Это ты пишешь бред!! При чем здесь националисты? Я высказал свое мнение.
Мне интересно и что же это они говорят о происходящем?:lol: Они говорили и будут говорить то что выгодно ихним политикам, дабы построить "правильное" мнение своих граждан.
Да!, я согласен что у нас плохая власть, но это не означает что нужно слушать "Белокаменную"; кроме пропаганды в свою пользу, ниче нормального там не услышишь.
2 Simpson:
особисто для Вас я напишу на українській мові.
Я вже писав(здаєтся в якійсь темі Солара) чому я пишу на російській мові. А тепер спробую пояснити чому більшість громадян нашого міста та, мабудь Сх.,Пн. та Пд. нашої країни розмовляють саме на цій мові. Культура нашої країни(я вважаю це не для кого не секрет) на протязі кількох десятиліть у складі СРСР потерпала від повальної русифікації(не тільки школи та мистецтво,а й усі гілки влади), тому наш народ якось "звик" використовувати цю мову, що на мій погляд, є дуже погано:!:
наші предки не для того жертвували на протязі сторічь своїм життям, щоб ми шанували російську мову і викоритовували її в повсякденні.
І мені дуже шкода, що я також, в більшості випадків розмовляю рос.мовою:cry_baby:
Саме через своє телебачення рос.влада і намагаєтся нав'язувати нам свою "культуру".
Мене дуже здивувало, як рос. влада негативно зреагувала на відключення своїх каналів на Україні (новини по НТВ); чи ви скажете що вона знову переживає за "своїх" громадян?:razz: