Оффтопики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Оффтопики.

По перше, я ж Вас просив давайте визначимось з понятями, але не дочекався відповіді.
Поняття це було введено Вами, я його лише процитував, тому не треба від мене вимагати його розтлумачувати.
Пояснюю, що до моєї фрази про генія домашнього розливу.
Геній - у грецькій міфології бог дому, по нашому барабашка, і ось я не збираюсь створювати собі кумира у вигляді Батьківщини, бо в мене Один Бог, і мені іншого не треба, я не збираюсь бути поганином.

Фраза: Просто разная она у нас с Вами, була пояснена самою Каєлью, вона мала на увазі не різні Батьківщини, а різні види любові.
А я про те й сказав, що для Вас земля, чий хліб Ви їсте, буде на другому плані, а на першому міцсі буде вказівка від людини в рясі, яка пролунає з білокам'яної... Ми чуємо, які промови надто зачастішали від сусіда (Україна вже не держава, перенацілимо на неї ракети, вживемо заходи військового та іншого характеру, відберемо Севастополь а там і весь Крим). Ви хочете сказати, що Олексій ІІ від цього відхреститься? Та він ще благословить це все, як завжди благословляли священослужителі за часів їх співпраці з путінською "алма матер". Тому не треба бути екстрасенсом, щоби щось передбачати. Все видно й так...

Ориген

в пути
Ответ: Оффтопики.

Досить фантазцій, при чому земля і хліб до створення з держави кумиру???
Логіка залізна.
Досить займатись екстарсенсорикою, і вкладати до уст опоненту свої думки.
А то вихоть - ви самі сказали, а не сказали так подумали.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Кстати, уважаемые радители за "украинскую церковь". Скажите, пожалуйста, почему никакая европейская страна (на которую мы так хотим быть похожими) не просит себе автокефалии? Швеция, Германия, Франция. Почему их все устраивает? Или они не патриоты? Я уже не говорю о католиках -- у них вообще "одна на всех"...
Хотів був Вам розказати, що я маю на увазі, коли говорю про українську церкву, але бачу, що Ваше питання було скоріше риторичним. Тоді вибачайте. Якщо Вам дійсно цікаво, зайдіть в цьому розділі на теми, що створював бсв - "старець, мнящий себе преподобним" (Київський Патріархат втручається у внутрішні справи України та розкольники Київського патріархату - якось так, точно не скажу бо не маю бажання подібну ахінею запам'ятовувати; можу сказати одне - створення подібних тем порозуміння в Україні точно не додасть). Там це вже обговорювалось не раз.
Щодо Вашого посту, то зауважу, що Ви намагаєтесь порівняти "ужа с ежом" - протестанські церкви Швеції та Німеччини з нашою. Наша - православна. Хоча, якщо не помиляюсь, то протестанські церкви саме і роздляються за національною ознакою (принаймні шведська - так дуже оригінальна). А кожна православна церква в біль-менш значимій країні має свою патріархію - грецька, румунська, російська, вірменська... Думаю, для України то лише питання часу.

Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Досить займатись екстарсенсорикою, і вкладати до уст опоненту свої думки.
А то вихоть - ви самі сказали, а не сказали так подумали.
Моїх думок там немає, я навів цитати ваших з бсв постів... "Имеющий глаза - да прочтёт".

HNIW

Member
Ответ: Черноморский Флот РФ отказывается считатся с Украиной

но судя из личного закомства с ним в реале
Хм... Те 2 часа что ты мог общаться со мной на что-то полноценное чтобы узнать человека не тянут. Ушел лишь потому что мне стало скучно с теми кто сидел под служебным входом в театр. Лично я не считаю тебя знакомым.

Serg_T

Забанен

А можно уточнить, под каким это ты театром был?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: "ТАЙНЫ ЦЕРКВИ" и их возможны

"Ви в Бога вірите, чи тому що кажуть попи Гапони?" - вижу у фашистов моральная деградация прогрессирует.
Коста, по-моему, так не очень красиво говорить. Мало того, что Вы судите о том, в чем сами не разбираетесь, так еще и оскорбляете Веру других. Или Вам модераторские правила не писаны? Забыли уже, что основное -- быть непредвзятым к происходящему в разделе, который Вы модерируете? Модератор не имеет права отвечать оскорблением на оскорбление, иначе он не модератор...
Питання можливо не приємне, але ж віру у Бога я ніяк не ображав. На відміну від відповіді, це лише неприємне питання. А в чому я досконало обізнаний, це якось теж питання не доречне. Стосовно попа Гапона досить той обізнаності, що це історічна постать, яка була одним з провокаторів Крівавої Неділі у Петербурзі. Він так само як деяки сучасні релегійні діячи прикриваючись сутаною здійснював провакаційну діяльність, ціною якої було життя людей заради політичної користі якихось політичних сил, до ціх людей майже ніяк непричетних.
А стосовно "быть непредвзятым к происходящему в разделе", то як Ви це уявляєте? Навпаки модератор забов'язаний підтримувати порядок у розділі і охолоджувати особливо горячих. А звинувачення у фашизмі, це може для Вас пусті слова, але для нормальної людини це суттева образа.

alfim

New Member
Модератор

Коста, еще раз повторюсь. Вы не выглядите личностью с непредвзятым отношением к данной теме. Я думаю, найдется немало свидетелей, сумеющих это подтвердить. И, скажите пожалуйста, неужели Вы действительно считаете, что "особо горячих" можно охладить, оскорбив их в ответ?

Теперь что касается обвинения в фашизме. Я (пока) не знаю, правомерны ли они, но думаю, что можно и в этом разобраться.
Скажите, пожалуйста, Вы считаете себя националистом? Если да, то почему. Вы считаете, что ОУН УПА были освободителями Украины? Опять-таки, если да -- почему?

PS. А "попы Гапоны" действительно является оскорблением для человека, живущего церковной жизнью.

PPS. Для того, чтобы "хорошо разбираться в церковной жизни", необходимо жить этой самой церковной жизнью.

PPPS. Я же не называю Вас "бандеровцем", ведь Бандера -- тоже реальная историческая личность.

PPPPS. Сколько священников Вы знаете лично, что считаете себя вправе оскорблять все духовенство?

Спасибо.

Зверху