B_S_V, крім своєї неврівноваженності і неграмотності, Ви зайвий раз виявили, що достойно сперечатись не спроможні. Я не заперчую, що інколи висловлююсь не зовсім приємно на адресу співрозмовника, але ж вислів про ладан суттево відрізняється від тавра "фашист".ЗЫ: Надеюсь хватит совести не удалить это сообщение.
відрізняється в томуbsv бан на 3 доби за звинувачення модератора в фашизмі. (с) Kramar
що в першому випадку це стосується мене як модератора особисто і це окремий випадок, а у другому, загальна картина. У фашизмі Ви звинувачивали тут майже усіх. І попредження за це отримували. А мій випадок став лише першим після оголошення попередження що за таке буде бан.ігнорування попереджень модераторів, постійні звинувачення усіх незгодних з ним у фашизмі (c) KOCTA
2 КОСТа:lyolia - 3 доби за образи на адресу інших користувачив, провокування лайки. Розділ "Політика".
Якщо я напишу, з ким Вас зараз порівнюю, то це Вас знову образить, тому утримаюсь. А Ви продовжуйте...продолжаете в том же духе?
прям яко змей
много вы о себе думаете. оскорбить врядли сможете, а вот лишний раз свое хамство показать это вы можете, не спорю.Якщо я напишу, з ким Вас зараз порівнюю, то це Вас знову образить, тому утримаюсь. А Ви продовжуйте...
Моє повідомлення залишилось, в ньому я мера Івано-Франківська ідіотом не називав, а лише сказав, що з тою постановкою питання, як воно сформульовано, ідіотом там може бути лише він.Кстати, а зачем вы стерли сообщения, где вы обозвали мэра Ивано-Франковска идиотом, а я написал что он не больше идиот от того, кто недавно говорил про "попов Гапонов" ?
это не оскорбления, это констатация факта. там и там русофобия и ненависть к ПЦ явно очевидно. и раз вы мэра назвали идиотом, то по той логике получается, что вы как бы тоже.Моє повідомлення залишилось, в ньому я мера Івано-Франківська ідіотом не називав, а лише сказав, що з тою постановкою питання, як воно сформульовано, ідіотом там може бути лише він.
А от Ваше повідомлення, і знову його повторювання тут, це вже образа. І якщо Ви собі таке дозволяєте, то не потрібно і на інших ображатись, за відповідну оцінку.
Якщо я напишу, з ким Вас зараз порівнюю, то це Вас знову образить, тому утримаюсь. А Ви продовжуйте...
Звернення на "Ви", з великої літери, жодного недоброго слова, побажання продовжувати... І Ви це називаєте образою і хамством? Ви , який "Ви" пише з маленькою літери, назвав мене ідіотом? У дзеркало коли останнього разу дивились?много вы о себе думаете. оскорбить врядли сможете, а вот лишний раз свое хамство показать это вы можете, не спорю.
Честно говоря и я идиот, хотябы лиш потому что с вами говорю. :о)Звернення на "Ви", з великої літери, жодного недоброго слова, побажання продовжувати... І Ви це називаєте образою і хамством? Ви , який "Ви" пише з маленькою літери, назвав мене ідіотом? У дзеркало коли останнього разу дивились?
:lol:Наскільки глибока думка, що особисто я нічого не зрозумів. На зразок того "мы значется тоже могём, ежели какой положён, или какось иначе..."; бсв, "мнящий ся преподобным", явно "забыл падежёв родов и склонений". Не думаю, що це "сошла благодать Божья", тут скоріше щось інше... В самий раз оголосити конкурс: "Хто зрозумів що-небуть, отримає обгортку від жуйки "Стіморол"".это не оскорбления, это констатация факта. там и там русофобия и ненависть к ПЦ явно очевидно. и раз вы мэра назвали идиотом, то по той логике получается, что вы как бы тоже.
Вить вы сами высказывались негативно (мягко говоря) по поводу ПЦ (МП) ну и явный русофоб.
так что если и захотите обидеться то пожалуйста на себя
Нахабство - друге щастя. Людина, яка періодично засилає інших кудись подалі (за межі України), яка називає опонентів то "піндосами", то "фашистами", яка запросто може кинути "ты хамло блондинистое" має совість (тобто не має її зовсім), щоби звинуватити когось в хамстві...много вы о себе думаете. оскорбить врядли сможете, а вот лишний раз свое хамство показать это вы можете, не спорю.