Оффтопики.

delfium

Затворник
Ответ: Відповідь: Ответ: Оффтопики.

:), а є ще гарні? Чим вони відрізняються?
погані - в поганих гробах, а хороші - ..... :D
І не роби вигляд дуркуватого підлітка - тобі не личить. Дядько вже здоровий.

P.S. Про москалів ти швидко САМ визначив що таке добре,а що погано. А про жидів питаєш... Ніс заважає думати? Чи ти навіщо дурку валяєш? Ти все прекрасно зрозумів що я сказав і що сказав інший, але ж нутро видає...... :)

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Оффтопики.

delfium, ти сподіваєшся що я тебе забаню? :)
А може покажеш що ти не дурний підліток і хоч якісь прояви роботи власного мозоку в тебе з'являться? І не треба тягнути за вуха до своєї дурі інших. З Сергом я з'ясував, що його відношення майже нічим від мого не відрізняється. А от твоє не те що попахує, а смердіть ксенофобією. І такі вислови на форумі тягнуть на бан, а у реальному житті на кримінальну відповідльність.

delfium

Затворник
Ответ: Оффтопики.

ти про гроби? чи може щось інше тобі не дає покою? ;)

фобія - це коли бояться. :) Але я не боюсь замаскованих "туристів".

Serg_T

Забанен

бон ).... бон бон бон бон-буассон )))))))))0

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Кто виноват в повышении цен ?

А чому б і ні, завжди готова до спілкування
Вау! Я і не сподівався. Склалось враження, що Ви лише штучний інтілект, який лише може безліч разів повторювати одне й те саме. Вибачте, якщо Ви розумна людина, то це, звісно було помилкою.
Тож давайте поспілкуємся, але у цій темі, яка називається "Оффтопіки", згідно чого тут можна розмовляти і по те що в іши теми не входить по змісту, і певною мірою з'ясовувати стосунки, свісно у межах.
От до Вас і є прохання, не писати у кожній темі одне й те саме, бо це вже, навить тих хто ще до Вашої появи на цьому форумі, проти Тимошенко виступав, починає дуже дратувати, навить звертаються з вимогами відправити Вас у постійний бан. Ви звісно можете висловлювати своє ставлення до неї, навить інколи видавати плоди уяви за факти, казати на чорне біле. Але ж не у кожній темі і не в таких обсягах. Тож, якщо Ви розумна людина, і відповідно можете сприймати те що кажуть інши люди, то приймить пепередження, що надалі Ваши повідомлення які не стосуються зайвленой назви теми, а присвячені лише Тимошенко будуть видаляться. І якщо через певний час, коли і це ніяк не допоможе, буде застосовано тимчасове обмеження користування форумом - бан. Сподіваюсь, не образив Вас такими вимогами і Ви їх дослухаєтесь.

Kramar

Іван Богун

sum4ataya, ви чоловік чи жінка? А то в різних повідомленнях по-різному пишете. Ще не визначились зі статтю?
:)))))

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Кто виноват в повышении цен ?

А чому б і ні, завжди готова до спілкування
Це Ваші слова. Так само, як і ці:
Согласен что садиков не хватает, эту насущную проблему нужно срочно решать. Помните был Юлин рекламный слоган "Кохаймося". Рекламу она значит запустила, а где детей воспитывать, когда ясли и садики отдали коммерческим структурам, а строят только элитные дома и высотки.
(Взято ).

Дико вибачаюсь, але не в змозі утримати себе за язика: "sum4ataya, Ви хлопчик, чи дівчинка?". А то якось не зрозуміло, з ким спілкуємось.

Serg_T

Забанен
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Кто виноват в повышении цен ?

Вау! Я і не сподівався. Склалось враження, що Ви лише штучний інтілект, який лише може безліч разів повторювати одне й те саме. Вибачте, якщо Ви розумна людина, то це, звісно було помилкою.
Тож давайте поспілкуємся, але у цій темі, яка називається "Оффтопіки", згідно чого тут можна розмовляти і по те що в іши теми не входить по змісту, і певною мірою з'ясовувати стосунки, свісно у межах.
От до Вас і є прохання, не писати у кожній темі одне й те саме, бо це вже, навить тих хто ще до Вашої появи на цьому форумі, проти Тимошенко виступав, починає дуже дратувати, навить звертаються з вимогами відправити Вас у постійний бан. Ви звісно можете висловлювати своє ставлення до неї, навить інколи видавати плоди уяви за факти, казати на чорне біле. Але ж не у кожній темі і не в таких обсягах. Тож, якщо Ви розумна людина, і відповідно можете сприймати те що кажуть інши люди, то приймить пепередження, що надалі Ваши повідомлення які не стосуються зайвленой назви теми, а присвячені лише Тимошенко будуть видаляться. І якщо через певний час, коли і це ніяк не допоможе, буде застосовано тимчасове обмеження користування форумом - бан. Сподіваюсь, не образив Вас такими вимогами і Ви їх дослухаєтесь.
ТОбто виходить Я остання інстанція безграмотності.... навіть виступаю.... хм .. комусть треба сходити освіжитися - мізки запріли мабуть
П.С. Якщо для вас Юлька пуп Землі, то може таке статися, що для інших вона знаходиться на іншій стороні (трохи нижче спини). У нас демократія, чи не так?

Зверху