Оффтопики.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ющенко

Тоді вже напиши - "Я ПРОТИ ЮЩЕНКА!!! ВСІХ ІНАКОМИСЛЯЧИХ В БАН!!!"
Serg_T, можу лише поспівчувати. У данному випадку я якраз проти Тимошенко, бо не хочу щоб тема, привячена глибоколюбимому Ющенко перетворилась на ще одну присвячену Тимошенко.
А ви якще не можете щось на користь Ющенко сказати, без порівнянь з чиїмось, м'яко кажучи, "помилками", то краще взагалі мовчить, бо це не його переваги, а недоліки інших.
ЗІ: до речи, може, щоб не було зайвих наклепів, може справді в бан?

Serg_T

Забанен
Ответ: Ющенко

хах.... прямі погрози ))) А де ж посмішка ?;)
П.С. Які наклепи, констатація і не білше )
П.П.С. Я в попередньому пості не згадував Самі знаєте про кого, то до чого бан? Це наслідок вашої фантазії?
Без образ, ок ;)

Останнє редагування:

Kramar

Іван Богун
Ответ: Оффтопики.

Serg_T офтоп у нас в цій темі.

Serg_T

Забанен
Ответ: Оффтопики.

А модераторскі "ПРАНЦІ" де? По всій гілці?

Life-ua

+ плюс - минус
Ответ: Юлія Тимошенко

такое впечатление что sum4ataya деньги отрабатывает , так как штопает одно и тоже во всех темах и безостановки :)

Serg_T

Забанен

Та це звичайнісінький БОТ (імхо створений протимошенківськими, бо людина, яка створила цього бота, просто не могла створити для нього такий дибільний "словник"!)

Life-ua

+ плюс - минус

Точно она БОТ , не видит ничего - просто штопает антиюлины посты :)

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Ответ: Юлія Тимошенко

Точно она БОТ , не видит ничего - просто штопает антиюлины посты :)
Та це звичайнісінький БОТ (імхо створений протимошенківськими, бо людина, яка створила цього бота, просто не могла створити для нього такий дибільний "словник"!)
такое впечатление что sum4ataya деньги отрабатывает , так как штопает одно и тоже во всех темах и безостановки :)
Нарешті, панове, і до вас дійшло? Більше оффтопити не будете?

Зверху