в цьому світі. І через цю місію ти спасешся. Так от: завтра ти маєш продати все, що є, розпихати «по дешевке» всі свої шмотки і на зібрані кошти поїхати назавжди в місто Суми, почати проповідувати в ім'я Ісуса Христа, в ім'я моє, і збирати Хрестовий похід на Воронеж...»
Ти прокинешся і напевно подумаєш: «Що я такого з'їв?» А якби ти був справжній Християнин, це приголомшило б тебе. Ти подумав би, що це дуже важливий знак. А так ти подумаєш, що це уже, можливо, "шизуха" підкрадається. В ліпшому випадку ти підеш по психоаналітика чи будеш гортати сонник — що б це могло означати, таке явлення і така бесіда. Бо насправді — ти ніякий не Християнин.
Ти подумаєш, а може, це Диявол в обличчі Богородиці до мене явився, і нашіптує такі от неприємні речі? Але ж вона справді явилася! Вона не просила тебе розтлівати малолітніх. Вона не просила тебе іти на базар і красти пиріжки. Вона просто сказала зробити те, про що ти і так здогадувався. Адже десь глибоко в душі ти знаєш — не маючи місії, ти не побачиш Царства Небесного.
Якщо ти не поїдеш звідси, не вирвешся з рутинного потоку життя, не будеш збирати Хрестовий похід куди завгодно, не переповниш свого земного життя, то дуля тобі буде у житті вічному. І десь глибоко у підсвідомості, як би ти не кепкував над собою, як би ти не блюзнірствував, ти підозрюєш, що насправді ти — лайно.
Ти нікуди не поїдеш, не будеш збирати Хрестовий похід саме тому, що ти ніякий не Християнин. Тому, що тобі нудно читати Євангеліє. А нудно тому, що ти його не боїшся. А коли б нас було 5 тисяч чоловік, які серйозно сприймають Матір Божу, місця мало було б усім.

blackboy

New Member

Десять признаков того, что вы христианин:

10. Вы решительно отрицаете, существование тысяч богов других религий, но оскорблены, когда кто-нибудь отрицает вашего бога.

9. Когда ученые говорят, что люди развились из низших форм жизни, для вас это оскорбительно и бесчеловечно. А когда Библия заявляет, что люди созданы из праха, это нормально.

8. Вы смеетесь над многобожниками, но считаете нормальным верить в триединого бога.

7. Ваше лицо багровеет, когда вы слышите о зверствах, приписанных Аллаху. Но вы даже не вздрогнете, слыша, что Иегова погубил всех египетских младенцев в "Исходе", и приказывал уничтожить целые народы в "Иисусе Навине" - включая женщин, детей и даже деревья!

6. Вы смеетесь над индусами, обожествляющими людей, и над греками, чьи боги спят с женщинами. Но для вас нормально верить, что Мария зачала от Духа Святого, а потом родила богочеловека, который был убит, воскрес, а затем вознесся в небо.

5. Вы готовы потратить свою жизнь на поиск лазеек в научно установленном возрасте Земли (4,6 млрд. лет), но не находите ничего дурного в том, чтобы верить доисторическим племенам, живущим в шатрах, и считающим, что возраст Земли - всего несколько поколений.

4. Вы верите, что все население планеты, кроме тех, кто разделяет вашу веру - однако исключая соперничающие секты - будет вечно мучиться в аду. И... да, вы, конечно, считаете свою веру самой терпимой и любящей.

3. Современным наукам, истории, геологии, биологии и физике не удалось вас убедить. С другой стороны, , - для вас достаточное свидетельство правоты христианства.

2. Вы определяете 0,01% как "большую долю успеха", когда это касается отвеченных молитв. Вас это убеждает, что молитва работает. И вы думаете, что оставшиеся 99.99% неудач - просто воля божия.

