Мой возраст указан в инфо. так что до старости мне еще... Хотя молодость это недостаток, который проходит очень быстро.Я невважаю себе старим чоловіком.А якщо до Вас вже прийшла старість і забула мудрість ,то необов'язково в себе тикати пальцем.
Вы считаете, что лучше дождаться КОСТа?припиніть ображати одне одного! Немає про що поговорити більше?
З сторони напевно видніше.Мой возраст указан в инфо. так что до старости мне еще... Хотя молодость это недостаток, который проходит очень быстро.
И кто знает, придет ко мне мудрость с годами или только старость...
Но по крайне мере у меня нет такой уверенности как у вас, что со старостью придет маразм
Я дико вибачаюсь, але чи не може хто розказати, яка весела історія приховувалась під надписом ТУТ, після чого послідував пост про "нереальне хамло" Соловйова. Навіть не зрозуміло чи то про російського філософа чи про ведучого з НТВСоловйов -нереальне хамло...
Мабуть не відкрию Америку, якщо скажу, що з черговим "розбаненням" BSV & Liolia на форумі починається "гризня", може пора припинити цей маразм? Для такого випадку і правило є...припиніть ображати одне одного! Немає про що поговорити більше?
Ну и дество у тебя, льоля )))) Аж жалко )Детскую песенку навеяло:" Стукач-Симаков - сын деректора школы..."
Вот такой вот оффтопик.