Оффтопики.

Serg_T

Забанен
Ответ: Оффтопики.

Також необхідно нагадати - 5.5. Злоупотребление модератором конференции своими полномочиями, а также нарушение модератором Правил форума является основанием для снятия модераторских полномочий. Данное решение принимается Администрацией форума.

виходячи з :5.3. Модератор конференции должен соблюдать корректность и беспристрастность по отношению ко всем ее участникам и использовать полномочия модератора только в случаях непосредственного нарушения Правил форума. Вступление в перебранку с любым из участников конференции со стороны модератора недопустимо.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Кто виноват в повышении цен

ТОбто виходить Я остання інстанція безграмотності.... навіть виступаю.... хм .. комусть треба сходити освіжитися - мізки запріли мабуть
П.С. Якщо для вас Юлька пуп Землі, то може таке статися, що для інших вона знаходиться на іншій стороні (трохи нижче спини). У нас демократія, чи не так?
Serg, у Вас все у порядку? А ж Ваш нік не згадував. Тож скористуйтесь своєю порадою :)
Стосовно пупа, також не смішить. І стосовно демократії, краще ще раз перечитайте те, що я написав: я не забороняю висловлювати свою думку стосовно Тимошенко, неавить негативну, навить іноді з використанням безглуздих аргументів, але ж ні у кожній темі. Рівно як і усім іншим і про будь якого політика, позитивну, чи негативну.

Serg_T

Забанен
Ответ: Оффтопики.

Мій мороз мене не раз рятував, ага?
Якщо ти не забороняєш, то навіщо ось ТАКЕ "От до Вас і є прохання, не писати у кожній темі одне й те саме, бо це вже, навить тих хто ще до Вашої появи на цьому форумі, проти Тимошенко виступав, починає дуже дратувати, навить звертаються з вимогами відправити Вас у постійний бан."

Може ви в якомусь цирку й "виступаєте", але інших прив"язувати до себе не потрібно. І непотрібно тут створювати "тру"-мислячих Тимошенківців, та інших "інакомислячих". Якщо вам подобається бути плебеєм популістської влади, це не означає, що всі хочуть такими бути. Ще раз нагадую вам цитату "5.3. Модератор конференции должен соблюдать корректность и беспристрастность по отношению ко всем ее участникам и использовать полномочия модератора только в случаях непосредственного нарушения Правил форума. Вступление в перебранку с любым из участников конференции со стороны модератора недопустимо." Я вашої безпристрасності не бачу аж ніяк, як тільки хтось інакомислячий з"являється - то одразу його в ранг "апріорі-бот" відправляєте....
П.С. Ваша демократія якась із "душком"(

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Оффтопики.

Serg_T, скористайтесь власною порадою.
Що Ви там побачили у тому, що цитуєте?
Якще вже не можете мовчати, то скажить, чи не Ви писали, щоб я сумчатую забанив? Чи може то я у загальному форумі розмірковував, бот вона чи ні? Де я хоча б слово казав, що критиковати неможна лише Тимошенко?
Короче кажучи, на безглузді звинувачення відповідати немає ніякого бажання. Спілкуйтесь далі самі.

Serg_T

Забанен
Ответ: Відповідь: Оффтопики.

Якще вже не можете мовчати, то скажить, чи не Ви писали, щоб я сумчатую забанив? Чи може то я у загальному форумі розмірковував, бот вона чи ні? Де я хоча б слово казав, що критиковати неможна лише Тимошенко?
Короче кажучи, на безглузді звинувачення відповідати немає ніякого бажання. Спілкуйтесь далі самі.
Щоб побачити, чому я цитую, потрiбно прочитати попереднiй пост, для вас особисто - рази три, не менше.

П.С. За скiльки пляшок пива ви купили модераторський облiковий запис?

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Оффтопики.

Коли ми вже станемо з колін. Об нас ноги витирають, а ми й далі соплі жуємо. Брати, сестри, слов'яни... Коли ми вже помітимо, що про ці істини пам'ятаємо тільки ми. А для всіх інших це лише казочка на ніч. Коли ми вже станемо вільними й незалежними у свої діяннях та переконаннях не тільки на папері...
Сумно... Дуже сумно...
(навіяно результатами Євробачення)

Life-ua

+ плюс - минус
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Кто виноват в повышении цен ?

Дико вибачаюсь, але не в змозі утримати себе за язика: "sum4ataya, Ви хлопчик, чи дівчинка?". А то якось не зрозуміло, з ким спілкуємось.
Да тут пол даже не важен , Сумчатая(тый) просто тупо работает в какой-то ПР службе - вот и путает в своих постах часто женский и мужской род :)

Life-ua

+ плюс - минус

Коста - забань її (чи його) :) Давайте опитування зробимо - щодо змін в правила форуму , де внесемо бан за БОТвіння :mrgreen:

Serg_T

Забанен

Коли ми вже станемо з колін. Об нас ноги витирають, а ми й далі соплі жуємо. Брати, сестри, слов'яни... Коли ми вже помітимо, що про ці істини пам'ятаємо тільки ми. А для всіх інших це лише казочка на ніч. Коли ми вже станемо вільними й незалежними у свої діяннях та переконаннях не тільки на папері...
Сумно... Дуже сумно...
(навіяно результатами Євробачення)
Можна уточнити, чим саме?

Зверху