А що ви хотіли щоб Путін вам відкрито сказав: Україна готуйся наступний Крим?, його запитали він відповів…
hed1n.ru; сказав(ла):
"Там, внутри общества, в Крыму, происходят сложные процессы. Там проблемы крымских татар, украинского населения, русского населения, вообще славянского населения. Но это внутриполитическая проблема самой Украины"...
Це що? Привід для втручання Росією? І з яких це пір татари стали слов’янами? Як відомо Росія роздає активно всім охочим свої паспорти, навіщо? Щоб далі профінансувавши пару провокаційних конфліктів і ввести в Крим свій миротворчий контингент? Вони ж Великие, не можуть не захистити своїх громадян… далі пару провокацій, перестрілка, і Крим окупований російськими військами, Ви не встигнете отямитись як Росія визнає незалежність Криму…???
Росії потрібен чорноморський шельф покладів газу і нафти… в Україні запасів газу на внутрішні потреби вистачить на 20 років… половина з цих запасів в Чорному морі, Україна споживає під 100 млн. тис. кубів на рік … 1 тис. куб, коштує на європейському ринку 300-450$ трохи математики 100*20/2*400млн=400млрд$... сума для роздумів…. Якщо Україна почне видобувати і експортувати в Європу, натовські країни не будуть так залежними від Росії, і не буде тихо дивитися на свавілля що чинить головастик в Грузії… Щоб почати видобувати потрібні кошти, інвестиції, які прийдуть до нас з настанням стабільності і безпеки, що на даний момент нам не може гарантувати Росія в чому вона незацікавлена, і лише НАТО нам може допомогти…
Мер Москви це лише маріонетка, провокатор… не лише він робив різкі заяви щодо Криму… варто згадати захоплення Росією маяків, це що не провокації?(до речі їх нам так і не повернули)..., з о. Тузлою, що ми порушували кордон?..., святкування в Севастополі дня руского язика ( в росії ніхто так не святкував), що українська влада це фінансувала?..., а святкування дня флоту Росії В Криму? Що Севастополь найбільший порт Росії?... а проросійські партії в Севастополі напевне Жванія фінансує?...
Сперечатися немає жодного сенсу з Вами. Я такий же русофоб, як Ви українофоб…
Ваш пост все сам за себе говорить:
hed1n.ru; сказав(ла):
UA - моя родина, РФ - моё отечество.
Надеюсь через пару лет, буду жить в своём отечестве.
Гордиться не чем, люди почти все злые, каждый считает, что я ему чем-то обязан. Сумской бомонд... лучше бы я его и не видел...
Я також маю надію що Ви будете жити скоро в РФ… Ви захищаєш країну в якій хочете жити від імені українців…
Цікаво чий Ви бомонд? Вже в московський приписався? Чому Ви думаєш що вас там чикають?...
Не знаю чи обязан Ви каждому, а от Україні напевне що так.. примітив хоча б, Ви в школу ходив за кошти держави в якій Ви ще живете, і в університети напевне навчаєшся за бюджетні кошти…
винтовки м16 после первой обоймы в металолом превращатся, точнее в пласмасолом...
Ви хоч в очі бачили м-16? Окрім ігр типу КС, до речі там не розвалюється… Це все популізм якого Ви напевне перечиталися на російських сайтах… А от всі кому більше 17років мали змогу оцінити славетний калашник…