Transportnik
за громадський транспорт!
ми, хыба влада на це здатна?? га? :furious:Навести порядок-то можно...
Но кто будет наводить?
ми, хыба влада на це здатна?? га? :furious:Навести порядок-то можно...
Но кто будет наводить?
Именно власть и способна, именно она и может это сделать легально, и относительно бескровно. Как только заставить/промотивировать?ми, хыба влада на це здатна?? га? :furious:
Все супер! Знімаємо, а тепер давайте охолонемо, і подумаємо, чи готове наше місто до таких правил? Ви колись були на Прокошці? Знаєте скільки там зупинок від Харківської до кінцевої?Короче, с 1 ноября при остановке в неположенном месте берем телефон и снимаем машину его фотоаппаратом,
Я на Прокошке прожил всю жизнь. Там еще есть остановка Росинка и остановка Би-МаркетВсе супер! Знімаємо, а тепер давайте охолонемо, і подумаємо, чи готове наше місто до таких правил? Ви колись були на Прокошці? Знаєте скільки там зупинок від Харківської до кінцевої?
зуп. Сумсельмаш-зуп. вул. Зеленко-зуп. Кінцева (це в одну сторону)
зуп. Кінцева-зуп. СКД (це в іншу сторону)
Більше знаків нема, не те що облаштованих зупинок.
Може будемо іноді і про пасажирів думати, а не тільки про захопливу помсту водіям маршуток?
Ви впевнені, що вони там є? А як на Вашу думку визначається, де є зупинка, а де нема? Може відповідними знаками? Чи щось там було, коли замість Бі-маркета була "стєкляшка", так в народі і повелось.Я на Прокошке прожил всю жизнь. Там еще есть остановка Росинка и остановка Би-Маркет
Что бы пройти пешком от конечной до Зеленко (именно эта часть Прокофьева обслуживается маршрутками), надо потратить 7 минут. Для такого расстояния 2 остановки в одну сторону - нормально.
Тем не менее, я катигорически осуждаю любое нарушение правил дорожного движения и не вижу оправдания подобным нарушениям в предоставлении удобства пассажирам. Закон есть закон, и если мне удобно, извините, нагадить у вас перед дверьми, это не повод нарушать закон.
а шо, вони є? :razz::shock::greedy:Мабуть думають, що інших правил нема.
Я естественно не помню, остались ли там знаки, но думаю, что остались. Переход возле Би-маркета расположен на расстоянии более 20 метров от остановки, так что правила там не нарушаются. Я не совсем понял, что вы розумієте, что мне зручно. Мне зручно делать так, как делается в цивилизованном мире, а не как зручно.Ви впевнені, що вони там є? А як на Вашу думку визначається, де є зупинка, а де нема? Може відповідними знаками? Чи щось там було, коли замість Бі-маркета була "стєкляшка", так в народі і повелось.
Як раз біля Бі-маркету зараз активно і зупиняються, прямо на пішоходному переході.
А гадити не треба, я розумію, що Вам дуже зручно.
Я не закликаю порушувати ПДР. Але робити все треба не через попу, а нормально. До речі, можна запропонувати провести додаткові іспити для водіїв маршуток. Я думаю вони відкриють для себе багато нового. А то звикли, що даїшники зупиняють їх тільки за непропускання пішоходів і перегруз. Мабуть думають, що інших правил нема.