Сепаратизм? Вибачте, але країна не могла вже існувати у тому вигляді в котрому вона була...1. Дурень, я тебя не оскорблял. За сепаратизм нужно так же судить Кравчука, Кучму, Ющенко, Шушкевича, Лукашенко, Назарбаева, Ельцина, Алиева, Тер-Петросяна, Каримова, Ниязова, Бердымухамедова, Буша, албанскую свору и всех остальных лидеров государств, образовавшихся после развала империй.
2. Ты съезди туда, а затем говори, о том кто на что работает. Я согласен, себя он тоже не забывает, но приведи пример хоть одного вождя который забыл себя находясь на гос. службе. Здесь вопрос не в том, берет он или нет, а в том сколько он берет. Это касается ВСЕХ лидеров, без исключения.
3. С каких пор сепаратизм (или борьба за независимость, как посмотреть) = преступление против человечества?
ЗЫ: Единственное, на счет чего ты прав, так это по поводу интересов штатов и России.
Якщо то був сепаратизм, то він би не був підтриманий 80ма відсотками населення! А от у Осетії це сепатизм, коли купка людей проголошує незалежність не опираючись на думку більшості, а тоді на тих територіях жило досить багато і грузинв, але референдуму не було, просто захопили державні структури і сказали що все ми незалежні... Треба дивитись на ситуацію, і народ тоді ніхно не питав чи хотять вони незалежності...
А от що до злочинів проти людства, так то я можу вам сказати, коли бандити вирізали грузиньські села, котрі знаходились на території осетії...
Оце і є злочини проти людства, і те що зараз росія намагається "впарити" світу, етнічні зачистки чи ще шось у такому дусі, то у них немє жодного доказу, бо якщо б вони були їх би відразу показали по ТВ і підняли б на свій прапор, а цього не було... Навідь не було фото з "стерторого з обличча планети Цхінвалі" Так що стосовно конфлікту росія неправа на всі 100%. А ті хто її підримують, також мабудь і підтримали анексію у 1939 році частини Словакії та напад на Польшу...