Грузино-Осетинский конфликт

Merime

New Member
Вот Вы говорите о том, что раньше Русью называлась земля, на которой расположена сейчас Украина. Любому здравомыслящему человеку понятно, что таокго рода факты - есть подтверждение полной родственности и неразрывных уз наших народов, украинцев и русских?
Не бачу логіки у Вашому твердженні. Якщо Ви визнаєте, що Русь=Україна, то при чому тут Росія? А щодо "уз", то усім відомо, як вони створювались.

Теперь вы считаете, что мы обязаны слушать "большого брата" - США и заглядывать ему в одно место.
Хтось тут таке казав? Чи це Ви щось з чимось перетплутали?


Должны поддерживать марионетку Саакашвили...
Ну, це він для Вас маріонетка, а для грузинів законно обраний Президент, і я не бачу підстав не поважати вибір грузинського народу.

и обязательно с пеной на губах хаять своих. Так?
У Вас свої "свої", у нас свої. Це те, про що я говорив, на жаль, "своїми" у нас часто називають чужинців, а не українців. Коли у нас будуть одні і ті ж свої - і це будуть дійсно свої - то більшості проблем ми позбавимось.
P.S. Які ж висновки з цього досить ганебного бліц-кригу? Росія святкує "славу рускаво аружія", грузини мітингують, бо вони продемонстрували єдність. А ми?
 

Terminus

where death is most alive
Re: Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт

Ви або читати не вмієте, або щось інше, не буду уточнювати. Фраза була "8.08.2008 початок інтервенції Росії у Грузію. Коли будуть бомбити Суми?". А якщо Ви вважаєте, що у разі конфлікту російськи солдати будуть відфільтровувати, хто тут палко закоханий у Путіна від тих, хто його зневажає, то помиляєтесь. Воно їм 300 літ не потрібно. Для їх усі тут хохли. Тому марно так тут горлянку рвете.Будь якої розумної людині зрозуміло те, що з часу воцаріння Романових у керівництві Росіі вже нічого не було спільного з Русю, а після того як вона асімілювала безліч народів з захоплених нею теренов і серед простого люду мало чого залишилось. І єдине, що її хочь якось час від часу до Русі наближає, це хохли, які біжуть туди заради міски каши з хозяйських рук. І гірших україноненависником там нема, ніж ті,чиї призвіща на -ко закінчуються. Бо важкий тягар зради.

Думайте, что в следующий раз написать/сказать/сделать. Не 30 же лет.

Насчет хохлив. Горько смотреть, как особы, называемые Вами хохлами, бижуть за миской каши из хозяйских рук... только за океан. И тягар зрады, как Вы говорите - очень важкий. Иногда, кажется, и Ваши высказывания напоминают такую непатриотичную риторику... нет?
А не кажется Вам, что вместо раскалывания общества на антагонистические группировки, заняться бы решением внутренних проблем. Мало их что ли? Коррупция, низкий уровень жизни большинства граждан, бездеятельная милиция, бедствующая медицина... Можно продолжать долго. Но вы выбираете другой путь: ссориться с братским народом, петь под американскую дудку. Не говорю о Вас лично. Говорю о носителях идеологии национализма. Хотя, это не национализм, а антирусизм-русофобизм какой-то. Настоящий украинский националист беспокоится об Украине, . Не в названии суть, а в деле. Задумайтесь. Не 30 же лет.
 
Останнє редагування:

hed1n.ru

стебанутый
Знаєте, що найгірше - не те, що ми не можемо дати правильної оцінки цьому конфлікту (час покаже), а те, що ми роз'єднані, більше того - ворожо роз'єднані, значна частина стоїть на агресивно антиукраїнських позиціях. І якщо у нас трапиться (не дай Бог!) така ж ситуація, і московський чобіт буде топтати нашу землю, то у нас не буде такої єдності. як у грузинів, а знайдуться ті , які будуть радо
Они полностью дезинформированы. У них вообще во время начала конфликта вовсе не было новостей. Они думают, что РФ бомбила Тбилиси. И они вовсе не знают о том, что из-за вероломства их президента погибли мирные граждане в ЮО. Кроме того, они не видели трусость своего президента. Вот почему они такие "единые".
 

Мартовский_Кот

Злой помощник модератора
Flood...
IMHO, никому из вас, и мне в том числе, не понять и не узнать реальных причин конфликта. Поэтому flood, flood, flood...
 

Merime

New Member
Они полностью дезинформированы. У них вообще во время начала конфликта вовсе не было новостей.
Для того, щоб бути в курсі, їм не треба було вмикати телевізор, варто було виглянути у вікно або запитати в очевидців. Це ми тут намагаємось відфільтрувати потоки телебрехні та інтернетного сміття.

Они думают, что РФ бомбила Тбилиси.
А хто то був? Чиї бомби падали на аеропорт?

Кроме того, они не видели трусость своего президента. Вот почему они такие "единые".
Тобто Ви тут розумніші, а вони дурні та сліпі там, де падають бомби та рвуться снаряди? А "трусость" в чому? В тому, що його прикрили охоронці? Чи в тому, що він ЄДИНИЙ з усіх постімперських керівників держав відкрито виявив небажання коритися волі "старшого брата"?
 
Зверху