Оффтопики.

setty

Граф
Re: Предсмертная записка камикадзе-борца с властями

Стейн

Дурак этот америкашка. Зачем строить недвижимость, если можно спокойно поставить несколько больших палаток, нанять нескольких наймитов, как я, и успешно торговать?
Может уже хватит трындеть про калготки и свои понятия про бизнес и устройство мира? Может все же ближе к теме?
Как в здравом уме можно задать вопрос "зачем строить недвижимость".
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Предсмертная записка камикадзе-борца с властями

Может уже хватит трындеть про калготки и свои понятия про бизнес и устройство мира? Может все же ближе к теме?
Как в здравом уме можно задать вопрос "зачем строить недвижимость".
Не согласен. Мы здесь обсуждаем конкретный вопрос с конкретным америкашкой и его проблемой, и я вполне уместно высказал своё мнение по этому конкретному случаю. Мы же здесь не поднимаем вопроса о недвижимости ВООБЩЕ. А то, шо касается "ближе к теме", то в этом я с тобой согласен. Возвращаемся в тему.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Церква визначала так: «Розумієте, от ви тут у нас король, тут вас всі слухаються, — але суть у тому, що королем ви можете стати тільки в тому випадку, якщо я вас миропомажу, якщо я здійсню обряд. Якщо я не здійсню обряд, ви не будете ніяким королем. Хто ви такий? Ви король? Ви феодал? Ви герой? Ви найголовніша людина в цьому суспільстві? Так ось, ваша основна функція — захист церкви. Спочатку ви захищаєте церкву, потім ви захищаєте сиріт і вдовиць, потім ви захищаєте феодальні цінності, а вже потім ви можете робити все, що вам заманеться. Яке б ви не були собі «цабе», ваша основна функція — захищати Церкву. Тому, що я над вами, я над всім. І тільки Церква є тим, заради чого весь ваш світ існує.
А коли ви захистили Церкву, заради неї підняли зброю, ви потім обов'язково маєте прийти до Церкви і покаятися в тому, що ви зробили. І каятися, падати на коліна, обливатися слізьми за те, як ви захищали Церкву.
Ви убили людину? Це — гріх. Людина піднімала руку на храм, — ви її вбили. Правильно зробили! Це ваша основна функція. Але ви здійснили страшний гріх. У тому випадку, якщо ви в Церкві будете добре молитися, можливо, вам коли-небудь буде прощення. І, можливо, також і для вас буде Царство Небесне.
Ви маєте каятися навіть за виконання своїх прямих функцій» — так себе ставила Церква перших християн у світі.
Бачу, що розмова кардинально змінила свій напрямок та наближається до теми "ні про що". Я не знаю, що то за слова, хто їх сказав чи хто записав.
Але навіть в них я так і не побачив, де йшлося б про дозвіл грабувати. Не карати злочинця, а саме грабувати, як то заявляє Корчинський. А ще я не дочекався наведених слів когось з авторитетних церковних мужів (будь-якої з конфіесій) минулого чи нинішнього часу (якщо не брати до уваги окремих чуваків, що говорили про можливість протиправної поведінки щодо гоїв), а також цитат зі Святого Письма, де б дозволялась подібна діяльність - чи то грабувати "на повну ставку", бо працювати "западло", чи то просто грабунками "підробляти". Гадаю, що я їх і не побачу.

Почитайте Міхаеля де Будьона.
Пардон, а хто він такий? Тобто, чому я мушу до нього дослухуватися та приймати за аксіому все, що він сказав. Те, що він береться порівнювати Гітлера з Христом, не означає, що таке порівняння визнає весь світ (скоріше навпаки). Невже він визнаний авторитет, коли на моє запитання:
Віруюча людина вважає за коректне ставити на один щабель Спасителя і нацистів для порівняння?
Ви рекомендуєте його почитати? Це він і є справжній щирий християнин?

"Когда правительство решительно берется за обуздание политического и морального отравления общественной жизни, оно создает и укрепляет предпосылки для действительно глубокого вхождения религии в жизнь." Адольф Гітлер.
Я спитав, чи вчив Гітлер та Гебельс з Гімлером любити ближнього свого? Ви мені навели чомусь ось цю цитату. Якось не зовсім зрозуміло, до чого вона?
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

Бачу, що розмова кардинально змінила свій напрямок та наближається до теми "ні про що".
Суть в тому, що ви не побачили відповіді, бо не схотіли зрозуміти. Святе письмо це не книжка під яку добре засинати. Щоб його розуміти - треба вірити. Безбожникам же його треба трактувати. Розжовувати істини Писання - це все одно що доводити юдею божественну природу Христа. Він все одно не зрозуміє, бо не повірить.
Те, що він береться порівнювати Гітлера з Христом, не означає, що таке порівняння визнає весь світ (скоріше навпаки).
Світ дуже часто помиляється. І те, що є загальновизнаним - не завжди є істинно правильним.
Ви рекомендуєте його почитати? Це він і є справжній щирий християнин?
Я раджу вам його почитати щоб ви не задавали подібних питань.
Я спитав, чи вчив Гітлер та Гебельс з Гімлером любити ближнього свого?
Гітлер захищав церкву. А церква любила ближнього.
 

delfium

Затворник
Re: Предсмертная записка камикадзе-борца с властями

Конечно доволен, что такому олуху как Вы - наконец-то урезали зарплату. А Вы ничего умнее не нашли , чем искать новые темы для статей на форуме Телесвита. :)
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

пс ну а тогда судя по вашим постам - вы либо обычный западенский батан, либо, что еще хуже, конкретный националист, а может даже и бандеровец, что для меня сродни врага народа..
Я Вас заспокою, я все разом і одночасно. А ще таємний агент ЦРУ і по сумісництву Массада і мі-7. Засланий ними для дратування "рускага блока". Грошей на квіток до Маскви не вистачило, тому заслали лише до Сум.
 

Zenith

Хронограф
Re: Відповідь: Оффтопики.

Містер доцент (а то й новий проФФесор), завідувач кафедрою чи хто там ти, о "великий вчений"! Ти б припинив жерти свій вікодін, підучив би "склонениёв и падежёв" та написав би хоч один нормальний пост. І радий би щось відповісти, але повторю, що твій "чорномирдинський слог" змішаний з "єзигом падонкафф" розшифровувати я не маю бажання.
Зато меня никто из нормальных людей не забекарят за Вакарчука и всяких там "великих" музыкантов как крис норман! Ты следующий раз в реале не говори тот опус про Нормана, Стинга и прочих априори "китов" Забекарят пить дать!;)
 
Зверху