Відповідь: Re: Якби вибори Президента були б зараз, за кого б Ви проголусували?
Хаба так краще!?
Це взагалі позиція, яка ні до чого не зобов'язує. Ніякої відповідальності. Ну хіба що взагалі не пійти.
Але я не засуджую. І дуже прошу не продовжувати розмову про психів, це звернення вже більш пана Bugа стосується.
У позиції "проти всіх" є одна корисна риса для того хто голосує. Цей пункт дозволяє, хоча і віртуально, але плюнути в очи і цій владі і наступній. Хоча, переконаний, якщо навить і 50% процентів проголосує проти всіх, влада на це не зверне уваги, або різні конкуруючи партії будут кивати одна на іншу, шо то вони у такому становищі винні. Тому, по великому рахунку, краще вирізати з газети, чи купити фото "улюблених" вождів і використовувати у якості мішені у дартсі. .
Зато потом когда с тебя спросят говорить «а что я, я не чего, я вообще против всех голосовал(-а)».Уж лучше быть «психически не стабильным», но со своей волей, своим индивидуальным мнением и моральными устоями, чем наивным верующим с догмами и страхами внутри, подкрепленным безукоризненным подчинением так называемому авторитету. Так просто переложить обязанности на кого-то. Зато потом когда с тебя спросят говорить «а что я, я не чего, мы же все его выбрали».
Я не верю в освобождение посредством голосования. Голосование — это противоречие, это акт слабости и соглашения с коррумпированным режимом, причем цвет режима не важен.
ЗЫ: «голова, предмет темный и обследованию не подлежит»))) так что, оставьте мое подсознание мне, уважаемый супер-психолог.
Хаба так краще!?
Це взагалі позиція, яка ні до чого не зобов'язує. Ніякої відповідальності. Ну хіба що взагалі не пійти.
Але я не засуджую. І дуже прошу не продовжувати розмову про психів, це звернення вже більш пана Bugа стосується.
У позиції "проти всіх" є одна корисна риса для того хто голосує. Цей пункт дозволяє, хоча і віртуально, але плюнути в очи і цій владі і наступній. Хоча, переконаний, якщо навить і 50% процентів проголосує проти всіх, влада на це не зверне уваги, або різні конкуруючи партії будут кивати одна на іншу, шо то вони у такому становищі винні. Тому, по великому рахунку, краще вирізати з газети, чи купити фото "улюблених" вождів і використовувати у якості мішені у дартсі. .