Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Оффтопики.
Поняття це було введено Вами, я його лише процитував, тому не треба від мене вимагати його розтлумачувати.По перше, я ж Вас просив давайте визначимось з понятями, але не дочекався відповіді.
А я про те й сказав, що для Вас земля, чий хліб Ви їсте, буде на другому плані, а на першому міцсі буде вказівка від людини в рясі, яка пролунає з білокам'яної... Ми чуємо, які промови надто зачастішали від сусіда (Україна вже не держава, перенацілимо на неї ракети, вживемо заходи військового та іншого характеру, відберемо Севастополь а там і весь Крим). Ви хочете сказати, що Олексій ІІ від цього відхреститься? Та він ще благословить це все, як завжди благословляли священослужителі за часів їх співпраці з путінською "алма матер". Тому не треба бути екстрасенсом, щоби щось передбачати. Все видно й так...Пояснюю, що до моєї фрази про генія домашнього розливу.
Геній - у грецькій міфології бог дому, по нашому барабашка, і ось я не збираюсь створювати собі кумира у вигляді Батьківщини, бо в мене Один Бог, і мені іншого не треба, я не збираюсь бути поганином.
Фраза: Просто разная она у нас с Вами, була пояснена самою Каєлью, вона мала на увазі не різні Батьківщини, а різні види любові.