Оффтопики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Удивительно интересно читать флудерастические нападки "знатоков северно-американских племён с фбр-никами и флудерастов-хамлюг с мультиниками на форумчан с трезвым взглядом на украинобзикоз.
Весело, однако. Камінь в мій город? А я не проти. Згоден, що я був не зовсім компетентний, коли говорив про однотипність ірокезів та гуронів. Також навів тоді своє джерело - письменник Джеймс Фенімор Купер, романи "Звіробій", "Останній з могікан", "Слідопит". Повірив Куперу, який в своїх творах дещо виклав не так. Винен я? Нехай так і буде. Принаймні, я якось не переймався глибоким вивченням історії США, на відміну від Вас. Можливо, Ви в недалекому майбутньому плануєте бити ворога (ненависних пиндосів) на його таки території, тому детально вивчаєте його історію? Ваше право. З мене достатньо історії моєї країни. В усякому разі я не "облажався" так, щоби переплутати , як дехто з особливих поборників культури спілкування та етикету на форумі...
Доречі, якщо хтось заявляє, що вино не можна пити, а лише втирати в живіт у вигляді компресу, то це не означає, що в людини дійсно тверезий погляд на життя :).
Заметим, что "суперобъективный" модер коста не распространяет банные привелегии на своих однодумцев.
Якщо вже бути дійсно об'єктивним, то я так само отримував зауваження, модератори так само переміщують мої повідомлення в "оффтоп", або просто їх видаляють. Ось лише я не роблю з цього великої проблеми, не піднімаю галас на весь форум, і не "розмахую" статейками про "модераторський сифіліс". Для цього є приватні повідомлення, там можна все з'ясувати тихо і спокійно. Хоча, якщо є бажання пропіаритись, чи насолодитись дарами "свободи слова", то можна і "побуйствовать".
Это мой ответ на аваторы ФБР.
Це також на мою адресу? Добре! А чому так пізно? Ця аватара в мене з моменту моєї реєстрації на форумі, а "відповідь" "вистигла" тільки зараз. Якась уповільнена реакція :).
Також хочу зазначити, що Ваша "відповідь" мене якось не дуже стурбувала. "Відповідати" мені подібним чином, приблизно те що відповісти таксисту - заплатити гроші наперед, а самому не поїхати. Мені від такої відповіді як то кажуть не холодно, не спекотно. Ви могли б так само в якості аватарки причепити символіку гестапо - принаймні методи та "заслуги" у цих хлопців були приблизно однакові (за винятком того, що гестапо, мабуть, знищувало здебільше чужих, а ось НКВС прославилось боротьбою зі своїми). Або під аватаркою написати слова нквд-іста з роману Войновича про солдата Чонкіна "Ich bin arbeite in russisch Gestapo", тоді картина була б якось повнішою.
Щодо моєї аватарки, можу розказати, чому я обрав саме її, якщо буде бажання. Поки що зазначу, що там не емблема ФБР, а актор Девід Духовни, який окрім "Секретних матеріалів" засвітився ще в деяких фільмах. А вже як розвивати думку далі, то в фільмі він боровся головним чином з "потусторонніми" силами, злими прибульцями та бюрократами зі свого відомства, які приховували від людства всілякі таємні програми (тобто з "піндосами", за Вашим визаченням). В порівнянні з героями серіалів любої Вам Росії - фсб-шниками, які знищують направо і наліво ненависних людожерів, головним чином чеченів-агентів світового тероризму, він просто пацифіст типу Далай Лами, а якщо порівняти з хлопцями, які носили емблему, що віднині є Вашою аватаркою ( і на руках яких кров замордованих сотен тисяч співвітчизників) - він лауреат всіх минулих та на сто років вперед майбутніх Нобелевських премій миру.
Вже як хочете мене чимось здивувати, то краще замініть ник, або розкажіть, що він означає. Бо я не розумію - льоля, це хлопчик, чи дівчинка. Якось важко спілкуватись, коли не знаєш хто твій опонент :).

Останнє редагування:

lyolia

Забанен
Ответ: Оффтопики.

...він боровся головним чином з "потусторонніми" силами, злими прибульцями та бюрократами зі свого відомства, які приховували від людства всілякі таємні програми (тобто з "піндосами", за Вашим визаченням).
Какие паралели! Теперь понятно почему агент ФБР," борющийся с потусторонними силами" стал Вашей идеей Фикс. Ведь это так патриотично бороться, пусть и с выдуманным, но злом - " п"ятоколонцями та україножерами." А ещё, прикрывшись аватарой столь милого сердцу
истинного украинца фбр-овца можно легко свергнуть кровавый путинский режим.(Пусть даже в собственном воображении.);)

Что касается ника под которым я пишу, никакого секрета нет. Я подарил своей девушке ноутбук. На форуме она зарегистрирована под ником Lyolia. Позже она стала моей женой и дабы избежать обвинений в мультиниках, я оставил этот ник и нисколько не комплексую по этому поводу.

mangust

патріот

За Вас навіть жінка заміж вийшла по розрахунку,за ноутбук.

lyolia

Забанен
Ответ: Відповідь: Оффтопики.

За Вас навіть жінка заміж вийшла по розрахунку,за ноутбук.
Ага. А ещё она мне за ноутбук родит детишек, которые за тот же ноутбук
будут хорошо учится и вырастут достойными людьми. А мы с женой умрём
в преклонном возрасте в один и тот же день, посорившись из-за приснопамятного ноутбука. Вот такая мы меркантильная, сплочённая вокруг ноутбука, семейка.:D

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Оффтопики.

Какие паралели! Теперь понятно почему агент ФБР," борющийся с потусторонними силами" стал Вашей идеей Фикс. Ведь это так патриотично бороться, пусть и с выдуманным, но злом - " п"ятоколонцями та україножерами." А ещё, прикрывшись аватарой столь милого сердцу
истинного украинца фбр-овца можно легко свергнуть кровавый путинский режим.(Пусть даже в собственном воображении.);)
Оце і все? На мою тіраду відпустити якийсь дрібненький жарт про кіношного фбр-овця? "Да, не тот уже старина льоля, видать стареете" :):):).

lyolia

Забанен
Ответ: Відповідь: Ответ: Оффтопики.

Оце і все? На мою тіраду відпустити якийсь дрібненький жарт про кіношного фбр-овця? "Да, не тот уже старина льоля, видать стареете" :):):).
Дык все мы не молодеем. Или есть другие мнения?:D

mangust

патріот

Маразм.Разом зі старістю приходить маразм.Тоді не бачиш власної країни,а сусідня видається своєю.

bsv

Странник
Ответ: Відповідь: Оффтопики.

Маразм.Разом зі старістю приходить маразм.Тоді не бачиш власної країни,а сусідня видається своєю.
А я думал, что с возрастом приходит старость и мудрость. Правда к некоторым приходит только старость (не будет тыкать пальцем)...
Из ваших слов теперь понятно, что с годами к вам приходит старость и маразм.
Каждому свое, как говорится.

mangust

патріот

Я невважаю себе старим чоловіком.А якщо до Вас вже прийшла старість і забула мудрість ,то необов'язково в себе тикати пальцем.

Зверху