Наконец, 1. Вы знаете о Библии, христианстве и истории церкви гораздо меньше, чем многие атеисты и агностики, но все равно называете себя христианином.

slaper

Member
люди готові були не лише вбивати - вони без вагань ладні були вмирати за Віру. Коли на невірних збирали походи, а єретиків палили живцем. Нині ж ви пропагуєте "толерантність", терпимість до садомітів та язичників. Саме тому сьогодні в людях вже н
Вы напичканы ложными символами веры.Вам не хватает личных отношений с Иисусом, а построение доктрин на личных выводах всегда заводила людей и Церковь в ерись и во все то,что вы перечислили в своем послании.Духовные истины не должны вырываться из контекста Библии и втискиваться в узкое разумение,а если берете цитату из Писания,то проводите ее через все содержание Книги-книг и тогда употребляйте для проповеди.

slaper

Member
Ібо Слово дане нам від Бога-Отця каже нам
Трактовка Святого Писания в таком виде,как вы это делаете ничто иное как радикальный исламизм,и если такое "слово" проповедуется в секте под названием РПЦ,то вы хулите Бога.Бог есть любовь,а не придурок о котором вы здесь распинаетесь.Ваши "обширные знания" - это и есть то слабое христианство,о котором вы пишите,если есть проблема-сжечь ее,если есть еретик-на кол и быстро все в крестовый поход бить неверных,если бы Иисус был таким,то я не хотел бы с ним иметь ничего общего.Истина в том,что Он есть ЛЮБОВЬ,а все сравнения,которые вами перечислены-это духовные проявления,происходящие в семьях,в коллективах,между друзьями,когда один из них вырывается из плена греха,а другие его начинают клевать,хотя сами заклеванные и не замечают.

slaper

Member
Десять признаков того, что вы христианин:
Черный мальчик с черными мыслями и глупыми необоснованными выводами лучше ничего не говорите и не пишите,потому что все будет использованно против вас.И еще повторяю-читайте поменьше,а лучше вообще не читайте "правильные" новости. Читайте Библию-это вам поможет разобраться с вашими трудностями.Бог очень сильно любит вас и за вашу жизнь заплачена дорогая цена.Наука и все ее подразделения на стороне Бога и именно это один из факторов доказывающий то,что вы пытаетесь высмеевать.

blackboy

New Member
Відповідь: Re: Организованная праведность

Черный мальчик с черными мыслями и глупыми необоснованными выводами лучше ничего не говорите и не пишите,потому что все будет использованно против вас.
Православные угрозы? :lol:
И еще повторяю-читайте поменьше,
Извините, я не из числа нечитающих сектантов.. Глупое быдло это конечно хорошо для оболванивания, но это не для меня.
Читайте Библию-это вам поможет разобраться с вашими трудностями.Бог очень сильно любит вас и за вашу жизнь заплачена дорогая цена.
Я это уже слышал много раз.. Лучше потрудитесь ответить на вопросы, которые я задавал немного ранее.
Наука и все ее подразделения на стороне Бога и именно это один из факторов доказывающий то,что вы пытаетесь высмеевать.
Да ну? Значит вы согласны, что люди произошли от обезьян?

Stein

Well-Known Member

Это они так думают.
А ви що, Священний Синод? Чи вам це пастор Сунь розповів?

а если берете цитату из Писания,то проводите ее через все содержание Книги-книг и тогда употребляйте для проповеди.
Що за "книга-книг"? Це щось новеньке від дядюшки Сандея?

Бог есть любовь,а не придурок о котором вы здесь распинаетесь.
Бог любить праведників і карає грішників. І не треба перегинати що Бог любить всіх і благословляє садомітів. Західні секти вже навіть до цього дотрактувалися...

если бы Иисус был таким,то я не хотел бы с ним иметь ничего общего.
Ісус був саме таким, тож якщо він вам не подобається - то прийміть будизм, або запишіться до єговістів.

Трактовка Святого Писания в таком виде,как вы это делаете ничто иное как радикальный исламизм
Я цитую те, що написано в Біблії, а ви перекручуєте все з ніг на голову. В Біблії чітко написано, що педерасти мають бути придані смерті, а ваші "трактувальники бога-любові" наразі їх вінчають в Храмах Господніх. І розкажіть тепер - хто "не так трактує"?
Коли Християни дотримувалися тих трактовок, які наводжу вам я - Церква правила світом. Коли ж вони почали розповсюджувати єресь накшталдт вашої - ми бачимо куди сьогодні котиться Християнство...

Да ну? Значит вы согласны, что люди произошли от обезьян?
Існують люди, які походять від Адама і Єви, а є ті, які походять від мавпи. Більшість людей походять від мавпи, і Дарвін безумовно мав рацію, хоча сам походив від Адама і Єви.

Зверху