Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.
Доречі, якщо хтось заявляє, що вино не можна пити, а лише втирати в живіт у вигляді компресу, то це не означає, що в людини дійсно тверезий погляд на життя .
Також хочу зазначити, що Ваша "відповідь" мене якось не дуже стурбувала. "Відповідати" мені подібним чином, приблизно те що відповісти таксисту - заплатити гроші наперед, а самому не поїхати. Мені від такої відповіді як то кажуть не холодно, не спекотно. Ви могли б так само в якості аватарки причепити символіку гестапо - принаймні методи та "заслуги" у цих хлопців були приблизно однакові (за винятком того, що гестапо, мабуть, знищувало здебільше чужих, а ось НКВС прославилось боротьбою зі своїми). Або під аватаркою написати слова нквд-іста з роману Войновича про солдата Чонкіна "Ich bin arbeite in russisch Gestapo", тоді картина була б якось повнішою.
Щодо моєї аватарки, можу розказати, чому я обрав саме її, якщо буде бажання. Поки що зазначу, що там не емблема ФБР, а актор Девід Духовни, який окрім "Секретних матеріалів" засвітився ще в деяких фільмах. А вже як розвивати думку далі, то в фільмі він боровся головним чином з "потусторонніми" силами, злими прибульцями та бюрократами зі свого відомства, які приховували від людства всілякі таємні програми (тобто з "піндосами", за Вашим визаченням). В порівнянні з героями серіалів любої Вам Росії - фсб-шниками, які знищують направо і наліво ненависних людожерів, головним чином чеченів-агентів світового тероризму, він просто пацифіст типу Далай Лами, а якщо порівняти з хлопцями, які носили емблему, що віднині є Вашою аватаркою ( і на руках яких кров замордованих сотен тисяч співвітчизників) - він лауреат всіх минулих та на сто років вперед майбутніх Нобелевських премій миру.
Вже як хочете мене чимось здивувати, то краще замініть ник, або розкажіть, що він означає. Бо я не розумію - льоля, це хлопчик, чи дівчинка. Якось важко спілкуватись, коли не знаєш хто твій опонент .
Весело, однако. Камінь в мій город? А я не проти. Згоден, що я був не зовсім компетентний, коли говорив про однотипність ірокезів та гуронів. Також навів тоді своє джерело - письменник Джеймс Фенімор Купер, романи "Звіробій", "Останній з могікан", "Слідопит". Повірив Куперу, який в своїх творах дещо виклав не так. Винен я? Нехай так і буде. Принаймні, я якось не переймався глибоким вивченням історії США, на відміну від Вас. Можливо, Ви в недалекому майбутньому плануєте бити ворога (ненависних пиндосів) на його таки території, тому детально вивчаєте його історію? Ваше право. З мене достатньо історії моєї країни. В усякому разі я не "облажався" так, щоби переплутатиУдивительно интересно читать флудерастические нападки "знатоков северно-американских племён с фбр-никами и флудерастов-хамлюг с мультиниками на форумчан с трезвым взглядом на украинобзикоз.
You must be registered for see links
, як дехто з особливих поборників культури спілкування та етикету на форумі...Доречі, якщо хтось заявляє, що вино не можна пити, а лише втирати в живіт у вигляді компресу, то це не означає, що в людини дійсно тверезий погляд на життя .
Якщо вже бути дійсно об'єктивним, то я так само отримував зауваження, модератори так само переміщують мої повідомлення в "оффтоп", або просто їх видаляють. Ось лише я не роблю з цього великої проблеми, не піднімаю галас на весь форум, і не "розмахую" статейками про "модераторський сифіліс". Для цього є приватні повідомлення, там можна все з'ясувати тихо і спокійно. Хоча, якщо є бажання пропіаритись, чи насолодитись дарами "свободи слова", то можна і "побуйствовать".Заметим, что "суперобъективный" модер коста не распространяет банные привелегии на своих однодумцев.
Це також на мою адресу? Добре! А чому так пізно? Ця аватара в мене з моменту моєї реєстрації на форумі, а "відповідь" "вистигла" тільки зараз. Якась уповільнена реакція .Это мой ответ на аваторы ФБР.
Також хочу зазначити, що Ваша "відповідь" мене якось не дуже стурбувала. "Відповідати" мені подібним чином, приблизно те що відповісти таксисту - заплатити гроші наперед, а самому не поїхати. Мені від такої відповіді як то кажуть не холодно, не спекотно. Ви могли б так само в якості аватарки причепити символіку гестапо - принаймні методи та "заслуги" у цих хлопців були приблизно однакові (за винятком того, що гестапо, мабуть, знищувало здебільше чужих, а ось НКВС прославилось боротьбою зі своїми). Або під аватаркою написати слова нквд-іста з роману Войновича про солдата Чонкіна "Ich bin arbeite in russisch Gestapo", тоді картина була б якось повнішою.
Щодо моєї аватарки, можу розказати, чому я обрав саме її, якщо буде бажання. Поки що зазначу, що там не емблема ФБР, а актор Девід Духовни, який окрім "Секретних матеріалів" засвітився ще в деяких фільмах. А вже як розвивати думку далі, то в фільмі він боровся головним чином з "потусторонніми" силами, злими прибульцями та бюрократами зі свого відомства, які приховували від людства всілякі таємні програми (тобто з "піндосами", за Вашим визаченням). В порівнянні з героями серіалів любої Вам Росії - фсб-шниками, які знищують направо і наліво ненависних людожерів, головним чином чеченів-агентів світового тероризму, він просто пацифіст типу Далай Лами, а якщо порівняти з хлопцями, які носили емблему, що віднині є Вашою аватаркою ( і на руках яких кров замордованих сотен тисяч співвітчизників) - він лауреат всіх минулих та на сто років вперед майбутніх Нобелевських премій миру.
Вже як хочете мене чимось здивувати, то краще замініть ник, або розкажіть, що він означає. Бо я не розумію - льоля, це хлопчик, чи дівчинка. Якось важко спілкуватись, коли не знаєш хто твій опонент .
Останнє редагування: